• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yani panik yapmaya gerek yok ama ben yavaştan kızıma dersleri anlatmaya başlayacağım
Ben de başladım canım ama müfredati bilmiyorum. Okul kitapları yok henüz bizde. Kendim bulduğum 3.sinif kitaplarına göre ilerleyecegim. Sen nasıl yapacaksın.

Sabah yürümeyi bilmezdim.
Leyla sen neler öğrettin bana😁😁😁😁
harikasın hep motive ediyorsun sen de çok şey öğrettin bana 😍🥰
Devam tabi canım. :) Vücudumu dinleyerek yavaş yavaş arttıracağım. Zaten günlük işlerimin arasında yürüyüşe 1 saatten fazla zaman ayırmam mümkün değil maalesef.

Aaa peki. :KK48:

Ay eyvah eyvah. :KK57: Ben dünkü sporu hesaplamayı da unuttum galiba. o_O
Bunu haftalık yapıyorduk değil mi?

Herkese günaydın. :KK36:
Kararlılık en önemlisi o da sende var ❤️❤️❤️
@Yarenzzzz sırada sen varsın 😁😁😁😁
Seni geçeceğim 😁😁😁😁
Rakibin zorlu geç balım ❤️❤️❤️
Sen başarırsın cnm devam ett. Ah benim ayaklarda sıkıntı olmasa ben çok severim yürümeyi aslında da bakma vücut bırakmıyor malesef.
Ben yine yollara düşeceğim şimdi Bi Edirne Tekirdağ yapmam lazım🙈 ayaklara kara su indi dün resmen dağ tepe arazi gezmekten. Bu gün yine mesai başlıyor akşama görüşmek üzere nasipse🙏
Ayaklara rağmen performansın çok iyi 🧿
Ben elle tutulur kilo vermeyi bırak düne göre de artiyim ne oldu anlamadım
Ödemdir hiç canını sıkma bol su iç tatlım 💕
Teşekkür ederim Elhan abla.. kansızlık var ya.. baya bir baş dönmesi yaptı regl halsizlik doğal olarak..
Geçmiş olsun 💐
merhaba herkese..
enerjim 2 gündür çok düşük bu yüzden buraya yansısın istemezdim
hepinizi özledim bol bol kilo vermeyi ihmal etmeyin :KK200:
Enerjimizi düşürmezsin belki biz seninkini yükseltiriz💕 E Elif_Eylul olsaydı bu aralar meşgul kesin yükseltirdi 💕
😂😂😂 bendensin bölgesel yaparken cok zorlandim ama bugun 3 saat yuruyeeceegum sabah 1 saat yurudum ..direnc kilo ahhh bir kirabilsem..devam😜
Kırarsın sen maşallahın var 🧿🧿🧿
Bende 1 saat yurudum geldim giderken canavar gibi actim geldim su ictim kana kana doydum enesde kahvaltı hazirlamis yiyelim diyor
Afiyet olsun 😍
Acayip guzel bir agac meyvelerden resmen kiriliuir ise yara birseymi aceba dedim alivin minnak hali meyvesi oyle dusun canim
Kuş üvezi olabilir mi canım? Ben yemiştim daha önce 😘

Dolunayda mıdır nedir zaten mutsuz ve aglak bir moddayım. Bı de kilo artışı üzdü 😔
Dolunay ödemde yapar üzülme üzülürüm 😍❤️😘 çok iyi gidiyorsun belki kasların artıyor ve şişmiş olabilir çok güzel dikkat ettin kg olamaz o. 🤦‍♀️

Aslında haftalık tartılmak bile biraz fazla. Bence en ideali iki haftada bir kilo takip etmek. Tabi yarışmadan dolayı haftalık tartılıyoruz, bir de dayanamayıp her gün çıkıyoruz üstüne. :) Ama etten kemikteniz sonuçta, vücut içeride neler yapıyor bilmiyoruz. Bazen biraz artı çıkar, iki güne iner. Bazen bir önceki güne göre -1.5 kg fark çıkar, dört gün sonra geri gelir.

