• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynı sene izne ayrılmışiz....ben diyete alismamamistim.....74.8 oldum bıraktım....82.9 ile geri döndüm 2.5 ay önce 9 kilo verdim.
Her gün düzenli yürüyüş yap diyetini aksatma.
Güzel kilolar verirsin.
İf de yapabilirsin.
İnsülin direnci olanlar yapıyor.
@zipzip-arkadasi bizim 2.gruba alsak 1 eleman eksik size göre 😁😁😁😁😁
İlk hafta daha çok kilo verecek çünkü dimi 😂😂

Afiyet olsun canim 😘😘

Yanlis zipzipi etiketlemissin 🤣
Tamam olur ekleriz
Haftaya yeni gruplar olusturalim
4 eylül hedefinden sonra
Hatta grupdaki uyeler menuler sporlar icin birbirine destek olsun

Eline sağlık canım 🥰
harika olur.ama Sebahat in detoks unu yapicaz ya 13 ünde mıydı ? Karışmasın birbirine ona göre ya detoks bitince başlayalim.Yada yarışmadakiler detoks hep beraber yapsın.

Çerezler kapalı ya etiket çıkmıyor😁😁😁
Ezberden yazıyorum.
Fakirliğin gözü kör olsun 😁😁😁
Çerezler e bile 🤣🤣🤣🤣🤣

sonngulen sonngulen ev süpürmeye gitmiş.
Ben de süpürdüm.
Bamya pişirdim.
Reyhan şerbeti yaptım .
Akşam yemeği yedim geldim.
Henüz spor yok.😁
Süpürme bitti, oğluma ve eşime yemek yaptım, kendime de ton balıklı salata 😋 gündüz spor da yapmıştım, akşam da yürüyüşe çıkarım artık 😂

ADINIZ: Funda
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 94
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar

MESLEGINIZ: Şu anda çalışmıyorum. Radto TV mezunuyum, farklı farklı işlerde çalışmışlığım var.
ÇOCUK SAYISI: -

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: İlk başladığımda uzun süre 5. takımdaydım. Sonra takımı kapattık. Bir süre sonra 13. takımdan tekrar girdim. O zamanlarki hayatımın yoğunluğu nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 9-10 yaşlarında başladı, yetişkinlikte hiç zayıf olmadım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Dört gün önce öğrendiğim ve savaş açtığım bir insülin direncim var. Savaşı ben kazanacağım, gerekli silahlarımı kuşandım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
İnsülin direncini kırmak, iş ararken daha rahat etmek, indirimden kolay kıyafet bulabilmek, normal kiloları görmeden şu hayatı bırakıp gitmemek.

Her Pazartesi kilo bildirimde bulunuyor musunuz? Spor puanlamasını kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız ne işe yarıyor?
Hos geldiniz en kisa zamanda veririsiniz kilocuklarida hedefe hep beraber ulasiriz insaAllah🥰

Koltuklar geldi bugun cok hosuma gitti😍

Eklentiler

• 20200829_180421.webp
    20200829_180421.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 25
Süpürme bitti, oğluma ve eşime yemek yaptım, kendime de ton balıklı salata 😋 gündüz spor da yapmıştım, akşam da yürüyüşe çıkarım artık 😂
kız ben varya Çarşamba ve Perşembe ton balık yedim acayip kilo verdim o iki günde bide yürüyüş şaka maka😁😁😁
Kan gurubum A bana balık iyi geliyor 🤣🤣

Back
X