• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 12 00
2 haslanmis yumurta
1 catal bal kaymak
Yarim dilkm cok tahilli
1 buçuk kase asure
Turk kahvesi

Aksam 17 30
3 biber 1 patlican minnak dolma yogurt
1 kase asure
Aksam kahve icerim yine
Suyu ictim hesaplamadim
Sporu aksam yuruyusunden sonra yazarim insaAllah
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
[/QUOTE
Aşure kaçamağını atlarsak gerisi güzel
Afiyet olsun bu arada
Sabah
09:00 bir çay bardağı kiraz sapı çayı
Bir bardak da normal çay

11:45 kahvaltı
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Zeytin ezmesi
2 tane tereyağda yumurta
Çay

Akşam 16:00
2 adet kıymalı biber dolması
3 kaşık lorlu maydonozlu makarna :duduk:
Bir kase cacık

17:00
Sade Türk kahvesi

2 lt su içtim yatana kadar 3 yaparım

Okuldan geldim yorgundum eve gelince uyudum iş miş yapmadım 😅 spor yok
Afiyet olsun güzel.menu
Dönüş yolundayım acıkan varmı benim gibi, 🤣🤣🤣
Tarladan topla satın al yazısı görünce daldık kardeşimle size de toplayayımmıEki Görüntüle 2683792 Eki Görüntüle 2683793 Eki Görüntüle 2683796 🤭🤭🤭
Çok seviyorum dalından toplamayı bizim oralarda da meyveyi dalından toplar satarlar istersen

Sabah
09:00 bir çay bardağı kiraz sapı çayı
Bir bardak da normal çay

11:45 kahvaltı
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Zeytin ezmesi
2 tane tereyağda yumurta
Çay

Akşam 16:00
2 adet kıymalı biber dolması
3 kaşık lorlu maydonozlu makarna :duduk:
Bir kase cacık

17:00
Sade Türk kahvesi

2 lt su içtim yatana kadar 3 yaparım

Okuldan geldim yorgundum eve gelince uyudum iş miş yapmadım 😅 spor yok
Afiyet olsun güzel.menu

Çok b*katan bir gün. Hemen iş bitsin eve gideyim diye bakıyorum. Modum çok düşük. Dokunsalar ağlayacak gibiyim. İş yerinde sabah eşimle telefonla konuşuyorduk evle alakalı birşeyler anlatıyordu. Amirim de kapat telefonu dedi. Eşim konuşurken bolemedim kapatamadim. Arkasından takmiyon heralde sen beni kapat o telefonu diyorum dedi. Eşime sonra konuşalım dedim kapattım. Allah im sonrası ver yansın. Sabahtan beri düşük moddayim
Canım benim inşallah iyisindir şu an, hiç olmamış amirin yaptığı ama iş hayatı da insanlar da bazen çok zor olabiliyor. Allah kolaylık versin inşallah.

Songül hemen kiraz sapı tarçın kaynat iç.
Kayısili form çayı iç.
Birde yesil çay.
Dün ucunu içtim bugün mujdem vardı ama sen üzgünsün diye vermek bile içimden gelmedi şimdi bende üzüldum😣😣😣

Regl in yakın olabilir mi?
WC çıktın mı dün?
Bak ben iki sabahtir 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum karnım pamuk gibi oldu maşallah.

Bide regl zamanı kemer takılmıyor unutma aklında dursun.

Bu sabah yürüyüşe çıktın mı?

Hemen kendini topla yemek yiyeli 1 saat olduysa hemen yürüyüşe çık en az 1 saat yürü.

Yağ hücrelerin boşaldi vücudun su an şaşırdı şu tutuyor ipleri eline al.İzin verme cuma harika bir sonuç alacaksın.

En ufak kaçamak yok.😋😋😋😋
ayağımın tabanı acıdı bileğim acıdı seni geçmek için

3 saat ne gi 😁😁😁otur evinde ve ya😜😜😜😜
hayırlı evlat....kizim da yok ki😁😁😁şanslı anne🥰
çok güzel haberlerim var🤩🤩🤩

