- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cook gecmis olsun canim insallah sağlıklı bir sekilde kucağına alir kardesinKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kardeşim ikizlere hamile, sorunlu bir hamilelik yaşadı hep yattı. Şu an 34 haftalık oldu ama bebeklerin kilo alımı durmuş, biri 1600 biri 1700 Gr imiş. Eğer kilo almazlarsa doktor en fazla iki hafta daha bekleyip bebekleri alacakmış ama çok küçükler. Bebeklerin büyümesini sağlayacak besinler ya da yöntemler var mi, belki deneyiminiz vardır bu konuda. Tabiki doktorunun önerileri var ve onları yapıyor ama sonuç alamıyor.
@selensu82 canım senin ikizlerin vardı. Var mı soyleyebilecegin birşeyler.
Geçen cumanin listesiydi canim bugun bildiriminden sonra listeye ekleyecegimBen yokum sonra mi gircem![]()
Bu kilonda cok guzel daha fazla alma ama canimPerşembe diye daha da az yemişsin canım. Tartıya yansısın inşallah ben kilo almışım menü paylaşmamamdan da belli olmuştur zaten...
Geçen hafta 53.90 bu hafta 54.40
500 gr almışım
Ama benim için çok birşey farketmediği için vermeye çalışmıcam Tabii ki almamaya çalışıcam.......@Zipzip-
Gunaydin canım eksin coook güzel tebrik ederimGünaydın güzel bir gün dilerim
İlk bildirim benden gelsinZipzip-
Geçen Cuma Kg 59,90
Bu Cuma Kg 58,80
Fark 1,10 kg
Yüzde 1,84
@Eliff Eylull ben -1 iddiamı yaptım canım
Gunaydin ablacim ❤Yüreğinde sevgi barındıran her yüreğe günaydiiiiiiin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gunaydin canim ❤Günaydın kızlar bol eksiler diliyorum
Biraz kendime gelip tartılacagım
gunaydin canım ❤Günaydınn![]()
Gunaydin canım eksin cook guzel tebrik ederimKizlar günaydın, hayırlı cumalar
Servisten bildiriyorum
Geçen Cuma 67,7 kg
Bu Cuma 66,2 kg
Fark 1,5 kg
% 2,215
Zipzip- cnm sen yüzde hesabını kontrol eder misin?
gunaydin canım ❤günaydınnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
gunaydin canım ❤Günaydın güzel takım![]()
Ayni olmanda guzel canim spora basladiginda daha hızlı gidecektirKilom aynı
Bırakmak yok spora başlayınca daha iyi olacak![]()
Canım benim vücudum kalın kemikli elma tipi armut değil.H hasbeenandgone dostum neredesin gıııı
Yediklerini paylaşmıyor musun sen sanki![]()
Canım kilomu korumak istiyorum paylaşırsam dikkat ediyorum zayıflıyorum ama göbekten değil zaten ince olan yerlerimden. Çirkin duruyor zayıf yüz zayıf üst kısım....H hasbeenandgone dostum neredesin gıııı
Yediklerini paylaşmıyor musun sen sanki![]()
Çok güzel kesin ye canimkız nereden aklina geldi...çok mantıklı...![]()
![]()
![]()
Kokoreç hiç yemedim çok merak ediyorum.
Ama mumbar dolma denedim güzel baharatlandirilir ise güzel oluyor.
Olsun canım.65.3 ☹ ben bu ignelerden ötürü veremiyorum ki![]()
Bir ara mado da yöresel yemekler diye Bi menü vardı orda 5 çeşit geliyordu içinde de vardı denk gelmiştim de aklıma geldi hala varmı bilmem.Hiç yemedim denk gelse kesinlikle yemek isterim![]()
Amin canım.
Nazardan bende çok korkarım.
