• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim vücudum kalın kemikli elma tipi armut değil.

Canım kilomu korumak istiyorum paylaşırsam dikkat ediyorum zayıflıyorum ama göbekten değil zaten ince olan yerlerimden. Çirkin duruyor zayıf yüz zayıf üst kısım....
Paylaşmıyorum kilo alıyorum 🤷‍♀️ Bilmiyorum ne yapacağım ben.....
Kilonu korumaya al ye Ama sporu arttır elma tipliyim bende oldu olası o göbek gitmez nerdeyse üç ay olacak Bel anca belli oldu göbek biraz küçüldü diğerlerinin aldığı sonuçları daha yavaş alıyoruz Ama olsun kesinlikle spor Yap istersen kendi yaptığım sporu paylaşayım videoları günde 30 dk yapsan yeter zamanın olursada 30 dk yürü bence çok iyi fark alacaksın sonrada biz atarız öncesi sonrası :KK59:

Oooo severim seni ben, bu ne güzel coşku 🤩🤩 tatil öncesi kilomu bile verdim canım çok şükür, inşallah bundan sonrası da güzel gitsin. Hepimiz güzel ve kalıcı verelim şu kiloları sonra da kiskanclar istediği kadar laf atsın bize 😂😂

Şimdi güzel bir kahvaltı yapıyorum aslına ama midem almıyor inanır misin. Kilo vermek daha güzel geldi 🤩🤩
Kız o zaman çok yeme.
Mideyi geri büyütme.

Back
X