• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Felicio Felicio sanyo marka televizyon servis bulamadik yine böyle bir sorunla karşılaşırsak yine yaptıracak yer bulmakta sıkıntı yaşayacağız belli. O yüzden bilindik bir marka mi alsak diye şey ettik

bence de almışken en iyisi son model birşey olsun bazen internet sitelerinde indirim oluyor oralardan bakabilirsiniz bence 💕

Bu suyun geleceği yok menü paylaşayım bari. Terim üzerimde kurudu zaten 😡
09.00 sade kahve
11.00 şekersiz çay, 1 avuç badem
13.00 1 kase çorba, 1 tabak barbunya, 1 küçük salkım üzüm
14.00 limonlu soda (limonu kendim kattım)
17.30 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 1 kase salata
1 saat eliptik 300 puan N Nidsalii Zipzip- Zipzip-
Canım protein nerede ne güzel spor yaptın akşama en azından ton balıklı salata yesen daha iyi olmaz mi?

Benim daha önce kullanmadığım bir marka Nasıldır bilmiyorum? servis olayı önemli
Bosch satıyordu biz evleneceğimiz zaman Bosch olunca güvendik aradığımda biz ilgilenmiyoruz artik servisi de yok denildi ben de ilk defa kullandım Allah büyük konusturmasin da bir daha olmaz 😁

Selamlar
Bugünkü menüm
Sabah 08:30 aç karnına
1 bardak limonlu su ve 2 bardak su
3 kuru kayısı, 1 ceviz, 1 şekersiz Türk kahvesi
Saat 11:30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 tam buğdaylı lavaş ile peynirli tost
3 yeşil zeytin
1 domates
5 adet çiğ badem
3 şekersiz çay

Öğle saat 14:30
1 şekersiz Türk kahvesi
3 çiğ badem, 1 kuru kayısı

Akşam 18:00
3 yemek kaşığı yoğurt
1 muz, 1 nektar, 1 dilim ananas, 10 yaprak ıspanak, 2 yaprak nane 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi ile yapılmış somothie

Şu an itibari ile 3,5 litre su bitti
Biraz sonra yeşilçayımı içeceğim

Zipzip- Zipzip-

Egzersiz

70 dakika Tempolu yürüme _ 175 puan
30 dk boosted _ 120 puan
15 dk bölgesel _ 90 puan
Toplam = 385 puan

N Nidsalii

Canım protein nerede ne güzel spor yaptın akşama en azından ton balıklı salata yesen daha iyi olmaz mi?
Yok muymus protein 🤔 bı bak bakalım belki barbunyada vardır 😜 bir dönem evden eksik olmazdı ama bu aralar hiç almiyorum almak lazım ton baligi

bence de almışken en iyisi son model birşey olsun bazen internet sitelerinde indirim oluyor oralardan bakabilirsiniz bence 💕
Anaaaaammmmmm son model bizi çok aşar 😁 yeni eve geçince baya eksiğimiz olacak mesela halıların hiç biri uymayacak tül perde almamız gerekecek onlara masraf yaparız derken bu çıktı başımıza

Tekrar merhaba. Bugünkü menüm.
Sabah
Yumurtalı et kavurma domates tavası
Öğle 1 dilim kek , 5.6 tane üzüm
15.30 da bir kepçe kuru fasulye
Akşam yok
3, 5 lt su ara ara 1 saat tüm beden ayrobik
Müzik eşliğinde hareket
7000 adım ortalama 50 dakika tempolu yürüyüş. :halay::spor::spor::spor::KK49::KK49::KK49:
1 saat aerobik+ 50 dk yürüyüş mü 🤔

1 saat aerobik+ 50 dk yürüyüş mü 🤔
30 ar dakikalık iki ayrı zamanda ayrobik ve akşam 21.00 de tempolu yürüyüş. :spor: :spor: :halay::halay::halay:aslında yürüyüşe gitmek yoktu niyetim. Ama eşim haydi yürüyelim diyince peki dedim. Kısa bir yürüyüş yapacaktık. :110::110::KK66::KK64:ama hadi şurdan gidelim mi falan derken bayyağı bir yürüdük. 50 dakanın üstünde .:KK15::KK15:

30 ar dakikalık iki ayrı zamanda ayrobik ve akşam 21.00 de tempolu yürüyüş. :spor: :spor: :halay::halay::halay:aslında yürüyüşe gitmek yoktu niyetim. Ama eşim haydi yürüyelim diyince peki dedim. Kısa bir yürüyüş yapacaktık. :110::110::KK66::KK64:ama hadi şurdan gidelim mi falan derken bayyağı bir yürüdük. 50 dakanın üstünde .:KK15::KK15:
Abla yürüyüşe çıkınca akrata gittim açlık otu almak için kalıcı çözüm değil dedi başka bişey önerdi sallama çay şeklinde içinde acı çehre gujiberyy chia tohumu ve başka bişey karışım şeklinde yarın onu alicam yanima cüzdanımı almamıştım 20 TL almıştım param eksik olduğu için yarın alicam ins Allah işe yarar diye umut ediyorum bakalım

Abla yürüyüşe çıkınca akrata gittim açlık otu almak için kalıcı çözüm değil dedi başka bişey önerdi sallama çay şeklinde içinde acı çehre gujiberyy chia tohumu ve başka bişey karışım şeklinde yarın onu alicam yanima cüzdanımı almamıştım 20 TL almıştım param eksik olduğu için yarın alicam ins Allah işe yarar diye umut ediyorum bakalım
Canısı ben kilo vermek amaçlı kullandım. Ama aktarlar bu işleri daha iyi bilirler tabiki. Denemekte fayda var. Rabbim şafi ismi hürmetine şifasını buldursun. İNŞALLAH:KK15::KK15::mad::mad:bende bilirim gabızlığın zorluğunu ve beraberinde getirdiği rahatsızlıkları.

Canısı ben kilo vermek amaçlı kullandım. Ama aktarlar bu işleri daha iyi bilirler tabiki. Denemekte fayda var. Rabbim şafi ismi hürmetine şifasını buldursun. İNŞALLAH:KK15::KK15::mad::mad:bende bilirim gabızlığın zorluğunu ve beraberinde getirdiği rahatsızlıkları.
Kilo vermek için kullanıyorlar dedi bu önerdiği bağırsak calistirip ödem atip hemde zayiflatiyormuş yarın resim atarım alınca

Back
X