• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şeker orucu muydu?😁😁
Az tiyo alayım 🤣🤣
Ben normalde if yapıyordum canım, bu hafta hem şeker orucu vardı hem de 3 ana 3 ara öğün düzenine geçtim.
Kim sessiz kalirsa yani daha az kimin sesi cikarsa ben o tarafta olurum bacim 🤭🤭 siz Turkler ne dersiniz iiii ezilenin yaninda olurum🥰🥰
Yüzünü kara cikarmayacagim canım 😘
Songül hepimizi suya götürür susuz getirir kız 😁😁😁
Ne fenaliğımı gördün kız, daha bugün diyordun sen nerelerdeydin diye, yeni taniyosun beni 😂😂
bak rakibemsin ama kıyamadım sana tüyo bile verdim....😁😁😁😁
Sana da iyi gelir.😍
Ama sen bu hafta yeme🤩🤩🤩🤩
Şansa bak bu haftaki listemde akşamları salata var ve ben de ton balıklıya bayılırım 😋

Ben normalde if yapıyordum canım, bu hafta hem şeker orucu vardı hem de 3 ana 3 ara öğün düzenine geçtim.

Ne fenaliğımı gördün kız, daha bugün diyordun sen nerelerdeydin diye, yeni taniyosun beni 😂😂

Şansa bak bu haftaki listemde akşamları salata var ve ben de ton balıklıya bayılırım 😋
canım if kaç ay yaptın?1 aydan sonra etkili imiş.Benim haftaya doluyor.

Kız fenalık anlamında değil 🥰🥰🥰akıllı bilgili becerikli yol yöntem yordam bilir tek başına her işe yetişir her şeyi yapar cesur anlamında kullandım 😍😍😍😍😍

Yağını suzmeden yede bari az kilo ver😁😁😁😁😁100 gram bile eksik versen kâr bizim için 🤣🤣🤣🤣🤣

sudem34 sudem34 yeni gelecek uye 544.etapta mezun olmus 59.9 dan 55.9 a duserek gelsede ne yapti ogrensek 🤩🤩 S Sguat girls
kız azimliydi baya....ama doğum yapmış çocuğu 2 aylık emziriyor....kendine güveniyor....hızlı veririm filan demiş....uzun bir metin yazmış gruba okusaydin orda tüyo vardır 😁😁😁😁

Kızma balım kızma 🥰🥰🥰
Sen çok tatlısın 🤗🤗🤗🤗
Kibar naif iyi niyetli bir insansın 😘😘😘😘😘
Kırdıysam özür dilerim 🤗
Aklıma o an uygun atasözü gelemedi diyelim😘😘😘😘
Uygun olanı sen bana bulursun 🥰🥰🥰🥰🥰

aynı sene izne ayrılmışiz....ben diyete alismamamistim.....74.8 oldum bıraktım....82.9 ile geri döndüm 2.5 ay önce 9 kilo verdim.
Her gün düzenli yürüyüş yap diyetini aksatma.
Güzel kilolar verirsin.
İf de yapabilirsin.
İnsülin direnci olanlar yapıyor.
@zipzip-arkadasi bizim 2.gruba alsak 1 eleman eksik size göre 😁😁😁😁😁

Giden genelde alıp dönüyor gibi. Galiba buralardan hiç gitmemek lazım. :)
Çok güzel kilo vermişsin.
Her gün yürüyorum, en fazla haftada bir gün atlıyorum bir işim falan çıkınca.

Bu if dediğiniz intermittent fasting mi? Bu grupta yapan en az iki kişi var galiba sen dahil. :) Onu yapmaya niyetliyim ama şimdi ilaç alıyorum. 16 saat ara çok mümkün görünmüyor o yüzden, 14 saatlik yapmaya çalışıyorum.

İlk hafta daha çok kilo verecek çünkü dimi 😂😂

Şu grup olayı ne kızlar? :D Kendi içimizde ikiye ayrılmış galiba. Nasıl işliyor, ona hemen alınıyor muyum?
Valla 1,5 aydır gayet disiplinliyim, 5. haftada da çok verebilirim, belli olmaz. :P

Hos geldiniz en kisa zamanda veririsiniz kilocuklarida hedefe hep beraber ulasiriz insaAllah🥰

Hoşbulduk.
Bir arkadaş daha vardı onu alıntılayamadım, bu vesileyle hoşgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum.

