• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünün menüsü. Öğlen.
Az miktarda sucuklu yumurta.:kk77::kk77::kk77::dondurma:
1 bardak çay
1 bardak form çay
1 bardak yeşil çay
1 bardak hindiba granül kahve
16.00 da bir tabak mısır ve barbunya ile yapılan ayranlı çorba.
1 bardak siyah çay .
13.30 dan 15.30 a kadar kilim ve halı yıkadık.
Umarım bu spor yerine geçer.
Pestilim çıktı çünkü. Yğrümeye gücüm kalmadı. :temizlik: :temizlik: :KK6::spor::spor:
Sayalım derlerse eklerim spora:KK48:

Yıllardır taş vardı canım biliyordum, 1 taneydi ama ete gömülüydü, doktor hep orda kalır demişti. Zayifladigim ve spor yaptığım için sanırım, yerinden çıkmış ve kanala girmiş canım. Ameliyatla alındı, o bölgeye tüp koymadiklari için komplikasyon olmuş tekrar ufak bir müdahale oldu. Çok şükür başka taşım falan yok. Hedef kiloma gelince her istediğimi yiyip dengelemeyi de yapacağım böylece tekrar kilo almayacağım inşallah canım. Bizim burdaa hava acayip soğuk olmuyor ama yağmuru fena. Sen İstanbul'da mıydın.
canım eniştem de taş düşürdü Mart Nisan gibi iki kez hemde pandemi var diye operasyon yapamadılar yurt dışında birde evde sancı çeke çeke bir iki haftada düştü.7 kilo filan verdi yemek yiyemedigi için.

Abimde var arada sancılanir.O üzüme benzeyen meyveden yer bazen.

Evet canım İstanbul dayım.Kasim ayına kadar sıcak olur burası.Ama esinti oluyor.Ben de yokuş yukarı aşağı yürüyorum genelde.
Ama benim korkum tekrar evlere kapanırsak
temiz havada yürüyüş şimdiden ne kadar çok yaparsak o kadar iyi.

Birde dışarıda yapılan spor daha etkili.

Yazagelen Yazagelen canım 5 haftadır diyet yapıyorum demiştin kaç kilo verdin ?
Evet sahane oldular sudemcim. Kendimi pelte gibi hissediyorum. Bütün beden iflas. Bu da spor yerine geçer mi acaba. Puan alabilir miyim 🙄🤔🤔🙄🙄🤔🤔
canım saati 30 puan hesapla.
Yürüyüş olarak sayılmaz ama spor yarışması için temizlik puanı dk 2 puan
Telefonun niye bozuldu bacim yaa benimkide kafayi yedi donup duruyor format istiyor galiba ama herseyler siliniyor formatlada😥
Benimki yeni format gördü.
WhatsApp dışında program yok😁😁😁😁😁

Back
X