• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim dolabım XL
yukarı kısmı fazlasıyla yetiyor hatta yarısı boş
ama aşağı buzluk kısmı yetmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yetmediiiiiiiiiiiiiiiiiii
meyve donduramadım
acilen derindondurucu almam lazım :cry: :cry: :cry: :cry:
Benim dolapta cok buyuk ama ayriyyetten 7 cekmeli dipfrizim var🙈Allah gozumu doyursun🤣🤣

fasülyeyi biz doğrayıp şokluyoruz hop buzluğa
bezelye lübye barbunya bamyada yaptım
abbanucde yaptım :KK70:
biber ve patlıcanda közledim (yoğurtlama için)
domates konservelerim
biber soslarım hazır
reçellerim tamam
turşularım tamam
nane kekik ve fesleğen kuruttum
bir tek salçalarım kaldı :bicak::bicak::bicak:
Bende nane ve reyhanimi kuruttum hallettim kaldirdim mis gibi yemeden cok yapmak hosuma gidiyor ugrasmak😍😂

Kim yiyecek onları kitliktanmi cıktın kız bu zamanda ne turşusu tursuya daha çok var son baharın soğuğu sebzelere vurması lazım sonra turşu olsun annem öyle derdi yaptigimdan değil hiç sevmem turşu sadece lahana havuç kornişon salatalık oda binde bir yerim
canım bizim burda sıcaktan artık sebzeler kızarıyor
biber kızarında turşu olmuyor mecbur yaptık
birde biz kornişon değil normal salatalıkla yapıyoruz turşumuzu

Bugun patlican isini halleymeyi dusunuyorum bakalim nasipse gecen hafta fasulye ondan onceki hafta bamyayi ve kabagi halletmisdim. Daha menemen ve salca yapilacak
benim salçam kaldı birtek :bicak:

Benim dolapta cok buyuk ama ayriyyetten 7 cekmeli dipfrizim var🙈Allah gozumu doyursun🤣🤣
sığmıyor bacım sığmıyor ne yapalım :D :D :D :D

Bende nane ve reyhanimi kuruttum hallettim kaldirdim mis gibi yemeden cok yapmak hosuma gidiyor ugrasmak😍😂
ellerine sağlık :KK36:

Günaydın fıstıklar ❤❤❤

Bugün çok geç kalkabildim sabah sporu kaldı öğlen gibi yaparım artık
Hala kollarım bacaklarımda kas ağrısı var😅

Birtek karnım iyi demek onu iyi çalışmışım 😎

Şimdi kahvaltımbitti. Güneş de güzel görünüyor gidip biraz güneşleniyim bari 😘
Gunaydin😍

fasülyeyi biz doğrayıp şokluyoruz hop buzluğa
bezelye lübye barbunya bamyada yaptım
abbanucde yaptım :D
biber ve patlıcanda közledim (yoğurtlama için)
domates konservelerim
biber soslarım hazır
reçellerim tamam
turşularım tamam
nane kekik ve fesleğen kuruttum
bir tek salçalarım kaldı :bicak::bicak::bicak:

Hamaratlık bu olsa gerek, hiç bilmem böyle şeyler , biraz menemenlik dedikleri domates yapanlar var çevrede o kadar. Bana çok uzak şeyler 😍

Ellerine sağlık canım 😘

Sarmalarim kıymalı bulgurlu 1 kiloya yakın kıymaya 1 su bardağı bulgur koydum taş çatlasın 1 yemek kaşığı bulgur yemisimdir sarmalarda oda en fazla şeklini söylüyorum çok desinler bugün yine yiycem :p

Sarmanın dolmanın bir sıkıntısı yokki ? Gayette güzel bir öğün pirinçli de olsa problem değil
Afiyet olsun canım 😘
Bence patates yemeği daha sıkıntılı

Günaydın fıstıklar ❤❤❤

Bugün çok geç kalkabildim sabah sporu kaldı öğlen gibi yaparım artık
Hala kollarım bacaklarımda kas ağrısı var😅

Birtek karnım iyi demek onu iyi çalışmışım 😎

Şimdi kahvaltımbitti. Güneş de güzel görünüyor gidip biraz güneşleniyim bari 😘
Abla kas ağrısı varsa sporu doğru yapmışsın demek :KK9::KK9:

Ne bilim dun kayinvalidemle dukkanda karsilastik esime arabayla gitmeyim ben yuruyum sen cocuklari birakirsin dedim kayinvalidem bi mudahale etti nereye yuruyeceksin kasik kadar kalmissin bu nakadar zayiflama yeter sakin yurume falan😬 tamm anne dedim esime ver arabanin anahtarini ben gidiyorum dedim 🙄ve uzaklastim oradan🤣🤣🤣

Anneler kv ler yani büyükler bir de tombişler ha bide kıskançlar 🤣 öyle maalesef 😍 hemen konu değiştiriceksin
Hatta böyle hasta muamelesi bile yapıyolar “aa noldu sana hasta falan değilsin ya, çok zayıf gördüm seni” çok fit olmuşun falan yok , zayıf gördüm seni yani güçsüz nemenem bişey olmuşun gibi 🤩🤩🤩

Kem göz iyi göz çıkıyor ortaya 😍 ben şirkete gittiğimde Allaha şükür herkes hayranlıkla konuşmuştu çok mutlu olmuştum. Hadi işe başlayacak olsam bana yağ çekiyolar diycem sonuçta direktörleriydim ama emekli oldum artık 😍

Ebru şallı ile düz karın videosu indirdim yarım saatte olsa yapmaya caliscam, ne kadar sürede sonuç verir pilates sizce, karnım hamilelikte sarktı maalesef , ben bu kadar deforme beklemiyordum

Haftada 3 gün 50 dakika pilates ayrıca hergün 1 saat yürüyüş yada 4 gün kardio ile 2 haftada değişimi görmeye başlar 12 hafta sonunda ciddi fark görürsün tabi ki temiz beslenme ile

Spor olarak neler yapiyorsunuz benle leslie boosted wolk yapiyordum ama ara verdim simdi sadece yuruyus yapıyorum
Bende başta leslie ile başladım Şu an başka videolar yapıyorum Ama leslie çok faydalı👍 sadece yürüyüş yaparsanız sabahları Bi kaç bölgesel yapabilirsiniz çok iyi gelir:KK49:

Back
X