şeker orucu muydu?😁😁
Az tiyo alayım 🤣🤣

Şeker orucu nedir? Şeker mi yenmiyor? Sadece basit şeker mi, meyve ve süt şekeri dahil mi?

Kaç saatlik if yapıyordun? Nasıl gitti? 16 saati geçen açlıkta beyin gençleşme hormonları salgılıyormuş diyorlar. :)

Merhaba herkese. :KK54: sudem'in daveti üzerine geldim.
Eski bir yarışmacıyım, tekrar başlıyorum. Adım Funda, yaş 33, kilo 94. Uzun bir yolculuk olacak, dilerim birlikte başarırız.

Aslında iki gündür 13. takımda deneme süresine başlamıştım ama paylaşım azlığından dolayı ayrılmayı tercih ettiğimi yazdım. Sanırım sizin için sorun olmaz.

Yürüyüş yapanlar gördüm, çok sevindim. Ben de yürüyorum her gün. :)
Hoşgeldin canım

Yedik içtik dün bugün
gittik şimdi geri dönüyoruz anne evinden
Tabi arabanın bagajı yere değe değe 😍😍😍🥰🥰🥰
Ne var ne yoksa koydu
Maşallah diyeyim de bizimkilerde hayvancılık da var bahçecilik de
Peynirimiz sütümüz sebzemiz meyvemiz hep ailemden çok şükür bin şükür allah onlara sağlık versin onları basımızdan eksik etmesin
@Eliff Eylull aşağıdaki resmi pek göresin yoktur ama ben keyifciyim 🙂🙂🙂
Nerelisin canım

Giden genelde alıp dönüyor gibi. Galiba buralardan hiç gitmemek lazım. :)
Çok güzel kilo vermişsin.
Her gün yürüyorum, en fazla haftada bir gün atlıyorum bir işim falan çıkınca.

Bu if dediğiniz intermittent fasting mi? Bu grupta yapan en az iki kişi var galiba sen dahil. :) Onu yapmaya niyetliyim ama şimdi ilaç alıyorum. 16 saat ara çok mümkün görünmüyor o yüzden, 14 saatlik yapmaya çalışıyorum.
Beni ornek alin 2016 da 75 ile basladim tabi buralarda degildim o zaman
2 yillir 55-60 arasi gidip geliyorum daha fazla almamaya calisiyorum :))
Boyum 1.58 azicik kisayim :-)
Şu grup olayı ne kızlar? :KK70: Kendi içimizde ikiye ayrılmış galiba. Nasıl işliyor, ona hemen alınıyor muyum?
Valla 1,5 aydır gayet disiplinliyim, 5. haftada da çok verebilirim, belli olmaz. :p
Takim kalabalik 3 hafta önce takimi ikiye böldük her grupta da 10 a kisi var yaklasik
Cuma gunu en cok yuzdeye sahip grup kazanıyor
Gruplara simdi ekleyebiliriz 🥰
Haftaya gruplari yeniden düzenleyeceğim

canım if kaç ay yaptın?1 aydan sonra etkili imiş.Benim haftaya doluyor.

Kız fenalık anlamında değil 🥰🥰🥰akıllı bilgili becerikli yol yöntem yordam bilir tek başına her işe yetişir her şeyi yapar cesur anlamında kullandım 😍😍😍😍😍

Yağını suzmeden yede bari az kilo ver😁😁😁😁😁100 gram bile eksik versen kâr bizim için 🤣🤣🤣🤣🤣
Benim yaşam şeklim zaten if canım. Yani çok uzun süre yaptım ama kilo verişim hep yavaştı. İlk kez bu kadar çok verebildim. Bu yöntemi hiç denememistim, sanırım benim için uygun olanı buymuş. İki hafta daha buna devam edeceğim duruma bakacağım.

Söylediğin o güzel sözlere de bayıldım canım Cook teşekkür ederim 😘 biz kadınlar hepimiz öyleyiz çok şükür.

Senin için toplamda 100 Gr eksik vereceğim söz 😂😂

Back
X