- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi neyse bu hafta yapalım ne hedef koyalım kendimize
Hayirli olsun canım yeni kosenEvde bir tasinma havasi koltuklarin altini bosaltyip balkona geceirdi bizimkiler kosemi. Balkondakiler signaga indiriyirlar, mobilyacidakilerde oturma odasina gelecek yarin insaAllhbalkonun perdelerini attim camalarini siliuorum bende
Kolay gelsin LilimEvde bir tasinma havasi koltuklarin altini bosaltyip balkona geceirdi bizimkiler kosemi. Balkondakiler signaga indiriyirlar, mobilyacidakilerde oturma odasina gelecek yarin insaAllhbalkonun perdelerini attim camalarini siliuorum bende
Spor yok canım 63 çıktım evet, yediklerim fazla değil, şeker orucum devam bozmadım,makarna pirinç şehriye patates tatlı yemedim.hic, ara öğünde de bir kare bitter hurma kuru kayısı o tarz devam ediyorum, önceden daha hızlı verirdim sanki,bir dahaki ay nasipse oruç tutcamBugun 63 ciktin degil mi canim.
2 kilo az değil bence canim aylik 3-4 kilo ideal.
Seker orucu yapiyorsun ama yediklerin fazla mi geliyor birde spor yapiyor musun
Eksin guzel ablacim listeye ekliyorum senide
Hayirli olsun canım yeni kosen![]()
Tesekkur ederim canlar ama bu sefer kose almadim iki 3lu aldim teklilerinini istemedim cunku cam kapinin önüne geliyor sevmiyorumKolay gelsin Lilim ❤
Spor ekleyebilsen guzel olur aslinda canimSpor yok canım 63 çıktım evet, yediklerim fazla değil, şeker orucum devam bozmadım,makarna pirinç şehriye patates tatlı yemedim.hic, ara öğünde de bir kare bitter hurma kuru kayısı o tarz devam ediyorum, önceden daha hızlı verirdim sanki,bir dahaki ay nasipse oruç tutcam
İlacın etkisidir biran önce kg verme performansına kavuşmanı dilerimGünaydın kızlar
Geçen haftq 69.7
Bugün 69.5
Hala regl olmadım ilaç kullanıyorum şuanda ilacın etkisi var herhalde![]()
Ben varım 1. TakımdaÖyle miyim hakkaten. 1. Takım nerdesiniz bakem, kimdir bu takımın üyeleri![]()
Hayırlı olsun güzel günlerde oturun bir foto atarsın umarımTesekkur ederim canlar ama bu sefer kose almadim iki 3lu aldim teklilerinini istemedim cunku cam kapinin önüne geliyor sevmiyorum
Ne guzel balkon buyukmusKoca kosemi balkona sigdirdik sıfıra sfir![]()
Balkonun duvarlarına da bayıldım çok güzel olmuşKoca kosemi balkona sigdirdik sıfıra sfir![]()
Sayenizde öğretmenleri seviyorumHa ha ya ben 13 yıldır![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eskiden nerde idin?
Umarım güzel eksilerle gelirsin takım arkadaşımBen varım 1. Takımda![]()
Arada duraklamalar olur canim eksin cook guzel tebrik ederimGeçen hafta 69.4
Bugün 68.2
Fark 1.2
Yüzde 1.72
Memnun değilim kilo vermemden pazartesi de aynı kilodaydım 4 gündür eksilme olmadı