- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
O zaman tekme tokat giriseyim mi, nerdesin sen bacım. Grubu niye başsız bırakıp gittin, hemen kendine gelmeni şiddetle tavsiye ediyorum1. İdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman tekme tokat giriseyim mi, nerdesin sen bacım. Grubu niye başsız bırakıp gittin, hemen kendine gelmeni şiddetle tavsiye ediyorum1. İdi![]()
5 yıldır ilkokuldayım ondan akıl yaşım küçüldüKız Allah seni...
Gülme garantili espri yapıyor sun.
Esprili insanlara bayılıyorum.
Keşke 2 olsaydın yakandan düşmezdim1. İdi![]()
Yine çok kilo vereceğiz görürsün sen, hatta gel ikili kapisalim miKolaysa haftaya yenin bizi![]()
Çocukları olanlar daha Zeki oluyormuş diye izlemiştim o zaman sen w zekisin selensum5 yıldır ilkokuldayım ondan akıl yaşım küçüldüeskiden ilkokul öğretmenlerinin şahitliği sayılmazmış
![]()
Korktum ben şimdi bu hafta veremem uzun süredir diyet yapıyorum sonraki haftaya kapışalımYine çok kilo vereceğiz görürsün sen, hatta gel ikili kapisalim mi![]()
Haftaya biz 1. Ciyiz unut sen o fikri beybimYine çok kilo vereceğiz görürsün sen, hatta gel ikili kapisalim mi![]()
Maşallah canım çok güzel vermişsin.Geçen cuma 55.7
Bugün 55
Zipzip- H hasbeenandgone
Lilim sizde olmasaydı kesin kazanabilirdik ama biraz fazla zor görünüyorFelicio bence siz yine kazanabilirsiniz, bizde kilosunu bildirmeyenler var ama sizinkiler güzel kilo vermiş.
Ok ona da varım canım. Sen maşallah hedeflerine hep ulasiyorsun.Korktum ben şimdi bu hafta veremem uzun süredir diyet yapıyorum sonraki haftaya kapışalım
Hadi inşallahLilim sizde olmasaydı kesin kazanabilirdik ama biraz fazla zor görünüyor
Akşama kadar bildirirler sizin grup
Kilonu korumaya al ye Ama sporu arttır elma tipliyim bende oldu olası o göbek gitmez nerdeyse üç ay olacak Bel anca belli oldu göbek biraz küçüldü diğerlerinin aldığı sonuçları daha yavaş alıyoruz Ama olsun kesinlikle spor Yap istersen kendi yaptığım sporu paylaşayım videoları günde 30 dk yapsan yeter zamanın olursada 30 dk yürü bence çok iyi fark alacaksın sonrada biz atarız öncesi sonrasıCanım benim vücudum kalın kemikli elma tipi armut değil.
Canım kilomu korumak istiyorum paylaşırsam dikkat ediyorum zayıflıyorum ama göbekten değil zaten ince olan yerlerimden. Çirkin duruyor zayıf yüz zayıf üst kısım....
Paylaşmıyorum kilo alıyorumBilmiyorum ne yapacağım ben.....
Kız o zaman çok yeme.Oooo severim seni ben, bu ne güzel coşkutatil öncesi kilomu bile verdim canım çok şükür, inşallah bundan sonrası da güzel gitsin. Hepimiz güzel ve kalıcı verelim şu kiloları sonra da kiskanclar istediği kadar laf atsın bize
Şimdi güzel bir kahvaltı yapıyorum aslına ama midem almıyor inanır misin. Kilo vermek daha güzel geldi![]()