Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben pijamamı çıkarsam kesin -1 i tuttururdumÇoraplarini falanda cikarsanmi canim ben sadece içcamasirlarimla tartiliyorum
Zencefil tüketEtiketi yeni görüyorum teşekkür ederim
Maalesef iyileşemedim diyetten sanırım alerjilerim arttı çok kötü değilim ama hep hastayım yine de bırakmıyorum ❤❤❤
Yok yokNeyin var senin ben kaçırmışım sanki
Zencefil içiyorum çörekotu yağını deneyeyimZencefil tüket
Çayına filan kat.
Çörekotu yağı iç
Yok yokAlerji halsizlik geniz akıntısı öksürük ve aft bir de egzama çıkmıştı vücudumda o geçti ❤❤❤
Neden çıktığı bilinmiyor büyük ihtimalle alerjiden vitamin eksikliğim olduğunu düşünmüyorum spor yaptığım için günlük takviye kalsiyum vs alıyorum diyetten bağışıklık sistemim zayıflıyor ondan sanırım 3 haftadır geçmedi aynı aftlarKombo mu yaptın noldu öyle aft stresten çıkar ya çok çok vitamin eksikliğin yoksa yani.
Egzamaya benzer bişey bende de varda dr gidemedim bi türlü
Ondan bugüne kadar ne kaçmış ki bunu duymayacakSen etiket yapana kadar duymucakti okumazdi![]()
Muhteşemsin
Harikasın tebrikler
Bunu yeni goruyorum canim simdi geçmişe gitmeden yazayimben pijamamı çıkarsam kesin -1 i tuttururdumhile olmasın diye hep pijamalı tartılıyorum
Çok geçmiş olsun kuzumYok yokAlerji halsizlik geniz akıntısı öksürük ve aft bir de egzama çıkmıştı vücudumda o geçti
![]()
Neden çıktığı bilinmiyor büyük ihtimalle alerjiden vitamin eksikliğim olduğunu düşünmüyorum spor yaptığım için günlük takviye kalsiyum vs alıyorum diyetten bağışıklık sistemim zayıflıyor ondan sanırım 3 haftadır geçmedi aynı aftlar
asıl sen muhteşemsin.Muhteşemsin ❤❤❤%1,45 hemde uzun süreli diyette![]()
Sen böyle motive etmeye devam edersen beni buharlaşıp uçarım ben de senin gibiHarikasın tebrikler
Müthişsin bravo hep böyle devam 60 lara bişey kalmadı ❤❤❤
5li rakamları görmek ne güzeldir dimi canım, tebrik ederim.Günaydın herkese❤❤❤
bu hafta -1 kg hedefim vardı ama gerçekleştiremedim ☹ Yine de yaklaştım❤❤❤über çabalar sonucu ilk hedefim %0,9 tutturdum en azından
Geçen Cuma kg 60,7
Bu Cuma kg 59,9
Fark-800 gram
Yüzde: %1,32
Zipzip- @Gulumse25
sportie @Nidsalii
Üzüntü şuan yokta stres belki olabilir Karbanot tuzlu su karadut tuz basma vs yaptım duruyor hala Ben alıştım gerçi onlarla yaşamaya kenacort diye bir ilaç daha önce denemiştim etkili olmamıştı bende çörekotu yağını deneyeceğim Birşey yapmasamda 3 hafta oldu geçmeli artıkPeki stres üzüntü durumun ne alemde? Aft in bi damla vardı sürülüyodu yaralara
Teşekkür ederim5li rakamları görmek ne güzeldir dimi canım, tebrik ederim.