- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Otur otur canim zaten cokta kimse yok herkes pazar diye meskulKizlar ablamla oturuyoruz cok bakamiyorum her zaman gelmiyor
Haftaya daha cok aktif olurum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otur otur canim zaten cokta kimse yok herkes pazar diye meskulKizlar ablamla oturuyoruz cok bakamiyorum her zaman gelmiyor
Kimsecikler yok zaten kaptanımKizlar ablamla oturuyoruz cok bakamiyorum her zaman gelmiyor
Otur otur canim zaten cokta kimse yok herkes pazar diye meskul![]()
Sıkılıyorum evde kimse kalmadı gitti herkesNapiyosun minnak![]()
![]()
![]()
Şimdik minnak uyudu kafasi kalkmiyo burnu tıkalı diye galibaSıkılıyorum evde kimse kalmadı gitti herkessen napıyosun canımcım ablacım
![]()
Muhabbetiniz bol olsun kaptanKizlar ablamla oturuyoruz cok bakamiyorum her zaman gelmiyor
Burun spreyi falan yok mu? Kıyamam prensese yoksa tuzlu suyla burnunu yıkamayı mi denesen?Şimdik minnak uyudu kafasi kalkmiyo burnu tıkalı diye galiba![]()
Var sıkıpta çektiriyorum yoksa rahat uyumuyokiiiBurun spreyi falan yok mu? Kıyamam prensese yoksa tuzlu suyla burnunu yıkamayı mi denesen?
2tabak corba yerine mercimekli salatada yiyebilirdin daha fazla daha fazla protein almis olurdun sabahta 2tane poğca varKahvaltım
2 poğaça
1 yum
Iki üç çatal zeytin pey
Biraz domates
1 bardak ayran
Saat 17.30
Eki Görüntüle 2676355
Bol yeşil mercimekli salata yaptım 4 kaşık kadar yedim ondan
Iki tabak mercimek çorbası
3 çatal karpuz
Ve tabakta pazi kavurmasindan 2 kaşık
1 bardak ayran
Aslında akşamı hafif geçirmeye çalıştım çünkü dün akşam biraz kaçamak yapmış bulundum bugün dengelemek istedim .
2 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş N Nidsalii
Dün kaçamak sabah 2 poğaça akşam 2 tabak mercimek corbasi 1 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmekle eş değer 2 şer kepçe yemiş olsan 4 dilim ekmek yapar bugünde dengeli olmamiş sanki akşam yemeginde zatın çeşit bol olmuş canımKahvaltım
2 poğaça
1 yum
Iki üç çatal zeytin pey
Biraz domates
1 bardak ayran
Saat 17.30
Eki Görüntüle 2676355
Bol yeşil mercimekli salata yaptım 4 kaşık kadar yedim ondan
Iki tabak mercimek çorbası
3 çatal karpuz
Ve tabakta pazi kavurmasindan 2 kaşık
1 bardak ayran
Aslında akşamı hafif geçirmeye çalıştım çünkü dün akşam biraz kaçamak yapmış bulundum bugün dengelemek istedim .
2 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş N Nidsalii
Keşke aksam yemeginde salata da olsaymis ablacimMerhaba. Bugünkü menüm.
Sabah
İki kaşık menemen, ufak bir parçr peynirli omlet, 1 dilim çavdar ekmeği , 2 bardak çay
Akşam.
3 küçük et köfte 1 dilim öavdar ekmeği 1 bardak kola .
3lt su .
4000 adım yürüyüş.
Gün içünde 3 kez 15şer dakikalık ayrobik.
Günde iki öğün yiyorum. Sabahımız geç oluyor. 17.00 den sonra yemek yememeye dikkat ediyorum.![]()
![]()
Uzun zaman sonra poğaça almış eşim kötü denk geldiDün kaçamak sabah 2 poğaça akşam 2 tabak mercimek corbasi 1 kepçe mercimek çorbası 1 dilim ekmekle eş değer 2 şer kepçe yemiş olsan 4 dilim ekmek yapar bugünde dengeli olmamiş sanki akşam yemeginde zatın çeşit bol olmuş canım
Afiyet olsun ablacım gayet güzel menü olmuşMerhaba. Bugünkü menüm.
Sabah
İki kaşık menemen, ufak bir parçr peynirli omlet, 1 dilim çavdar ekmeği , 2 bardak çay
Akşam.
3 küçük et köfte 1 dilim öavdar ekmeği 1 bardak kola .
3lt su .
4000 adım yürüyüş.
Gün içünde 3 kez 15şer dakikalık ayrobik.
Günde iki öğün yiyorum. Sabahımız geç oluyor. 17.00 den sonra yemek yememeye dikkat ediyorum.![]()
![]()
Çantayı bende severim. Bu ara fermuardan kendim çanta yaptım kullanıyorum. Değişiklik iyidir.Haftanın Her günü başka oluyor genelde çanta ve ayakkabı hastasıyım