- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Teşekkür ederim. Saat de 8 olmuş biraz dinlenir yatar uyursunGeçmiş olsun canim iyiyim bende yoruldum bugun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Saat de 8 olmuş biraz dinlenir yatar uyursunGeçmiş olsun canim iyiyim bende yoruldum bugun
Uyuyamam ki hemen 12 yi buluyor ev kalabalik :))Teşekkür ederim. Saat de 8 olmuş biraz dinlenir yatar uyursun![]()
Ben de hiç dayanamam o saate kadarUyuyamam ki hemen 12 yi buluyor ev kalabalik :))
Açık alan olmasi iyi olmus canim dikkat edin genedeSalonda olacak canim hem açık hem kapali yeri varmis
Geçmiş olsun canim2 gündür karın ağrısı yaşıyorum özellikle bugün ☹ sen nasılsın kaptanım
Biraz açımsı ama iyiyimIyi aksamlar kizlar nasilsiniz![]()
Yarin tarti gunu hayatta uyuyamamBen de hiç dayanamam o saate kadareee o zaman yarın öğlene kadar yatarsin
![]()
Sagol canımAçık alan olmasi iyi olmus canim dikkat edin genede
Geçmiş olsun canim![]()
ADINIZ: Dizzy diyelim
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Suan ev hanimiyim (Biyolog)
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebeliklerim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynada gordugumden memnun degilim. Hicbir giysim ve ayakkabim olmuyor mutsuzum.
Bugünkü menüm
Sabah yok orucluyum
Aksam:
Bir tabak çorba
Haşlanmış tavuk
Bir tabak zeytinyagli fasulye
Ara:
2 lt su
Valla yürüyüşten bütün kaslarım taş gibiBende merak ediyorum yarınki sonuçları , herkese güzel eksiler dilerim
Sporları aksatmayın. Taş olucaz taş taş
![]()
Sanırım öğleye kadar. En geçYarın kilo bildirimi en geç kaça kadar
Oruç falanmi tutucaksin canimYarın kilo bildirimi en geç kaça kadar
Listede olanlar icin 12Yarın kilo bildirimi en geç kaça kadar
Antalya’dayım. İlçe belediye başkanları ve büyükşehir başkanı da corona olduHangi şehir acaba. Nerdesiniz ??
Afiyet olsun canim akşam az olmuş geldi bana sanirim tartı öncesi diye sporun güzelİyi akşamlar. Bugünün menüsü.
Kıymalı menemen.
Peynir
2 bardak çay
3 bardak mısı püskülü ve dış kabuğunun kaynatılmış suyu.
2 bardak farmasi form çayı.
2 bardak yine çay.
1 dilim karpuz.
1 ince dilim kek.
2, 5 lt su
9000 adım tempolu yürüyüş. 1saat.![]()
![]()
![]()
Evet ama listede değilim 12 gibi bildirim yaparimOruç falanmi tutucaksin canim