Hoşgeldin bonusumDöndüğüme göre tartılıp muhtemel artımı bildirip çalışmalara başlayacağımZipzip-
Herkesler iyidir inş

Merhaba zeynolin nasılsın?Günaydın canım takım arkadaşlarım![]()

Tarhana ve ekşi mayalar emilimi artırıyor bildiğim sınırlı olursa sıkıntı olmaz ama diyet şeyler değilSimit konusunda kararsız kaldım ama tarhana neden olmasın ki , bizim buranın tarhanası başka yoğurtla yapılır eksidir tadı , zaten meyveyi de kescem bir haftadır 65 im aldım ne verdim bisiler yanlış gidiyor![]()
Süpersin çok iyi görünüyorsun bayıldım öncesi/sonrası resmineOncesi sonrasi yapayim size
Ilk fotoğraf 67
Ikinci fotoğraf 56

Ölçüm konusunda biraz daha dikkatli davranır mısın? Cuma ve pazartesisabah kahvaltıdan sonra aklıma geldi yemek yediğim için de doğru ölçüm olmayacağını bildiğimden hiç yazmadım
Ana listeye girersen birlikte grubumuzu birinci yapalım olur mu tatlım

Bence vücudunu en iyi sen çözersin muhakkak bir anahtarı vardır uzun süreli kullanılan hiç birşey aynı etkiyi yapmaAbla yaptığım herşey bı kaç gün sonra bağışıklık kazanıyor fayda etmiyor kayisiyida denedim gun kurusu daha etkili oldu ama oda sonra fayda etmedi etkileri bı kaç gün sonra gidiyor nasıl oluyor bende anlamıyorum ama açlık otunu dediğin gibi yapayım ara verince belki düzene girer tekrar başlarım doktor dedi stresten uzak duracaksın en büyük etken bağırsak tembelliği oda ne mümkün burası bile stres yapıyor bende![]()
baktım çok beğendimProfilime koydum resmi bakabilirsiniz![]()

600 gram halledersin Cuma’ya kadar sen onuZipzip-
Önceki cuma 108,1
Geçtiğimiz cuma bildirimim yoktu.
Bugün 108,7
Sabah tartılmıştım bana göre iyi baya :)

Senin sağlıklı beslenmek spor yapmak ile ilgili kendini çok iyi yetiştireceğine eminim vitamin kan vs tamsa bence sorun yokturTeşekkür ederim canım
Çok kötü besleniyordum cnm. Olabildiğince kestim. O yüzden gidiyor kilolarboyum 1.62. Hedef aslında 50nin altına düşmemek
bu kiloda sabit kalmak istiyorum artık.