Bizde var kendi ellerimle yaptım gel de yiyelimPasta yokmu pasta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde var kendi ellerimle yaptım gel de yiyelimPasta yokmu pasta![]()
Evet Evet gitmiyor çok yavaşlıyor bu rakamlardaYok canım yaa , biliyosun sende gitmiyo kilo öyle kolay, geçen cuma 57,300 düm bu sabah 57.100 birde bugün regl ilk günü
Ama vazgeçmek yok bugün olmazsa yarın , harekete devamelbet birgün temiz 55 olacağım hemde çok yakındaaaa
Kahvaltımı şimdi yapıyorum biliyomusun sabah 10 da kalktım![]()
Yiyincede artı çıkacakmışım gibi geliyor Ama değişiklik yapmak lazım aradaonun kalorisi daha düşük zaten.
Iyi yapıyorsun.
Benim yavru da sadece yeşil sever aynı sen
Bence fazla ye .
1000 kalori ama sağlıklı beslen dene.
30 dakika zayıflama kemeri yaptım.
1 demlik çay içtim.
Bide kahve içeyim.![]()
Hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah gönlüne göre olur her şey.Atama henüz olmadı. 1 Eylül'de sonuçlar açıklanacak. Kontenjandayim. Nasipse atanacagim![]()
Küçültme şekerim tabi özelden yazarım sanaCanım süreçle ilgili beni de bilgilendirir misin. göğüs küçültme me büyütme mi yaptırdın.
Olsun o dahi çok güzel çok büyük birşey bu dönemde. Daha bu sabah izledim kadın sokak kedilerine mama veriyor başka bir kadın anında gelip mamaları süpürüp çöpe atıyor. Tiksiniyorum onlardanNe mutlu onlara, benim eşim asla ikna olmuyor ev içinde bakmaya, tüyleri beni kaşındırıyor diyor psikolojik olarak. Ama o da dışardaki tüm hayvanlara bakar çok şükür.
Mutlu yılların olsunKaptanım tşkler![]()
Ben de küçültme yaptırcam canım, mutlaka bekilyorum müsait olunca.Küçültme şekerim tabi özelden yazarım sana
Ben de izledim canım, Belediye gelip pankart asmış bir de mama kabı koymuş tam da oraya. Görünce çok mutlu oldum. Keşke cezalar da artsa.Olsun o dahi çok güzel çok büyük birşey bu dönemde. Daha bu sabah izledim kadın sokak kedilerine mama veriyor başka bir kadın anında gelip mamaları süpürüp çöpe atıyor. Tiksiniyorum onlardan
Hoşgeldin canim ilk sayfadaki formu doldururmusun seni tanıyalımMerhaba beni de alabilir misinz gruba? Yarismalara katilmak cilgnlar gbi kilo vermek istyrm.![]()
Evet Evet gitmiyor çok yavaşlıyor bu rakamlarda![]()
Nice mutlu yıllaraTeşekkür ederim ya hiç beklemiyordum![]()
![]()
![]()
HoşgeldinizADINIZ: Dizzy diyelim ☺
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Suan ev hanimiyim (Biyolog)
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebeliklerim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynada gordugumden memnun degilim. Hicbir giysim ve ayakkabim olmuyor mutsuzum.
Hosgeldin canım takima ❤❤ADINIZ: Dizzy diyelim ☺
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Suan ev hanimiyim (Biyolog)
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebeliklerim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynada gordugumden memnun degilim. Hicbir giysim ve ayakkabim olmuyor mutsuzum.