Kendimi 57 hissetmiyorum benSende 57 nin altindasin niye vuruyorsun ki simdi kiza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi 57 hissetmiyorum benSende 57 nin altindasin niye vuruyorsun ki simdi kiza![]()
Ayni benKendimi 57 hissetmiyorum ben![]()
Sen de mi o sekilde yapiysn canim?Teşekkür ederim
Inşallah inşallah hemen hemen hızlı hızlı gitsin kilolar
Ekle cnm ekle kısa hedefim olsun...
Ben de emziriyorum bol su içiyorum benim oğlum 4. ayıni geçti
hamur işlerinden ve tatlılardan uzak durabilirsin diğer türlü normal beslenmene bakarsın
Ay ben de merak ediyorum kendimi haftaya ana listeye girecek miyim diye???
2 cuma oldu
3. Cuma da giriliyor mu???
Arada bir kıskançlık krizine yakalaniyorum cümlem de yarım kalmışCansın sen. ❤Sevilene kırılır insan. Bu ara birkaç sevdiğim kişi aynı şakayı yapınca üzüldüm biraz ama öptün geçti![]()
Bende görmedimYıne mi geç kaldım?
Profile mi koydun?
Burdaysan 2 dakika koyabilirim :)Bende görmedim ☺
Gördüm şimdi sağolBurdaysan 2 dakika koyabilirim :)
Teşekkür ederim ablaGördüm şimdi sağolÇok güzel görünüyorsun
hoş hatunsun belli kıyafetine yakışmış
Sabirsizlikla bekliyorum 70 kilo fotoğrafınıBende 70 e ineyim bir foto koyarım ☺ her 10 kg de 1 foto![]()
Tuh kacirdikTeşekkür ederim canım iyileşme görürsem Bilgi veririm ve devam ederim şuan küçük bir şişe aldım saf olandan bir hafta yeter gibi
Toparlanır toparlanır mis gibi olurBende 70 e ineyim bir foto koyarım ☺ her 10 kg de 1 fotoama sizin kadar hoş durmaz sanmıyorum benim vücut orantısız
inşallah diet ve sporla azcık toparlanırım
Burda 68 kg idim 1, 5 yıl önceSabirsizlikla bekliyorum 70 kilo fotoğrafını![]()
Olsun emin adimlarla ilerliyorsun 68 ve daha altini birlikte gorecegiz
InsaAllah dahada asagilarini gorecegiz birlikte
Düğün gündüzmüydü bitti galibaGecmisi okumam lazim ama cok yorgunum yarin sabah bakarim
Gunduzdu canim bitti cok şükürDüğün gündüzmüydü bitti galiba