Son 3-5 kilo kalmadığı sürece kilo vermek uzun vadeli bir iş. Rejim ve spor yaptıktan sonra illa ki inecek. Ne kadar kalori alıyorsunuz, ne kadar yakıyorsunuz, her şey ona bağlı. Yemediğiniz halde artı çıkıyorsanız illa ki yağ değildir o, başka bir şeydir ve birkaç güne gidecektir. Bunun için moral bozmamak lazım.

Acayip guzel bir agac meyvelerden resmen kiriliuir ise yara birseymi aceba dedim alivin minnak hali meyvesi oyle dusun canim
1598951913195.webp

Burda çok kırmızı çıkmış ama diğer adı da ateş dikeniymis canım.
Faydaları da şunlar.
  • Solunum yollarını açar,
  • Hipertansiyona faydalıdır,
  • Boğaz iltihabı ve enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde yardımcı niteliktedir,
  • Kalp sağlığı açısından faydalıdır,
  • Cilde faydalıdır, cildin nem dengesini kurmasını sağlar,
  • İlaç yapımında kullanılır.

Eki Görüntüle 2683567
Burda çok kırmızı çıkmış ama diğer adı da ateş dikeniymis canım.
Faydaları da şunlar.
  • Solunum yollarını açar,
  • Hipertansiyona faydalıdır,
  • Boğaz iltihabı ve enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde yardımcı niteliktedir,
  • Kalp sağlığı açısından faydalıdır,
  • Cilde faydalıdır, cildin nem dengesini kurmasını sağlar,
  • İlaç yapımında kullanılır.
Evet canim benim bende baktim sana yazacaktım isim cikti ekranda almisdim🤗

Eklentiler

• Screenshot_20200901-114111_Google.webp
    Screenshot_20200901-114111_Google.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 20
Aslında haftalık tartılmak bile biraz fazla. Bence en ideali iki haftada bir kilo takip etmek. Tabi yarışmadan dolayı haftalık tartılıyoruz, bir de dayanamayıp her gün çıkıyoruz üstüne. :) Ama etten kemikteniz sonuçta, vücut içeride neler yapıyor bilmiyoruz. Bazen biraz artı çıkar, iki güne iner. Bazen bir önceki güne göre -1.5 kg fark çıkar, dört gün sonra geri gelir.

Son 3-5 kilo kalmadığı sürece kilo vermek uzun vadeli bir iş. Rejim ve spor yaptıktan sonra illa ki inecek. Ne kadar kalori alıyorsunuz, ne kadar yakıyorsunuz, her şey ona bağlı. Yemediğiniz halde artı çıkıyorsanız illa ki yağ değildir o, başka bir şeydir ve birkaç güne gidecektir. Bunun için moral bozmamak lazım.
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın mutlu oldum. Aslında hepsi doğru ama istiyoruz ki hep eksi görelim. Gerçekten günü gününe uymuyor, çok değişken bu kilo işi. İnşallah verelim de kalıcı olsun, çok hızlı olmasına gerek yok.

Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın mutlu oldum. Aslında hepsi doğru ama istiyoruz ki hep eksi görelim. Gerçekten günü gününe uymuyor, çok değişken bu kilo işi. İnşallah verelim de kalıcı olsun, çok hızlı olmasına gerek yok.
Vereceksin tabikide ama uzuluo yemege sarilmak yok :KK12:lutfen sen dikkat et bak nasil eksilicen dikkat ettigin sürece tartida gordugun falzaliklar kilo yag olamaz baska gecici sebeplerden oturudur:KK19:

Songül hemen kiraz sapı tarçın kaynat iç.
Kayısili form çayı iç.
Birde yesil çay.
Dün ucunu içtim bugün mujdem vardı ama sen üzgünsün diye vermek bile içimden gelmedi şimdi bende üzüldum😣😣😣

Regl in yakın olabilir mi?
WC çıktın mı dün?
Bak ben iki sabahtir 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum karnım pamuk gibi oldu maşallah.

Bide regl zamanı kemer takılmıyor unutma aklında dursun.

