• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gece gece güldürdün beni bende ya hep ya hiç oluyor kendimi biliyorum 0 kacamakla yola devam ediyorum bir de şimdiye kadar yediklerime sayıyorum

Kek de süper kabarmış çok güzel görünüyor ama yiyene afiyet olsun bana değil

Kendime motivasyon olsun diye 55 kiloyken çekindiğim resmimi astım yatak odama hep ona bakıyorum

Benden de iyi geceler
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:tebrik ederim canım seninle gurur duydum dusuncelerin için aynen devam tadını biliyoruz hafta içi yemiyoruz :KK5:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:tebrik ederim canım seninle gurur duydum dusuncelerin için aynen devam tadını biliyoruz hafta içi yemiyoruz :KK5:
Sağol cnm ben bir iki başladım mı devamı geliyor diyet denen de bir şey kalmıyor

Burası da iyi geldi bana hırs yapıyorum

Bence çok yedim cnm regl iken içimde bir canavar var😄olmam da çok uzun sürüyor bıktım yeminlen 🐷tartı bana gülmeyecek beybisi amma kabak detoksu mu yapsak ya
Günaydın canım yazdığın menüde abartılı bir şey yok bence. Madem üçüncü çocuk da var aklında, kendini bi kontrol ettir tiroidlerine de bi baktırırsın hamilelikten önce. Hem reglden de kurtulmuş olursun 😂 ama bana kalırsa rahatını bozmanı hiç tavsiye etmem,
Kabak detoksunu sonngulen sonngulen güzel yapardı ben hiç denemedim.

Arti 2 felan bekliyordum ama neyseki 300 grammis canim izne ayiralim mi saglik iznine ayrilabiliyorsun tedavi gordugun icin
Bu haftada dikkat etmeye çalıştım iğne kullandığım için özellikle dikkat ettim. Eşimde diyor zaten adet olacakmissin gibi şişmeye başladın diye ☹️ izne ayrilsam iyi olur sizin de yuzdenizi dusurmeyeyim

Bu haftada dikkat etmeye çalıştım iğne kullandığım için özellikle dikkat ettim. Eşimde diyor zaten adet olacakmissin gibi şişmeye başladın diye ☹ izne ayrilsam iyi olur sizin de yuzdenizi dusurmeyeyim
tedavi surecindesin saglik iznine ayıracağımiz icin tedavin biter bitmez listeye dönebilirsin
Hem free listeden devam edebilirsin gitmek yok bir yere 😘😘

Ya Sen zeki kızsın.
Pes etme yaparsin.
Merak etme herkes senin gibidir.
Şans yüzüne güler belki.
Sen yine de kendine o şansı ver.
Tesekkur ederim canim 2 hafta soyle bir bakarim konulara olduğu kadar artik 🥰
Zipzip- Zipzip- kaptanım 2 hafta soru test çözün ki soru sorma şekillerinden elenmeyin en azından faydası olur 👍 başarılar dilerim ❤❤❤
Tesekkur ederim canım 🥰🥰
85,1 hayal oldu 85,7 😑
Geçen haftaya gore eksisin uzulme canim 😘

tedavi surecindesin saglik iznine ayıracağımiz icin tedavin biter bitmez listeye dönebilirsin
Hem free listeden devam edebilirsin gitmek yok bir yere 😘😘
Hayiiirrr gitmicem ki 😁 sizin başarınızı etkilemek istemiyorum zaten. Transfer olumsuz olursa listeye döncem hemen 😘

Back
X