- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Vazgeçti sanırımEtiket yapalim canim gelir belki
@gizemlicadiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vazgeçti sanırımEtiket yapalim canim gelir belki
@gizemlicadiii
Çok takıyorum herife de yansitiyormusum haberim olmadan kargoda kargoyu kaybedince geldiler bize oda 16 saat çalışıyor sinir oldu patladikCanim Sen kilo mevzusunu çok mu kafaya takıyorsun?
Açlık tatsiz yemek de sinir yapıyor mutsuz yapıyor.
Sağlığın herşeyden önemli.
Geçmiş olsun.
Umarım düzelir
Hamdolsun daha iyiyim canım ama çok korktum ilk defa kriz geçirdim felç geçiriyorum sandimGeçmiş olsun Turtam şimdi daha iyisin umarım![]()
Lilinin arkadasi lili gelince yeniden gelir belkiVazgeçti sanırım
Tabiki kendi bilirLilinin arkadasi lili gelince yeniden gelir belki
Tunaydin canım ❤Tünaydın kızlar
nerde hani hiç birşey yazmamışsın
Yok canim küçük daha benim oglusumdaleydim o sucuk olmamış
Teşekkür ederim canım❤
Güle güle git fotolar kimindi senin oğlunun mu aklımda daha büyük kalmış çok tatlı maşallah
Kimselere verme prenses çok güzel maşallah
Bahaneleri geçelim lütfen bknzLili 38
Eyvah hastayım ve ödem yapıyorum dünkü helva bitirdi beni hemen toparlamam lazım ☹
Geçmiş olsun canım aşırı yemek yeme sakın
Teşekkür ederimsüpersin kaç adım attın
![]()
Sıhhatler olsunYok canim küçük daha benim oglusumdaaz once tras oldu geldi dusa girdi kuzucum
![]()
sıhallet olsun... oy maşallah uslu uslu oturmuş :)Yok canim küçük daha benim oglusumdaaz once tras oldu geldi dusa girdi kuzucum
![]()
nerde hani hiç birşey yazmamışsın
al mektuplarını ver mektuplarımı![]()
Sen oğlanları burda beşik kertmesi yaptın bacım karada ölüm yok sanaOynayalimmi hem ben ziplayabiliyorum
Sekilden sekile girebiliuorum
Hem biliyormusun kendim kesmeden once saclarimda uzun ve kivircikti hani bilgin olsun![]()
iyiyiz canım sen nasılsın
Çok utandım simdik
Hello babysi nasılsın? Özlettin kendini