• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evde bir tasinma havasi koltuklarin altini bosaltyip balkona geceirdi bizimkiler kosemi. Balkondakiler signaga indiriyirlar, mobilyacidakilerde oturma odasina gelecek yarin insaAllh🤭🤭balkonun perdelerini attim camalarini siliuorum bende

Günaydın.. Bugünkü kilom...86.7 :KK17::KK17::KK17::KK17:ve ölçülerim
IMG_20200828_102851.webp

Evde bir tasinma havasi koltuklarin altini bosaltyip balkona geceirdi bizimkiler kosemi. Balkondakiler signaga indiriyirlar, mobilyacidakilerde oturma odasina gelecek yarin insaAllh🤭🤭balkonun perdelerini attim camalarini siliuorum bende
Kolay gelsin Lilim ❤️

Bugun 63 ciktin degil mi canim.
2 kilo az değil bence canim aylik 3-4 kilo ideal.
Seker orucu yapiyorsun ama yediklerin fazla mi geliyor birde spor yapiyor musun
Spor yok canım 63 çıktım evet, yediklerim fazla değil, şeker orucum devam bozmadım,makarna pirinç şehriye patates tatlı yemedim.hic, ara öğünde de bir kare bitter hurma kuru kayısı o tarz devam ediyorum, önceden daha hızlı verirdim sanki,bir dahaki ay nasipse oruç tutcam

Spor yok canım 63 çıktım evet, yediklerim fazla değil, şeker orucum devam bozmadım,makarna pirinç şehriye patates tatlı yemedim.hic, ara öğünde de bir kare bitter hurma kuru kayısı o tarz devam ediyorum, önceden daha hızlı verirdim sanki,bir dahaki ay nasipse oruç tutcam
Spor ekleyebilsen guzel olur aslinda canim
Listeye girmek istiyor musun yeniden

Back
X