Oku üfle beni![]()
İnşAllah sağlıcakla kucaklarsınız bebiş leri. Benim kardeşim 26 haftalık doğum yaptı onada iğne yapmışlardı ciğeri gelişsin diye. Umarım sizde de herşey yolunda gider. Allah yardımcısı olur bebişlerin merak etmeKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kardeşim ikizlere hamile, sorunlu bir hamilelik yaşadı hep yattı. Şu an 34 haftalık oldu ama bebeklerin kilo alımı durmuş, biri 1600 biri 1700 Gr imiş. Eğer kilo almazlarsa doktor en fazla iki hafta daha bekleyip bebekleri alacakmış ama çok küçükler. Bebeklerin büyümesini sağlayacak besinler ya da yöntemler var mi, belki deneyiminiz vardır bu konuda. Tabiki doktorunun önerileri var ve onları yapıyor ama sonuç alamıyor.
@selensu82 canım senin ikizlerin vardı. Var mı soyleyebilecegin birşeyler.
Bebiş gelsin gerisi kolayy65.3ben bu ignelerden ötürü veremiyorum ki
![]()
Canım yediklerinin kalorisini arttirsan bölgesel yapsan bol bol....Canım benim vücudum kalın kemikli elma tipi armut değil.
Canım kilomu korumak istiyorum paylaşırsam dikkat ediyorum zayıflıyorum ama göbekten değil zaten ince olan yerlerimden. Çirkin duruyor zayıf yüz zayıf üst kısım....
Paylaşmıyorum kilo alıyorumBilmiyorum ne yapacağım ben.....
Ayyy sen benim canımsın yaaaBir ara mado da yöresel yemekler diye Bi menü vardı orda 5 çeşit geliyordu içinde de vardı denk gelmiştim de aklıma geldi hala varmı bilmem.
Üfledim hadi bakalım
☺
İnşAllah sağlıcakla kucaklarsınız bebiş leri. Benim kardeşim 26 haftalık doğum yaptı onada iğne yapmışlardı ciğeri gelişsin diye. Umarım sizde de herşey yolunda gider. Allah yardımcısı olur bebişlerin merak etmedualarımız sizin için
GünaydınCanım benim vücudum kalın kemikli elma tipi armut değil.
Canım kilomu korumak istiyorum paylaşırsam dikkat ediyorum zayıflıyorum ama göbekten değil zaten ince olan yerlerimden. Çirkin duruyor zayıf yüz zayıf üst kısım....
Paylaşmıyorum kilo alıyorumBilmiyorum ne yapacağım ben.....
Sen hangi gruptaydın? Ne olur 2.olsunKilo bildirimi gelsin bakalım
Geçen cuma 68.8
Bugün 66.5
Fark 2.3
oran %3.34
Vuuu işte buna bunlar sallanır ama utandım sallamiycamKilo bildirimi gelsin bakalım
Geçen cuma 68.8
Bugün 66.5
Fark 2.3
oran %3.34
Ne güzelBenim eşimde önceleri gelmiyordu .sonra baktı ben vazgeçmiyorum yanlız çıkıyorum; önce benimle geldi kendisi bankta oturdu. Daga sonra yeni yeni oda bana eşlik etmeye başladı.
Ben önde o arkada koşturuyoruz.
![]()
Çok güzel eksi tebrik ederimGünaydın güzel bir gün dilerim
İlk bildirim benden gelsinZipzip-
Geçen Cuma Kg 59,90
Bu Cuma Kg 58,80
Fark 1,10 kg
Yüzde 1,84
@Eliff Eylull ben -1 iddiamı yaptım canım
Canım süper tebriklerKizlar günaydın, hayırlı cumalar
Servisten bildiriyorum
Geçen Cuma 67,7 kg
Bu Cuma 66,2 kg
Fark 1,5 kg
% 2,215
Zipzip- cnm sen yüzde hesabını kontrol eder misin?
Çok iyii maşallah. Tebrik ederim. Sen de mi yeni başladın canım,Kilo bildirimi gelsin bakalım
Geçen cuma 68.8
Bugün 66.5
Fark 2.3
oran %3.34