Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of kuzun of bari bari emeginin karşılı verseler ....-tatlicadiarzu-sorma aebenim yaaa
8 e kadar garanti buradayım da bitmeyecek büyük ihtimalle müdürü arayacağım eğer kal derse o zaman ayvayı yedim 12 ye kadar rahat sürer((((((((
günaydınlar hayırlı cumalar ......
doram yardıma ihtiyacın varmı güzelim ....
doram dersanenin piknigi demi . bizimki havadan dolayı iptal oldu yani evde ben biere çıkarayım dedim .... soguk .. delikafadulden adamında işi var ( daha akşam gezdirdi )günaydın kızlar. kilo verenleri teprik ederima.s.
veremeyenlere züğürt tesellisi haftaya inşallah diyelim:çok üzgünüm:
listeyi ben öne çekiyorum. fırsat buldukça bakarım ama sizlerde kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz lütfen.:1hug:
bir yanlışlık yaparsam hemen beni uyarınızsırnaşık şey
öğlene kadar vaktim var. ondan sonra niyetim bir yerlere çıkmak olacak:1rolleyes:
havada pek hoş değil ama bende evde sıkılıyorum yaaaasengözlerimebaksanab
kızım pikniğe gitti artık bu havada ne piknik yapacaklar anlayamadımda.
kötükedihüso
o kadar ikazlarıma rağmen gitmek istedi. şimdiki gençlik çok zor çokkkkkkkk-tatlicadiarzu-( kendi gönlüyle gitmesin istedim. kıyamadımda illaki gitme demiyede:çok üzgünüm:)
bu arada benim diyete gelince bu hafta tam yapmadım:mymeka: yapmayıncada sonuç ortada.kötükedihüso
doram dersanenin piknigi demi . bizimki havadan dolayı iptal oldu yani evde ben biere çıkarayım dedim .... soguk .. delikafadulden adamında işi var ( daha akşam gezdirdi )
bakalım şimdilik askıda ....kafamçokkarıştı
aynıydı sanırsam .... du bi mesaj çekeyim .......şu anda yok gibi görünüyor canım ama kopyalamayı fırsatın olursa sen yaparsan çok sevinirim. ben kalabalık kopyalamada renk ayarı yapamam diye çekiniyorum:jeyyarliderken bu işi kızım yapardı)
zaten daha gelmiyende çok
bu arada küto kilosunu bildirmişmiydi haberiniz varmı![]()