Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım bugünlük de böyle olsunBu bile gayet süper canım.
O mu kalınTesekkur ederim abla darisi sizlere insallah
Bacaklarım bana daha kalin geliyor onun icinde spor yapmam gerekiyor cok tembellik yapiyorum![]()
Hiçte öyle değilmiş beni görsen biSenle beni yan yana düşün![]()
Çok geçmiş olsunSimdi iyi gibi oynuyo sorun gece iste ates olmasa iyiydi napalim gecer inşallah
Diğer günler spor yapmak şartıyla birazcık sayabilirimBen dün buraya hiç giremedimbugün hastaneye gittim rapor almaya. 7 saattir hastanedeydim. 1,5 saati durmadan kosturmayla geçti. Sayılır mi?
![]()
Mükemmel fizik değil mi Buda değilse biz ölekSu andaki ben değilim canim o kadar mukemmel bir fizigim yok kisayim zaten![]()
Neyin var canım, ne raporu.
Diğer günler spor yapmak şartıyla birazcık sayabilirim![]()
Yeni mi atandın.Herhangi bir sağlık sorunum yok çok sukur.oğretmenlik için sağlık raporu almam gerekiyordu. Onun için gittim![]()
Börek olmasa Her şey çok güzelmiş Ama toparlanır eminimDün menulerimi yazmayı unutmuşum ama ne yediğimi hatırlamıyorum
17 Ağustos pazartesi
Kahvaltı 10.30: hastanedeydim.uzun süreceğini dusuemistim açıkçası. O yüzden tedariksiz gittim2sekersiz çayla 2,5 dilim börek yedim
Ara öğün 15.30: yarım şeftali, 1 mürdüm eriği, 7-8 üzüm
Akşam 18.30: 7 kaşık etli sebze yemeği ve 3kasik baharatlı yoğurt
Bu saate kadar 6 bardak su içtim. Üstüne ekleyeceğim inşallah
N Nidsalii 1,5 saat de durmaksızın tempolu yürüyüş![]()
Olculerimiz cook farkli degil canimBugün sabah tartılmıştım
Cuma: 56.6
Pazartesi: 56.4
Fark: 0.2
Şurayada küçücük ölçülerimi iliştireyim
Göğüs: 88
Kol:23
Bel: 72
Kalça: 91
Bacak: 51
Göbek: 83
1.5 ay önceye göre toplamda 15.5 cm incelme var Her bölgeden 2-3 cm incelme var
bugünZipzip- ablayı görünce farkettim ben 55 olcam hiçte öyle göstermiyorum bende resim atacaktım Ama vazgeçtim öyle görünce toparlarsam anca öyle atarım o da seneye falan sanırım
ya da
sportie abladan destek alcam birinin bana bişi yapması lazım bu kadar spora hala düzelemedi
![]()
Börek iyi ki sabahtan ❤ Kalorisi yüksek kg yapan bir yiyecek kendileri ve suyu bence 2 katına çıkarmalısın afiyet olsunDün menulerimi yazmayı unutmuşum ama ne yediğimi hatırlamıyorum
17 Ağustos pazartesi
Kahvaltı 10.30: hastanedeydim.uzun süreceğini dusuemistim açıkçası. O yüzden tedariksiz gittim2sekersiz çayla 2,5 dilim börek yedim
Ara öğün 15.30: yarım şeftali, 1 mürdüm eriği, 7-8 üzüm
Akşam 18.30: 7 kaşık etli sebze yemeği ve 3kasik baharatlı yoğurt
Bu saate kadar 6 bardak su içtim. Üstüne ekleyeceğim inşallah
N Nidsalii 1,5 saat de durmaksızın tempolu yürüyüş![]()
Prenses nasıl oldu canım?Sonunda geldim![]()
![]()
![]()
Tüh Allah onları kahretmesinçokkk beklersinnn![]()
![]()
Camasir makinam bozuldu 300gozden çıkartmıştım demesinmi 800diye sok oldum gittik yeni makina aldim makinamda daha 4senelikti![]()
Fiyatlar çok yüksek teknolojisi çok eskimediyse yaptırabilirsin bence canımTelevizyonumuz bozuldu yapımı için en az 1500 TL tutar dediler. Şöyle bana uygun fiyatli ama güzel bir televizyon önerir misiniz![]()
Bence senin kg na göre yediklerin çok azBugünkü menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Bir dilim tam buğday ekmek
Şekersiz çay salatalık
Ara: bir bardak yesil çay
Kuru kayısı şekersiz çay
Aksam: bir tabak mercimek çorbası
Bir büyük kase tavuklu göbek salata
2lt su
Şimdilik iyi canim bir sorun yok burnu akiyo sadece gece bakicaz durumaPrenses nasıl oldu canım?
Bence de canim bilindik marka alinFelicio sanyo marka televizyon servis bulamadik yine böyle bir sorunla karşılaşırsak yine yaptıracak yer bulmakta sıkıntı yaşayacağız belli. O yüzden bilindik bir marka mi alsak diye şey ettik