Bu sabah yürüyüşe çıktın mı?

Hemen kendini topla yemek yiyeli 1 saat olduysa hemen yürüyüşe çık en az 1 saat yürü.

Yağ hücrelerin boşaldi vücudun su an şaşırdı şu tutuyor ipleri eline al.İzin verme cuma harika bir sonuç alacaksın.

En ufak kaçamak yok.😋😋😋😋
😂😂😂 bendensin bölgesel yaparken cok zorlandim ama bugun 3 saat yuruyeeceegum sabah 1 saat yurudum ..direnc kilo ahhh bir kirabilsem..devam😜
ayağımın tabanı acıdı bileğim acıdı seni geçmek için

3 saat ne gi 😁😁😁otur evinde ve ya😜😜😜😜
Bende 1 saat yurudum geldim giderken canavar gibi actim geldim su ictim kana kana doydum enesde kahvaltı hazirlamis yiyelim diyor
hayırlı evlat....kizim da yok ki😁😁😁şanslı anne🥰
harikasın hep motive ediyorsun sen de çok şey öğrettin bana 😍🥰

Kararlılık en önemlisi o da sende var ❤❤❤

Rakibin zorlu geç balım ❤❤❤

Ayaklara rağmen performansın çok iyi 🧿
Ödemdir hiç canını sıkma bol su iç tatlım 💕

Geçmiş olsun 💐

Enerjimizi düşürmezsin belki biz seninkini yükseltiriz💕 E Elif_Eylul olsaydı bu aralar meşgul kesin yükseltirdi 💕

Kırarsın sen maşallahın var 🧿🧿🧿

Afiyet olsun 😍

Kuş üvezi olabilir mi canım? Ben yemiştim daha önce 😘
çok güzel haberlerim var🤩🤩🤩
Hiç anlamadım canım yaaa, acayip dikkat ediyordum oysa ki, sinirden oturup yemek yedim şu an.
Kaç kalori yedin hesapla diğer öğünde dengele.1200 gecmemeye çalış 😁😁😁😁

tekrardan hoşgeldin canım🤗.kac gündür neredesin?😁
Merak ettik seni.🤩
inşallah canım.umarim senin paşa da bir an önce atlatır 🤗🤗🤗🤗
canım vücut direniyor...cumaya pes edecek .stres kötü etkiler.birde sabah sis oluyoruz.spor yapıp tartilsan 500 gram fark eder😁😁😁😁😁
ha hayt benim 75 dk tempolu tamam😁😁😁😁😁
elinden geleni yap 100 gram versen de kabul🤗🤗🤗🤗🤗
yürüyüşten sonra tartil canım.....bence yağın gitti.. yerine su geldi....birde ton balık konserve tuzlu ya odem tutmasın....2 ser salatalık ye her öğün detoks etki yapar ödemi atar.😁😁😁😁

Canım harikasın 5 haftadir vermediğini 3 günde vermişsin....aslında kirmissin zinciri....bence if ile çok güzel ilerliyceksin🤩

Hoşbuldum ya çok istiyorum yazmayı ama diyet yapamam 2 aylik bebiş var bilmiyorum 2 haftalık deneme sürecinde sonra alırmısınız yiyorum yoksa sütüm olmuyor 😞 ama dün mesela 2 3 saat temizlik gecede 50 dakika dans ettim var zayıflamak istiyorum ama 1 ayda vereceğim kilo 1 kilo bilmiyorum sonuçta gruplar arası yarışma etkilemek istemem

Hoşbuldum ya çok istiyorum yazmayı ama diyet yapamam 2 aylik bebiş var bilmiyorum 2 haftalık deneme sürecinde sonra alırmısınız yiyorum yoksa sütüm olmuyor 😞 ama dün mesela 2 3 saat temizlik gecede 50 dakika dans ettim var zayıflamak istiyorum ama 1 ayda vereceğim kilo 1 kilo bilmiyorum sonuçta gruplar arası yarışma etkilemek istemem
Free listede devam edebilirsin canim 🤗
Yiyorum demişsinde ne yediginde cok onemli

Back
X