Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımsudem34 cnm randevumu iptal ettim. Burda corona çok arttı. Gideceğim hastanede pandemi hastanesiydi. Artık değiliz dediler ama yine de cesaret edemedim.
Çok tatlılarrrrÇok teşekkür ederim bebeklerim adınabugün tam 1 aylık oldular
onlar olmasa canım çok sıkılır ya oynarken severken vakit geçiyor. Bana çok iyi geliyorlar
Benimde var hatta ilaç kullanıyorum aradaSağol canımtaze fasulye,bulgur pilavı,ciğer tava
Sana bisey diyimmi hayvan hic sevemiyorum yani elimi deydiremem alerjim varrr sadece karşıdan seviyorum![]()
Hakkında hayırlısı olsun umarım istediğin gibi olurSelam kizlar araba alım satım işlerimiz vardı o yüzden pek giremedim eşimle karın gerdirme ameliyatıni düşünüyoruz kısa olmayı düşünüyorum göğüs ameliyatı oldugum hocaya gidip gün alacağım tahlilleri filanda yaptiricam Eylül sonu gibi düşünüyoruz hayırlısı olur inşallah hakkimda
merhaba Donashippo ( kendime yaziyorum )
bugünlerde baya işleri akasattin...
ama bi başladı mı devamını getirmiyorsun..
zayiflayacaksan kendi kararini ver..
kilo verecegim diyorsun diyetini uygulamiyorsun.
yemegini hurharca yedgi doyum hissi hissettiğinde yine yiyorsun..
yemegi yer yemez tazgah ocak işi tamam da mutfagi niye süpürmüyorsun...
yatagin bir daginik.. topla kaldir...
bırak telefon işini her daim olur orasi..kendine gaza getirmek şudur. işini yaparken getirisin..
Temizlik imandan gelir derler Aynen öyle yapacaksin..
kişisel bakımını yapmışsın tebrik ederim :)
dün makarna yaptın( çok uzun zamandir yapmadığı da biliyorum ama diyetteyken yememeliydin )
Hergün işten gelince evini tüm camlari aç açık dursun.
kendine artık çekidüzen ver migim.. bi başladi mi devam et..
ha bu arada spor da yapmıyorsun hiç..
Niye... vaktin mi yok.. birak allah aşkına sendeki vakit bol. bahaneyi yaratma ..
hadi yap.
ha burada kuran okuyordun işe başlayinca biraktin hayır olmadi.. devam et...
namaz da kılıyordun.. onu da biraktin..
şimdi ruh halin uyuşuk.. enerjik yok..
hep ölesin donas... bunlari yaparken enerjin yerine gelecek....
kendime agir bir şekilde eleştirdim utandim
konuma yazdim bunu buraya kopyaladim.
Derdi Dünya Olanin Dünya Kadar Derdi Olurmerhaba Donashippo ( kendime yaziyorum )
bugünlerde baya işleri akasattin...
ama bi başladı mı devamını getirmiyorsun..
zayiflayacaksan kendi kararini ver..
kilo verecegim diyorsun diyetini uygulamiyorsun.
yemegini hurharca yedgi doyum hissi hissettiğinde yine yiyorsun..
yemegi yer yemez tazgah ocak işi tamam da mutfagi niye süpürmüyorsun...
yatagin bir daginik.. topla kaldir...
bırak telefon işini her daim olur orasi..kendine gaza getirmek şudur. işini yaparken getirisin..
Temizlik imandan gelir derler Aynen öyle yapacaksin..
kişisel bakımını yapmışsın tebrik ederim :)
dün makarna yaptın( çok uzun zamandir yapmadığı da biliyorum ama diyetteyken yememeliydin )
Hergün işten gelince evini tüm camlari aç açık dursun.
kendine artık çekidüzen ver migim.. bi başladi mi devam et..
ha bu arada spor da yapmıyorsun hiç..
Niye... vaktin mi yok.. birak allah aşkına sendeki vakit bol. bahaneyi yaratma ..
hadi yap.
ha burada kuran okuyordun işe başlayinca biraktin hayır olmadi.. devam et...
namaz da kılıyordun.. onu da biraktin..
şimdi ruh halin uyuşuk.. enerjik yok..
hep ölesin donas... bunlari yaparken enerjin yerine gelecek....
kendime agir bir şekilde eleştirdim utandim
konuma yazdim bunu buraya kopyaladim.
dünya kadar derdim var zaten.Derdi Dünya Olanin Dünya Kadar Derdi Olur
Allah aşkina migi senin derdin ne bunu gerçekten merak ediyorum burda herkesin binbir türlü derdi sıkıntısı var biride çıksın desinki benim hayatım dört dörtluk desede inanmam çokmu zor gerçekten bu yazdıklarını uygulaman valla zor değil bizde evimizde akşama kadar aynılarını yapıyoruz tek farkımız sen çalisiyorsun hem ev hem iş olmuyor diyorsan yardımcı al haftada 1 gün evini düzene koysun sende rahat et bunun diyet yapmakla ilgisi yok hep bahanelerin ardına saklanıyorsun senin gibi çalışan o kadar arkadaşımız var takımda hiç biri şikayet etmiyor senin şikayet ettigin hayat başkalarının hayali ola bilir Allah'a şükür sağlığın yerinde evladinda var bı işinde var akşam kapısını actigin bir evinde var eee daha neyin eksik yapamıyorum edemiyorum diyip hem kendini hem bizi üzüyorsun bahaneleri sığınma ya bahanelerin olur ya sonuçların karar senindünya kadar derdim var zaten.
Günaydın. Bu kaçamağı kimse birbirine söylemesede ; cuma tartılar verildikten sonra birazcık gevşiyoruz. Bir günlük rahatlama. Ertesi gün tam gaz devam.ben bunu neden şimdi öğreniyorum ki![]()
![]()
Simdi burdayim canim ama az sonra gideceğimZipzip- kaptanim.burdamisin
Emin ol beterin beteri var. Elhamdülillah demek lazım. Herşeyin en kötüsünü yaşıyorum daha ne kaldı ki derken..... Rabbim öyle birşey veriyor ki ; bir önceki halini arar oluyorsun. İsyan etmeksizin SABIR SABIR SABIR... Rabbimin sınavındayız. İNŞALLAH başarı ile veririz bu sınavı.dünya kadar derdim var zaten.
Şu işe bir el at öyle gitSimdi burdayim canim ama az sonra gideceğim
Yoneticilere yazalimŞu işe bir el at öyle git![]()
Hangi şehir acaba. Nerdesiniz ??sudem34 cnm randevumu iptal ettim. Burda corona çok arttı. Gideceğim hastanede pandemi hastanesiydi. Artık değiliz dediler ama yine de cesaret edemedim.
Afiyet olsun sebzelere tuz atma zeytinin tuzu yeterli bence ben niye zeytin sevmiyorum ya 2 tane zor yiyorum heveslendimGünaydın kizlar yarın güzel bir eksi ile geleceğim inşallah :)
Bende bi tek yeşil yiyebiliyorum siyahı sevemedimAfiyet olsun sebzelere tuz atma zeytinin tuzu yeterli bence ben niye zeytin sevmiyorum ya 2 tane zor yiyorum heveslendim