• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

😆 Hadi inşallah istediğin gibi olur cnm

Kesinlikle eee ☺👍

Hoşgeldin 🙋‍♀️ hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur herşey.

DAHA da doymadıysan beni ye🤭

E maşallah doy bizahmet ☺

Sakinnnn🧘🧘🧘🧘
Balkona çık yavaşşş yavaş derin nefes al burnundan al ağızdan ver ama deriiinnnn ve gökyüzüne bak sonra 1 dk kadar,

Olabilir 👍
inşAllah canım.
Istersen bu hafta kapısalim :KK5:
Nasıl olsa gectin beni:KK70:
Ayyy hadi inşallah sarkma olmasindan korkuyorum bende cok gevsek vücudum var siz kac kilo ile basladiniz
Hosgeldin

Ayyy hadi inşallah sarkma olmasindan korkuyorum bende cok gevsek vücudum var siz kac kilo ile basladiniz
Ben 64 le başlamıştım yaklaşık 7 kilo verdim bende başta çok şiştim sallanan vücudum vardı:olamaz: Şu an ki kilomda bile dizlerimde kaslar belirginleşmeye başladı bel kıvrımı görüldü:KK76: bu kilolarda mutlaka sporla desteklenmeli kilo verilmese bile vermiş gibi incelmeler çok belirgin oluyor:KK49:

Hoşgeldinizz umarım en güzel şekilde kilolarınız gider tedavinizden olumlu sonuç alırsınız burada hep birlikte başaracağız eminim:KK68:

Afiyet bal şeker olsun:kk77:

Valla şu azme hayranım:63: abla hip dips egzersizlerine başlayım diyorum önerdiğin var mı diye ilk sana sorayım dedim:KK33: dediğin hesaba bakıp Bi kaç bişi kendi sporuma ekleyeceğim bugün bir saat yaptım Ama beni hiç tatmin etmedi göbeğe taktım bide zaten yeni bir program yapayım dedim:KK76:

Hoşgeldinizzz:KK49: boy kilomuz aynıymış neredeyse ben bu boyda ilk defa 5 li rakamlara düştüm ama sizin başlangıç kilonuzun 58 olması çok güzel:KK48: bu kilodan itibaren Hem güzel kilo verip Hem de fit bir vücuda sahip olursunuz ikisi bir tadından yenmez:KK76:

Hepsi çok güzel ben sadece akşam ki ekmeğe takıldım:KK48: afiyet olsun:dondurma:
☺️ Evet farkındayım ama iki dilim ekmek arasına köfte ve domates koyunca güzel oluyordu ☺️ sporla ekarte ederim diye düşündüm🤭 normalde 1 dilim yerim Ama dayanamadım kendime ödül verdim

İyi geceler. Bugünün menüsü. :kk77::kk77:
200 ml süt
Bir çay bardağı yulaf ezmesini bişirdim.
2 kaşık kayısı, erik, üzüm ezmesi
:KK54::KK45:
Arada karışık meyve ezmesi
Bir ufak dilim yalancı tramisu.
:KK37::KK37::KK9:veee su. Veeee 10.000 adım günlük yürüme tamamlandı..
Adımına bayıldım kahvaltı güzel başlamış ama sonrası olmamış mi ne❤️
Iyi geceler kizlar :KK36:
İyi geceler kaptanım
İyi geceler 😴

inşAllah canım.
Istersen bu hafta kapısalim :KK5:
Nasıl olsa gectin beni:KK70:

Hosgeldin
Sendeki bu azimle kapışmak zor olur senle🙈
Yakında geçersin sen beni👍😊
Ama istersen olur tabii neden olmasın. Nasip olursa Eylül sonuna kadar en az 70 olmak istiyorum ekim sonu 65 Kasım sonu 60 gibi geniş geniş düşünüyorum ben. Hedef konusunda Temkinli davranıyorum. Ama icraatte harekete ve diete sağlıklı beslenmeye gayret etmeye çalışıyorum. İnşallah hedefe çabuk ulaşırım

En iyi arkadaşım kızlar sıkıntı yok birde almancılar vardı onları yolladık neyse😁şimdi kadın kadına kaldık sıkıntı yok artık ama çok içtik nitekim 55 kilo olmuşum tekrar
Başlayalım bakalım👊
Yaa ben de kilo almışım canım maalesef tatildeyim ya tatil=tatlı modundan çıkamadım çok endişeliyim Zipzip- Zipzip- tatil modundan çıkana kadar yarışmaya katılmasam mı? Ne dersin?

10 ağustos
09.00
4 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf
1kaşık chia
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Avuç içi kuru üzüm
13.30
1 şeftali
15.00
Küçük bir salkım üzüm
18.00
Küçük kase zeytinyağlı börülce
75 gr kıyma
1 kase yoğurt
1 çay bardağı kefir
Su 4
Spor 45 dk kardiyo 270p
Zipzip- Zipzip- H hasbeenandgone sportie sportie

Sendeki bu azimle kapışmak zor olur senle🙈
Yakında geçersin sen beni👍😊
Ama istersen olur tabii neden olmasın. Nasip olursa Eylül sonuna kadar en az 70 olmak istiyorum ekim sonu 65 Kasım sonu 60 gibi geniş geniş düşünüyorum ben. Hedef konusunda Temkinli davranıyorum. Ama icraatte harekete ve diete sağlıklı beslenmeye gayret etmeye çalışıyorum. İnşallah hedefe çabuk ulaşırım
Amacım hedefe kaytarmadan ulaşmak. :spor: :KK6: komşuma kahveye gittim. Yalancı tramisu yapmış. Diyette olduğumu söyledim. Küçük bir dilim dedi. Aldım yedim. Onun için akşam yemeği yemedim. Ekşili kabak yemeği yapmıştım. İki kaşık ondan aldım sadece. :super::kk77::KK45: tadına bakmak amaçlı

Yaa ben de kilo almışım canım maalesef tatildeyim ya tatil=tatlı modundan çıkamadım çok endişeliyim Zipzip- Zipzip- tatil modundan çıkana kadar yarışmaya katılmasam mı? Ne dersin?
BBu ne uzun tatil gııı sabancı mısınız nesiniz maşallah anam bacım
:KK45:

Back
X