• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Etiketi yeni görüyorum teşekkür ederim 🙏
Maalesef iyileşemedim diyetten sanırım alerjilerim arttı çok kötü değilim ama hep hastayım yine de bırakmıyorum ❤❤❤
Zencefil tüket
Çayına filan kat.
Çörekotu yağı iç

Yok yok 😂Alerji halsizlik geniz akıntısı öksürük ve aft bir de egzama çıkmıştı vücudumda o geçti ❤❤❤

Kombo mu yaptın noldu öyle aft stresten çıkar ya çok çok vitamin eksikliğin yoksa yani.
Egzamaya benzer bişey bende de varda dr gidemedim bi türlü

Kombo mu yaptın noldu öyle aft stresten çıkar ya çok çok vitamin eksikliğin yoksa yani.
Egzamaya benzer bişey bende de varda dr gidemedim bi türlü
Neden çıktığı bilinmiyor büyük ihtimalle alerjiden vitamin eksikliğim olduğunu düşünmüyorum spor yaptığım için günlük takviye kalsiyum vs alıyorum diyetten bağışıklık sistemim zayıflıyor ondan sanırım 3 haftadır geçmedi aynı aftlar

Neden çıktığı bilinmiyor büyük ihtimalle alerjiden vitamin eksikliğim olduğunu düşünmüyorum spor yaptığım için günlük takviye kalsiyum vs alıyorum diyetten bağışıklık sistemim zayıflıyor ondan sanırım 3 haftadır geçmedi aynı aftlar

Peki stres üzüntü durumun ne alemde? Aft in bi damla vardı sürülüyodu yaralara

:anne:
Muhteşemsin ❤❤❤%1,45 hemde uzun süreli diyette 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
asıl sen muhteşemsin.
Hafta başındaki artiyi 4 günde eksi 800 yani artiyla beraber 1200gram vermişsin.
Kürlerin prensesi:KK15:
Harikasın tebrikler 👋👋👋

Müthişsin bravo hep böyle devam 60 lara bişey kalmadı ❤❤❤
Sen böyle motive etmeye devam edersen beni buharlaşıp uçarım ben de senin gibi:KK60:
Ilham kaynağı

Günaydın herkese❤❤❤
bu hafta -1 kg hedefim vardı ama gerçekleştiremedim ☹ Yine de yaklaştım❤❤❤🙏👍 über çabalar sonucu ilk hedefim %0,9 tutturdum en azından 🤩🤩🤩
Geçen Cuma kg 60,7
Bu Cuma kg 59,9
Fark-800 gram
Yüzde: %1,32
Zipzip- Zipzip- @Gulumse25 sportie sportie @Nidsalii
5li rakamları görmek ne güzeldir dimi canım, tebrik ederim.

Peki stres üzüntü durumun ne alemde? Aft in bi damla vardı sürülüyodu yaralara
Üzüntü şuan yokta stres belki olabilir Karbanot tuzlu su karadut tuz basma vs yaptım duruyor hala Ben alıştım gerçi onlarla yaşamaya kenacort diye bir ilaç daha önce denemiştim etkili olmamıştı bende çörekotu yağını deneyeceğim Birşey yapmasamda 3 hafta oldu geçmeli artık 😂😂😂

Back
X