- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Bakıyoruz bakalım vestelin bir televizyonu içime sindi gibi. 2400 TL 108 ekranmisBence de canim bilindik marka alin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakıyoruz bakalım vestelin bir televizyonu içime sindi gibi. 2400 TL 108 ekranmisBence de canim bilindik marka alin![]()
Felicio sanyo marka televizyon servis bulamadik yine böyle bir sorunla karşılaşırsak yine yaptıracak yer bulmakta sıkıntı yaşayacağız belli. O yüzden bilindik bir marka mi alsak diye şey ettik
Canım protein nerede ne güzel spor yaptın akşama en azından ton balıklı salata yesen daha iyi olmaz mi?Bu suyun geleceği yok menü paylaşayım bari. Terim üzerimde kurudu zaten
09.00 sade kahve
11.00 şekersiz çay, 1 avuç badem
13.00 1 kase çorba, 1 tabak barbunya, 1 küçük salkım üzüm
14.00 limonlu soda (limonu kendim kattım)
17.30 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 1 kase salata
1 saat eliptik 300 puan N NidsaliiZipzip-
Benim daha önce kullanmadığım bir marka Nasıldır bilmiyorum? servis olayı önemliBakıyoruz bakalım vestelin bir televizyonu içime sindi gibi. 2400 TL 108 ekranmis
Bosch satıyordu biz evleneceğimiz zaman Bosch olunca güvendik aradığımda biz ilgilenmiyoruz artik servisi de yok denildi ben de ilk defa kullandım Allah büyük konusturmasin da bir daha olmazBenim daha önce kullanmadığım bir marka Nasıldır bilmiyorum? servis olayı önemli
Yok muymus proteinCanım protein nerede ne güzel spor yaptın akşama en azından ton balıklı salata yesen daha iyi olmaz mi?
Anaaaaammmmmm son model bizi çok aşarbence de almışken en iyisi son model birşey olsun bazen internet sitelerinde indirim oluyor oralardan bakabilirsiniz bence![]()
Kız onu anladım ben yazlık için istiyorum dedimYazlık gibi değil temelli o evde yaşamak için
1 saat aerobik+ 50 dk yürüyüş müTekrar merhaba. Bugünkü menüm.
Sabah
Yumurtalı et kavurma domates tavası
Öğle 1 dilim kek , 5.6 tane üzüm
15.30 da bir kepçe kuru fasulye
Akşam yok
3, 5 lt su ara ara 1 saat tüm beden ayrobik
Müzik eşliğinde hareket
7000 adım ortalama 50 dakika tempolu yürüyüş.![]()
zayif motive bir profilSu andaki ben değilim canim o kadar mukemmel bir fizigim yok kisayim zaten![]()
masaallah diyelim o vakitDiyette yalan beeeee çok güzel fiziği var kendi de çok güzel tü tü masallah
30 ar dakikalık iki ayrı zamanda ayrobik ve akşam 21.00 de tempolu yürüyüş.1 saat aerobik+ 50 dk yürüyüş mü![]()
Abla yürüyüşe çıkınca akrata gittim açlık otu almak için kalıcı çözüm değil dedi başka bişey önerdi sallama çay şeklinde içinde acı çehre gujiberyy chia tohumu ve başka bişey karışım şeklinde yarın onu alicam yanima cüzdanımı almamıştım 20 TL almıştım param eksik olduğu için yarın alicam ins Allah işe yarar diye umut ediyorum bakalım30 ar dakikalık iki ayrı zamanda ayrobik ve akşam 21.00 de tempolu yürüyüş.![]()
![]()
aslında yürüyüşe gitmek yoktu niyetim. Ama eşim haydi yürüyelim diyince peki dedim. Kısa bir yürüyüş yapacaktık.
ama hadi şurdan gidelim mi falan derken bayyağı bir yürüdük. 50 dakanın üstünde .
![]()
Canısı ben kilo vermek amaçlı kullandım. Ama aktarlar bu işleri daha iyi bilirler tabiki. Denemekte fayda var. Rabbim şafi ismi hürmetine şifasını buldursun. İNŞALLAHAbla yürüyüşe çıkınca akrata gittim açlık otu almak için kalıcı çözüm değil dedi başka bişey önerdi sallama çay şeklinde içinde acı çehre gujiberyy chia tohumu ve başka bişey karışım şeklinde yarın onu alicam yanima cüzdanımı almamıştım 20 TL almıştım param eksik olduğu için yarın alicam ins Allah işe yarar diye umut ediyorum bakalım
Kilo vermek için kullanıyorlar dedi bu önerdiği bağırsak calistirip ödem atip hemde zayiflatiyormuş yarın resim atarım alıncaCanısı ben kilo vermek amaçlı kullandım. Ama aktarlar bu işleri daha iyi bilirler tabiki. Denemekte fayda var. Rabbim şafi ismi hürmetine şifasını buldursun. İNŞALLAHbende bilirim gabızlığın zorluğunu ve beraberinde getirdiği rahatsızlıkları.