• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sayenizde öğretmenleri seviyorum 💕💕💕
Ah kuzum kıyamam kötü anıların mi var?:anne::anne::anne::anne::anne::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK19::KK19::KK19::KK19:
Her insanın iyisi kötüsü var canım.
Evet ingiliççe😄
Kaş ortam alnım göz çevreme yaptırıyorum cnm napim yememe dikkat ederek vericiğiz artık
Canım verdin vereceğini maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
Koru artık.:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
Kitle indeksin 19 olmuş.
Daha da altına inmek istiyor musun?

Tamam canim haftaya daha guzel olur insallah
Listede 68.4 yaziyor dogru mu
Doğru canim belki eksi olabilirdim azda olsa dun yedigim lahmacunla durdum aksam sadece yogurt yedim sabah 6da tartildim ödemde vardi belkide neyse gene almamisim ama eskiye gore kilo almisim 66.9 görmustumyaaaa :KK14:

Erken tartilmissin canim onunda etkisi vardir
Su içmesem tarlada helince tartilirdim yoksa yemeden gidiyoruz ordada yemiyorum 6erken oyuzden azda belki eksi vardi neyse haftaya bakalim nolcak bide şu çaylar ne ise yaricak görcez

Su içmesem tarlada yoksa yemeden gidiyoruz ordada yemiyorum 6erken oyuzden azda belki eksi vardi neyse haftaya bakalim nolcak bide şu çaylar ne ise yaricak görcez
Susuz da olmaz canim listede degilsin zaten incir sezonu bitene kadar erken tartilirsin sonra normal tarti düzenine gecersin 🤗

Back
X