• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar fıstıklar .....

bedişim kıs evlenince kendin gideydin diycen ama uykuya yedirmişindir kesin ...... hehe .....

yumuk yok ortalarda kızlar bu iş hayatı uzaklaştırdı yazık bizden ...
özkem senin iş zor be güzelim ya ...Allah kolaylık versin ......

sorma aebenim yaaa
8 e kadar garanti buradayım da bitmeyecek büyük ihtimalle müdürü arayacağım eğer kal derse o zaman ayvayı yedim 12 ye kadar rahat sürer:(((((((((

sorma aebenim yaaa
8 e kadar garanti buradayım da bitmeyecek büyük ihtimalle müdürü arayacağım eğer kal derse o zaman ayvayı yedim 12 ye kadar rahat sürer:(((((((((
of kuzun of bari bari emeginin karşılı verseler ....-tatlicadiarzu-

ben çıkıyorum fıstıklar eşim bizi dışarı çıkarıyo bebelerle ....:asigim: sabah bi laf etmiştim içine oturmuş herhalde .:jeyyar::jeyyar:

ehe :) oh iyi yapmışsın valla
bende mi laf söylesem kocişe beni gezdirse çok bunaldım çoooooooooookkkkkkkkk:(

iyi akşamlar kızlar bi kaç gündür uğrayamadım kardeşim geldi işten gelince onunla vakit geçiriyorum kusura bakmayın sizler nasılsınız bayramınız kutlu olsunkaydirigubbakcemile3 kardeşim geldi rejim gümledidelikafaduldenbu hafat nerdeyse hiç diyet yapmadım bakalım yarın kaç kilo çıkıcam almamışımdır inşallah:delphin:sizler nasılsınız diyetler nasıl gidiyor?
bizde işler bir yoğun millet haldır haldır perde diktiriyo evlenenler sünnet yapanlar evi yenileyenler yetişemiyoruz valla,yarım gün gittiğimizden genelde yarım bırakıp çıkıyoruzkaydirigubbakcemile3patron bizi oycak-tatlicadiarzu-delikafadulden

hatınlar iyi geceler kimse yok herhal yarın misafirim var giremeyebilirim ben bu sabah çıktım tartıya aynıyım beni aynı yazarmısınız öptümhepinizi zor bir gün olucak

6. TAKIM * *101 * *ETAP SONUÇLARI
asibulut ( 56.4 /
dora ( 63.0 / 63.0/ 0.0/ 0.0%)
aeben ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.0%)
kütahya ( 75,0 / 75.0 / 0.0 / 0.0%)
pınarım ( 81,5
cceylin ( 60,8 /
fatunuz ( 84.0 /
referans ( 75,0
nazlıgüleç ( 60.0 / 0.0 / 0.0%)
mmmf27 ( 64.3 / 64.3/0.0.%)
else ( 67,7 / 68.2 / -0.5/-0.74%)
yumukum ( 77.5
ozgekrd ( 73.9 / 73.0/0.9/ 1.22%)

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( / 903.6 /

Son düzenleme:
Günaydın kızlar inanılmaz çok işim var bugün tartı günü ben 73 çıktım buna da şükür:)
haftaya daha iyi olacak pilatese devam:) optüm
arada uğramaya çalışıyacağım çokk çalışmamm lazım çoooooooookkkkkkkk

günaydın kızlar. kilo verenleri teprik ederima.s.
veremeyenlere züğürt tesellisi haftaya inşallah diyelim:çok üzgünüm:

listeyi ben öne çekiyorum. fırsat buldukça bakarım ama sizlerde kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz lütfen.:1hug:
bir yanlışlık yaparsam hemen beni uyarınızsırnaşık şey

öğlene kadar vaktim var. ondan sonra niyetim bir yerlere çıkmak olacak:1rolleyes:
havada pek hoş değil ama bende evde sıkılıyorum yaaaasengözlerimebaksanab
kızım pikniğe gitti artık bu havada ne piknik yapacaklar anlayamadımda.
kötükedihüso
o kadar ikazlarıma rağmen gitmek istedi. şimdiki gençlik çok zor çokkkkkkkk-tatlicadiarzu-( kendi gönlüyle gitmesin istedim. kıyamadımda illaki gitme demiyede:çok üzgünüm:)

bu arada benim diyete gelince bu hafta tam yapmadım:mymeka: yapmayıncada sonuç ortada.kötükedihüso

günaydınlar hayırlı cumalar ......

doram yardıma ihtiyacın varmı güzelim ....