Kaç kalori yedin hesapla diğer öğünde dengele.1200 gecmemeye çalış 😁😁😁😁
Canım benim çok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın. Regl yakın zamanda bitti, WC sorunum falan da yok, günde 3 lt su içiyorum. Ödem falan oldu mu bilmem ama geçicidir mutlaka. Ben sadece biraz gerginim bu günlerde o yüzden tüm suçu artı kiloya yukleyiverdim. Normalde kafama takmazdim yoksa, o yüzden bugün kendime mola verdim canım, yarın bomba gibi dönüp senle didismeye başlarım 😂😂
Ama en çok üzüldüğüm şey senin sevincini paylasmana engel olmuşum, hadi şimdi at havanı bana 😂😂😂 bu arada kemer ve regl olayını bilmiyordum iyi ki söyledin tatlım 😘😘
sonngulen sonngulen birde evde sen o saati tak 3 kat in çık dünyanın adımı olur.😁😁😁
Üstteki üyeyi geçmek lazım😁😁😁😁
Hadi sana güveniyorum 🥰🥰🥰
Yarın yapcam sana söz 😂😂
Canım yeni nakil olan öğrenciler henüz sisteme düşmediler çoğu yerde ,düşünce mutlaka haber vermeleri lazım , zira bugün canlı ders yaptı benim oğlum. Şu an telafi eğitimi yapılıyor tüm kademelerde yani 2. Sınıf tekrarı olacak kritik konularda. Eğer müdür hala haber vermediyse sen iletişime geç derim ben çünkü sınıflarda öğretmenin kurduğu vatsap grupları var iletişim oradan sağlanıyor seni de eklesinler.
Çok teşekkür ederim, Bugün okula gittik canım, 2 şube vardı, tam kaydı yapılmış sınıfını öğrendik. Öğretmene bilgilerimizi ilettiler bizi gruba ekleyecekmis. Öğretmen sonra aradı bizi, yarın okula gelin tanışalım her detayı konuşalım dedi.

Vücut ölçülerimi aldım kızlar.
Son 11 günlük fark

Boyun 1 cm
Bel 5 cm
Göbek 2 cm
Basen 2 cm
Bacak 2 cm incelmiş

50 günlük toplam fark.

Boyun 2 cm
Göğüs 3 cm
Kol 4 cm
Bel 9 cm
Göbek 6 cm
Basen 8 cm
Bacak 8 cm incelmiş.

Maşallah diyeyim kendime😍😍😍
En sorunlu bölgelerimden daha fazla incelmek mutlu etti.🥰🥰🥰🥰

Darısı isteyen herkesin başına 😘😘😘😘
@sportie Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio sonngulen sonngulen

Kızlar merak edersiniz diye etiketledim.🤗🤗🤗🤗
Canimmm süpersin, azmin çok iyi, yeşilleri gördün bile 😍😍

Amin teşekkür ederim. Sadece domates de değil, kırmızı biber yeşil biber de aldık. Hem menemen yapacağım, hem biber közleyip kabuklarını soyup kaldıracağım inşallah. Çoooooookkkk il vaaarrr dahaaa çoooooookkkk.:KK76::KK51::KK17::KK17::ukala::KK36::KK36:
Hic yabanci degilim bu islere canim her yaz yaparim kis hazirligimi severimde ugrasmayi😍
Aynen zevkli gerçekten. Zaten benim ruhum çiftçi galiba çok severim ve hep bir çiftlik hayalim vardır🙈
Benimde hayalim bahceli evvv😍😍
Akşam yürüyüşünü iyi düşünmüşsün bu aşureler başka türlü gitmez
Aksam yuruyusum asure olsada olmasada hep vadir canim cok cok nadirdir cikamadigim🤗Asurede yilda bir kez yapiyorum yemessem olmazdi🤭
Lili 38 Lili 38 aşure karşılığı acaba incirmi yollasam sana ben daha yemedim ama asure:KK14:
Seni seniiii ama bitiki gec kaldin😂😂

Kaptanim dikkatinden hiç birşey kaçmıyor 😍😍😍😍😍😍
Sevincimi deli deli paylaşacaktim ama Songül e üzüldüm 😣😣😣
Yaktım artık lambalari🤩🤩🤩

Ve şarkımı söyleyim 😜😜😜😜
Mekanın sahibi geri geldi....Bebekleri pistten alalım 😁😁😁😁😁
Kıyamam canım ya keşke içinden geldiği gibi paylassaydin, valla günümü güzel bile ederdin, sizin sevincinizle de mutlu olurum ben 😍😍

Üzme kendini canım nereden nerelere gelmişsin bunu düşün ve motive ol duraklama dönemine girmiş olabilirsin
Geçen hafta birden fazla kilo verdim sanırım vücut afallayip anlık bir korumaya aldı. Bakarım onun icabına canım sağolun hepiniz destek oldunuz, sizi ve burayı bu yüzden çok seviyorum 😍😘

Geçen hafta birden fazla kilo verdim sanırım vücut afallayip anlık bir korumaya aldı. Bakarım onun icabına canım sağolun hepiniz destek oldunuz, sizi ve burayı bu yüzden çok seviyorum 😍😘
Aynen yaa az kilomu verdin belkide dedigin gibi vucut sasirip korumayami aldiki aceba🤔

Back
X