• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğrudur canım dünde ben kaçamak yapmıştım bugün dengelemeye çalıştım sen hem dün hem bugün yapmışsın umarım yarın kontrol tartisinda artı görmezsin afiyet olsun
Hep birlikte yüklenmişiz 😂😂😂 bir daha yapmazsın herhalde Pes etme Pes etme
Tek amacımız kg almaman ❤️❤️❤️

2 hafta sonra yeni uyeleri ekleriz canım kimsede kilo problemi kalmadi galiba :-)
Ben çok uğraşıyorum vermek için..
Eşim 60 ol senin idealin 60 diyor
Ama ben 55 olmak istiyorum

Bir şey sorcm diyette adana yenir mi???
Burda da insanların canını cektircm ama😔😔😔

İNŞALLAH. Bende öyle düşünüyorum. Ağır yemek yiyince bir ot var. Bağırsakları iyi çalıştırıyor. Arada onuda kullanıyorum. Hoppa :KK52::super::KK24:rahatlatıyor.
İsmi nedir ablacım bir zamanlar acı çehre.kullanmiştım bezelyeden daha küçük bezelye kurusuna benziyordu bendede kabızlık var

Et tavuk balik diyette yenile bilir ekmek olmadığı sürece sıkıntı olmaz canım

Yağlı yapılıyor Adana Urfa sınırlı tutarsan bol yağsız yeşil salatayla yenilebilir ama diyet bir yiyecek değil bence kendileri

Duymuştum ablacım nasıl kullanıyorsun peki
Demleme bardağına 15 yaprak kadar ( bir tutam) koyuyorum. 4/1 limon sıkıyorum ve içine atıyorum. Kaynar su koyuyorum . ılıyınca içiyorum. Genelde bunu akşam yemeğin hemen ardından içiyorum. 15 dakika sonra falan. Daimi kullanmıyorum ama. 😉😉😍:dondurma::super:

Ahaaaaa şimdik benim canim çektiiii napcaz :skandal::skandal::skandal::skandal:@Gulumse25canim.çekince noluyo bana:KK57:

Demleme bardağına 15 yaprak kadar ( bir tutam) koyuyorum. 4/1 limon sıkıyorum ve içine atıyorum. Kaynar su koyuyorum . ılıyınca içiyorum. Genelde bunu akşam yemeğin hemen ardından içiyorum. 15 dakika sonra falan. Daimi kullanmıyorum ama. 😉😉😍:dondurma::super:
wcyee cikartiyomuuu yanii yada herkeste farklimi oluyoo

Back
X