Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canım ❤Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canım ❤Gunaydin sabah tartida 64 100 gordum şok oldummDaha dun 62 100 dum
Gecmis olsun canimDün kamber biberleri almişim eve gidince onu yapmışım et gibi oluyor sivribiberi pek sevmem..bide kırmızı kamberleri çok severim :)
bugün de ne pişirecegimi karar veremedim yoğurt çorbasi var.
Eşime yetmez bu çorba..
spora henüz başlamadim başlasam iyi olucak. kurbanbayramindan beri sırt agrisi çekiyorum.
Zipzip-
Gunaydin canim ❤Günaydın 77.250 ile geldim bu sabah kabak detoksuna başlıyorum 3 günlük
Günaydın canım hosgeldin❤günaydınnnnn
ben geldim
Gunaydin ❤Günaydın![]()
Baslamadikki bitsin sadece 9 paket vişne koydumkışlık hazırlıklarınız bittimi kızlar![]()
![]()
![]()
![]()
yooooo yaz bitsinde sonra baslarimkışlık hazırlıklarınız bittimi kızlar![]()
![]()
![]()
![]()
kızzs nasıl başlamadınBaslamadikki bitsin sadece 9 paket vişne koydum
sen kesin bitirdinyooooo yaz bitsinde sonra baslarim![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen yaz sonu ben yapıyorum yazın taze taze pişiriyorum yaz sonu dolaba koyuyorumyooooo yaz bitsinde sonra baslarim![]()
![]()
![]()
![]()
Daha başlamadık ki dermisimkışlık hazırlıklarınız bittimi kızlar![]()
![]()
![]()
![]()
Yokk kiz vişne koymuştum dolaba ama onuda bitirdiler ama kismetse yaparimkızzs nasıl başlamadın
ben annemin rahatsızlığından dolayı salçayı yapamadım
bir tek o kaldı
şu vişne içime çok oturdu ya
sen kesin bitirdin![]()
sizdemi fasülyeyi kurutuyorsunuzDaha başlamadık ki dermisim
Salca ve domates sosu icin bahcedeki domateslerin kızarmasini bekliyoruz daha kizarmadilar :)
Tarhana ve eriste yapildi
Reçeller hazir
Yesil fasulye daha yeni çıkiyor onlari kurutacagiz
Sadece buzluga dolmabiber koyuyoruz onun disinda donmuş sebze sevmiyoruz evde genel olarak
Salça yapacak hatun ne arıyor benim yaptığım fasulye menemen karniyariklik patlıcan bu sene onuda koymam içini yiyip patlıcanı yemiyorlar dolmalık biber dondurucum küçük nereye koycam oda ayrı bir sorun bakalımkızzs nasıl başlamadın
ben annemin rahatsızlığından dolayı salçayı yapamadım
bir tek o kaldı
şu vişne içime çok oturdu ya
sen kesin bitirdin![]()
eeeee ne kalmış geriye benide akla pakla koy dolabaDaha başlamadık ki dermisim
Salca ve domates sosu icin bahcedeki domateslerin kızarmasini bekliyoruz daha kizarmadilar :)
Reçeller hazir
Sadece buzluga dolmabiber koyuyoruz onun disinda donmuş sebze sevmiyoruz evde genel olarak
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Odem ve kiyafet farki varsa normal
Gecmis olsun canim
Gunaydin canim ❤
Günaydın canım hosgeldin❤
Gunaydin ❤
bende patlıcanla biber kurutuyorum dolaba koymucam bu sene taze fasulye koydum azbisey şeftali yaparim salcada evde kendimize kadar yapiyorum kiloyla barbunya alcam yeterSalça yapacak hatun ne arıyor benim yaptığım fasulye menemen karniyariklik patlıcan bu sene onuda koymam içini yiyip patlıcanı yemiyorlar dolmalık biber dondurucum küçük nereye koycam oda ayrı bir sorun bakalım
Senin gibi Xl gibi bir insana Xl dolap yakışırdıbenim dolabım XL
yukarı kısmı fazlasıyla yetiyor hatta yarısı boş
ama aşağı buzluk kısmı yetmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yetmediiiiiiiiiiiiiiiiiii
meyve donduramadım
acilen derindondurucu almam lazım![]()
![]()
![]()
![]()
Bende donmuş sebze sevmiyorum kabak patlıcan dolaba girince tadı değişiyor sanki birde geç pişiyorDaha başlamadık ki dermisim
Reçeller hazir
bende patlıcan biber kabak kurutmuyorum valla.. içini boşaltıyorum bir güzel diziyorum hop buzluğa... daha taze güzel oluyorbende patlıcanla biber kurutuyorum dolaba koymucam bu sene taze fasulye koydum azbisey şeftali yaparim salcada evde kendimize kadar yapiyorum kiloyla barbunya alcam yeter