- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
İste o bende imkansizBi ara bende oyle yapiyordum simdi kulaklikla cozum buldum
Muzik aciyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste o bende imkansizBi ara bende oyle yapiyordum simdi kulaklikla cozum buldum
Muzik aciyorum![]()
profildeki sarisin sen misinProfilime koydum resmi bakabilirsiniz![]()
Bende eylul olmasada tek kulak kullaniyorum yoksa sesleniyorlar duymuyorum :)))İste o bende imkansizEylülü duyamam busefer
Guzel menu afiyet olsun canimBugünkü menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Bir dilim tam buğday ekmek
Şekersiz çay salatalık
Ara: bir bardak yesil çay
Kuru kayısı şekersiz çay
Aksam: bir tabak mercimek çorbası
Bir büyük kase tavuklu göbek salata
2lt su
Su andaki ben değilim canim o kadar mukemmel bir fizigim yok kisayim zatenprofildeki sarisin sen misin![]()
Su andaki ben değilim canim o kadar mukemmel bir fizigim yok kisayim zaten![]()
Canım sıkılıyor yaaa eşim alıyor laptopu ohhh onla takılıyor ben de küçücük telefondan birşeyler izlemeye calisiyom bayramdan beri masterchefi telefondan izlemeye çalışıyorumBizim televizyonu alali 9-10 yil oldu ama cok kullanmiyoruz hepimizin elinde telefon var surekli![]()
Gerçekten öyle en uygunu baktıklarımin arasından 2.400Bilindik markalarda maşallah havada ucuyooo fiyatlari![]()
Su andaki ben değilim canim o kadar mukemmel bir fizigim yok kisayim zaten![]()
Tesekkur ederim canim utandirdin beniDiyette yalan beeeee çok güzel fiziği var kendi de çok güzel tü tü masallah
Çok aşırı sevmiyorsan bahçeli ev zor canım. Ciddi anlamda emek istiyor. Allah gönlüne göre versin inşallahTatil gibi değildi ama yazlık bi yerde kalmak güzeldi.
Hep bahçeli ev istiyoruz yapabilirmiyim diye düşündüm yokladım kendimi
Daire temizliği daha iyi sankibahçeli ev bekle beni inşallah
İki haftada sadece 600 Gr artışa olmak bence de başarı canım. Üstüne koyarak dönmemen güzel.Zipzip-
Önceki cuma 108,1
Geçtiğimiz cuma bildirimim yoktu.
Bugün 108,7
Sabah tartılmıştım bana göre iyi baya :)
Canım ben cuma sabah ölçülerimi aldım, spora henüz baslayamadim hasta olduğum için. Bugün 7000 adım attım, inşallah tekrar çıkıp yürüyeceğim. Akşam yazarım inşallah. Etiketlerinde dönemedim kusura bakma.Herkese yavaştan yapıştık sanırım![]()
çarşamba bekliyorum güzel haberleriniSpor da yapıyorum artıkbugün yazacam inşallah puanlarıyla. Multivitamin takviyesi alıyorum cnm bu hafta daha önce kullandığım probiyotiğe de başlayacam. Bağışıklığı güçlü tutmam lazım
Teşekkür ederim canım. Hiç abartsız her akşam kocaman bir kase çekirdek yetmezmiş gibi fındık fıstık yerdim. Arkasına kendim bir tatlı yapmadıysam gofret çikolata Vs olurdu. Bir oturuşta kare çikolatı yerdim. Kek bana tatlı gibi gelmezsiçekirdeği komple hayatımdan çıkardım. Çikolata ise 1-2 küçük parça. Birde öğünlerimi sayı olarak 2ye düşürdüm ve porsiyon olarak azalttım. Zaten diğerlerini kesince iştahta eskisi gibi değil. Su genelde 6-8 bardak oluyor. Bir de kafamda oturttum. Krizim gelirse de kendimi çok kasmıyorum. Yemek ile psikolojik olarak savaş verirsem daha zararlı çıktığımı düşünüyorum. Kasmayınca her şey rayına oturuyor.Nacizana fikirlerim cnm
Haklısın cnm. Gitmem lazım.
Kesinlikle senle bütün ismin de profil de kalsın öyleBende bu resme cok alistim degisince tuhaf hissediyorum![]()
Ama öyle kiTesekkur ederim canim utandirdin beni![]()
tamam :)Hoşgeldin bonusum ❤❤❤
Merhaba zeynolin nasılsın? ❤❤❤
Tarhana ve ekşi mayalar emilimi artırıyor bildiğim sınırlı olursa sıkıntı olmaz ama diyet şeyler değil
Süpersin çok iyi görünüyorsun bayıldım öncesi/sonrası resmine
Ölçüm konusunda biraz daha dikkatli davranır mısın? Cuma ve pazartesi
Ana listeye girersen birlikte grubumuzu birinci yapalım olur mu tatlım
Bence vücudunu en iyi sen çözersin muhakkak bir anahtarı vardır uzun süreli kullanılan hiç birşey aynı etkiyi yapma
baktım çok beğendim
600 gram halledersin Cuma’ya kadar sen onu❤❤❤
Senin sağlıklı beslenmek spor yapmak ile ilgili kendini çok iyi yetiştireceğine eminim vitamin kan vs tamsa bence sorun yoktur ❤❤❤
Neyin var canım, ne raporu.Ben dün buraya hiç giremedimbugün hastaneye gittim rapor almaya. 7 saattir hastanedeydim. 1,5 saati durmadan kosturmayla geçti. Sayılır mi?
![]()