- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Çok da emin degilim canım, bana da sürpriz olacakTüh kaçırdık fırsatı bu hafta yenersiniz siz bizi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok da emin degilim canım, bana da sürpriz olacakTüh kaçırdık fırsatı bu hafta yenersiniz siz bizi![]()
Olmaz biz kazanacağız kaptanımGünaydın canim ❤
4 eylul hedeflerine ulaşalım da iki takimda kazansin![]()
Suanki hedefim 70Guzel eksi tebrik ederim canım
Bugun senide listeye ekliyorum canim hedefin icin kac yazalim
Seni gruplara eklemedik diye hatirliyorum canim
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederim![]()
Transfer ucerti konuşmaya başlayalım mı200 gram vermissin canim uzulme hem bebis gelsin dogum yaptiktan sonra saglikli bir sekilde kiloni yine birlikte verecegiz ❤❤
Günaydın
Gunaydin canım ❤
Hayırlı cumalar canim ❤
Günaydın canim ❤
Super eksi tebrik ederim canim
Duruma gore gruplara eklerim belki
Kaptan nerdeyse oraya eklemeyi düşünüyorum
Eksin cook guzel tebrik ederim![]()
Çok güzel sonuç canım
Bugün maşallah herkes çok iyiYarışma sonucunu çok merak ediyorumsonngulen yüzdesine rağmen yenersek çok güzel olur
kaptanımız bizim gruba geçmek ister belki
bizim takımda çok sağlam diyet ve spor yapanlar oldu
![]()
Süpersin hedeflerine ulaşacağını biliyordum bu kadar hızlı olması muhteşemsin
Canım sen zaten 1. TakımdasınTransfer ucerti konuşmaya başlayalım mı![]()
Maşallah tebrik ederim çok güzel eksi
Çok güzel eksi canım tebrik ediyorumGeçen cuma 78.5
Bu cuma 77,7
Fark:800 gr
Bu hafta 7 sayısı bereketlendi![]()
Yürü be kim tutar seni maşallah
Sorum şu Lilim hangi grupta olacak
Yani ben daha önceki evlerimden birinde şikayet aldım o da yan taraf diğer dairenin çocuk odasıydı sonra salona taşıdım sıkıntı olmadı genelde salonlar gürültülü ortamlardır onun için şikayet almadım şimdi de kendi evimizdeyim müstakil 3 katlı alt boş üstte de kardeşim oturuyorÇok gürültü cıkariylmu canım bende almak istiyorum ama alt kattakiler rahatsız olur diye duruyorum
muhtesemsin kuzum tebriklerGünaydın güzel bir gün dilerim
İlk bildirim benden gelsinZipzip-
Geçen Cuma Kg 59,90
Bu Cuma Kg 58,80
Fark 1,10 kg
Yüzde 1,84
@Eliff Eylull ben -1 iddiamı yaptım canım
sen suan bunlari kafana takma lutfen hele bir bebis mujdemizi alip kucaginda gorelim65.3 ☹ ben bu ignelerden ötürü veremiyorum ki![]()
MikemmelllllKilo bildirimi gelsin bakalım
Geçen cuma 68.8
Bugün 66.5
Fark 2.3
oran %3.34
Tamam canimSuanki hedefim 70
Demi aynini diyecekyim korumak bile buyuk basariİğnelere rağmen gayet iyi gidiyorsungüzel sonuçlarını almanı dilerim❤❤❤ Bu tip ilaçlar çok kg yapar sen gayet iyisin
![]()
Öyle miyim hakkaten. 1. Takım nerdesiniz bakem, kimdir bu takımın üyeleriCanım sen zaten 1. Takımdasın ☹
Süpersin canm hedefledigim kilolar. bigün bende bu rakamlara düşerim ınşallahGünaydın güzel bir gün dilerim
İlk bildirim benden gelsinZipzip-
Geçen Cuma Kg 59,90
Bu Cuma Kg 58,80
Fark 1,10 kg
Yüzde 1,84
@Eliff Eylull ben -1 iddiamı yaptım canım
Aminnn aminnnn hastanedeyim şimdi sıra bekliyorum bakalım.ne.diyeceklermuhtesemsin kuzum tebrikler
sen suan bunlari kafana takma lutfen hele bir bebis mujdemizi alip kucaginda gorelimhepsi hallolur
Mikemmelllll![]()
Bence 1. Grupta olmalıSorum şu Lilim hangi grupta olacak![]()
Teşekkür ederim valla sağol canım ama kendimi daha zayıf olarak tedaviye başlamaya sartlandirmistimİğnelere rağmen gayet iyi gidiyorsungüzel sonuçlarını almanı dilerim❤❤❤ Bu tip ilaçlar çok kg yapar sen gayet iyisin
![]()