• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Döndüğüme göre tartılıp muhtemel artımı bildirip çalışmalara başlayacağım Zipzip- Zipzip-

Herkesler iyidir inş
Hoşgeldin bonusum ❤️❤️❤️
Günaydın canım takım arkadaşlarım 😍😍😍
Merhaba zeynolin nasılsın? ❤️❤️❤️
Simit konusunda kararsız kaldım ama tarhana neden olmasın ki , bizim buranın tarhanası başka yoğurtla yapılır eksidir tadı , zaten meyveyi de kescem bir haftadır 65 im aldım ne verdim bisiler yanlış gidiyor 😰😰😰
Tarhana ve ekşi mayalar emilimi artırıyor bildiğim sınırlı olursa sıkıntı olmaz ama diyet şeyler değil
Oncesi sonrasi yapayim size :-)
Ilk fotoğraf 67
Ikinci fotoğraf 56
Süpersin çok iyi görünüyorsun bayıldım öncesi/sonrası resmine 😍😍😍
sabah kahvaltıdan sonra aklıma geldi yemek yediğim için de doğru ölçüm olmayacağını bildiğimden hiç yazmadım
Ölçüm konusunda biraz daha dikkatli davranır mısın? Cuma ve pazartesi
Ana listeye girersen birlikte grubumuzu birinci yapalım olur mu tatlım💕💕💕
Abla yaptığım herşey bı kaç gün sonra bağışıklık kazanıyor fayda etmiyor kayisiyida denedim gun kurusu daha etkili oldu ama oda sonra fayda etmedi etkileri bı kaç gün sonra gidiyor nasıl oluyor bende anlamıyorum ama açlık otunu dediğin gibi yapayım ara verince belki düzene girer tekrar başlarım doktor dedi stresten uzak duracaksın en büyük etken bağırsak tembelliği oda ne mümkün burası bile stres yapıyor bende 😆😆
Bence vücudunu en iyi sen çözersin muhakkak bir anahtarı vardır uzun süreli kullanılan hiç birşey aynı etkiyi yapma
Profilime koydum resmi bakabilirsiniz🤗
baktım çok beğendim 👍🧿🧿🧿🧿
Zipzip- Zipzip-

Önceki cuma 108,1
Geçtiğimiz cuma bildirimim yoktu.
Bugün 108,7

Sabah tartılmıştım bana göre iyi baya :)
600 gram halledersin Cuma’ya kadar sen onu❤️❤️❤️
Teşekkür ederim canım😊

Çok kötü besleniyordum cnm. Olabildiğince kestim. O yüzden gidiyor kilolar 😊 boyum 1.62. Hedef aslında 50nin altına düşmemek🙈 bu kiloda sabit kalmak istiyorum artık.
Senin sağlıklı beslenmek spor yapmak ile ilgili kendini çok iyi yetiştireceğine eminim vitamin kan vs tamsa bence sorun yoktur ❤️❤️❤️

Teşekkür ederim canım😊

Çok kötü besleniyordum cnm. Olabildiğince kestim. O yüzden gidiyor kilolar 😊 boyum 1.62. Hedef aslında 50nin altına düşmemek🙈 bu kiloda sabit kalmak istiyorum artık.
Canim harikasın.
Vücut kitle indeksin de çok iyidir.
Ne kadar kötü besleniyirum desende ölçülü yiyormussun.
Bu çok önemli.
Muhtemel saate ve porsiyon a dikkat ettin.
Bazen insan karbonhidrat yiyince cis yedim diye daha az kalori alıyor .
Boyundan 11 kilo az muhteşem yani...
Beden ölçüleri n de çok iyidir

sabah 5 yada 6da yattim sanirim,ateşliydi kizim :110:
Ateş kötü bir şey değil 39 ü geçmezse bağışıklığı çalışıyor kısa zamanda iyileşir eminim 💐💐💐 güzel prenses 👸
Verirsin sen canim yediklerin belli
Evet ya o kaçamakların etkisi😂😂😂
O gün aradılar dr acil ameliyatı çıkmış iptal ettiler cnm. Çarşambaya kaldı. Şimdi de benim gidesim yok😂
Olur mu ihmal etme canım sağlık bu💐💐💐
Herkese iyi günler
Cuma 79.5
Pazartesi 79.4
100 gram gitmiş sadece
-100 le haftasonundan çıkmışsın tebrik ederim 😘
Zipzip- Zipzip- kaptanım merhabalar bnm İnt paketim bitmiş ayın 20 n de yenilenecekmiş şu an belediyeninkine bağlandım😁girmezsem kızmayın anneme geldim sabah tartılmayı unuttum
Çokta özletme kendini 😍💕

Aminnn hepimize. Böcekten korkuyorum o biraz sorun onada ilaç yaparız :deli:

Katlı değilde prafabrik oluyor ya öyle bişey hayal ediyoruz ama bakalım ne gösterir zaman
Ayyy prafabrik bende çok istiyorum arsa alıp yazlık gibi bir yerimiz olsa keşke her yaz giderim eşin ister gelsin ister gelmesin

Back
X