6. TAKIM * *101 * *ETAP SONUÇLARI
asibulut ( 56.4 /
dora ( 63.0 / 63.0/ 0.0/ 0.0%)
aeben ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.0%)
kütahya ( 75,0 / 75.0 / 0.0 / 0.0%)
pınarım ( 81,5
cceylin ( 60,8 /
fatunuz ( 84.0 / 84.0/0.0/0.0%)
referans ( 75,0
nazlıgüleç ( 60.0 / 0.0 / 0.0%)
mmmf27 ( 64.3 / 64.3/0.0.%)
else ( 67,7 / 68.2 / -0.5/-0.74%)
yumukum ( 77.5
ozgekrd ( 73.9 / 73.0/0.9/ 1.22%)

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( / 903.6 /

günaydın aeben hemşomdelikafadulden

Son düzenleme:
günaydınlar hayırlı cumalar ......

doram yardıma ihtiyacın varmı güzelim ....

şu anda yok gibi görünüyor canım ama kopyalamayı fırsatın olursa sen yaparsan çok sevinirim. ben kalabalık kopyalamada renk ayarı yapamam diye çekiniyorum:jeyyar:( liderken bu işi kızım yapardı)

zaten daha gelmiyende çok
bu arada küto kilosunu bildirmişmiydi haberiniz varmı:delphin:

günaydın kızlar. kilo verenleri teprik ederima.s.
veremeyenlere züğürt tesellisi haftaya inşallah diyelim:çok üzgünüm:

listeyi ben öne çekiyorum. fırsat buldukça bakarım ama sizlerde kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz lütfen.:1hug:
bir yanlışlık yaparsam hemen beni uyarınızsırnaşık şey

öğlene kadar vaktim var. ondan sonra niyetim bir yerlere çıkmak olacak:1rolleyes:
havada pek hoş değil ama bende evde sıkılıyorum yaaaasengözlerimebaksanab
kızım pikniğe gitti artık bu havada ne piknik yapacaklar anlayamadımda.
kötükedihüso
o kadar ikazlarıma rağmen gitmek istedi. şimdiki gençlik çok zor çokkkkkkkk-tatlicadiarzu-( kendi gönlüyle gitmesin istedim. kıyamadımda illaki gitme demiyede:çok üzgünüm:)

bu arada benim diyete gelince bu hafta tam yapmadım:mymeka: yapmayıncada sonuç ortada.kötükedihüso
doram dersanenin piknigi demi . bizimki havadan dolayı iptal oldu yani evde ben biere çıkarayım dedim .... soguk .. delikafadulden adamında işi var ( daha akşam gezdirdi )
bakalım şimdilik askıda ....kafamçokkarıştı

doram dersanenin piknigi demi . bizimki havadan dolayı iptal oldu yani evde ben biere çıkarayım dedim .... soguk .. delikafadulden adamında işi var ( daha akşam gezdirdi )
bakalım şimdilik askıda ....kafamçokkarıştı

evet canım dersanenin. aslında dün gideceklerdi bu güne ertelendi hava soğuk diye. sanki bu gün kaynıyor gibikötükedihüso
daha bahar yeni geldi aceleniz ney yaniii. bakalım iyce bir ısınsaydı.
bişi değil hasta olupta gelecekler. bir kaç gün okula ve dersaneye gidemeyip derlerden kalacaklar şurda kalmış sınava 2 aydan az bir zamankötükedihüso

şu anda yok gibi görünüyor canım ama kopyalamayı fırsatın olursa sen yaparsan çok sevinirim. ben kalabalık kopyalamada renk ayarı yapamam diye çekiniyorum:jeyyar:( liderken bu işi kızım yapardı)

zaten daha gelmiyende çok
bu arada küto kilosunu bildirmişmiydi haberiniz varmı:delphin:
aynıydı sanırsam .... du bi mesaj çekeyim .......

Back
X