• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla öyle dedi burdaki yetkili devlet ebayı veriyor bitti, öğretmenin insiyatifindeymiş ayrıca ders vermek 37 kişiye nasıl verebilir zaten mümkün değil , eşim demişti olmaz diye de ben ümitlenmiştim
Kolaylarına gelmiş olur mu öyle şey . Öğretmen de üşenmiş idareci de olan çocuklara oluyor . Vallahi telefonum susmuyor ödev gönderiyorum hepsini deftere yazıp atıyorlar tek tek kontrol ediyorum Bugün dersim olmamasına rağmen . Çalışmak istemiyorlar ne ala memleket . Kuzuma yazık 😞

Keşke yemeseydin işi ciddi ciddi ele alma vakti geldi bu kadar tatil yeter bonusum 😞

63 rahat olursun ki sen ne kilolardan düşmüşsün 🤩🤩🤩

Antikor testi varda pahalı bildiğim 😘
Bu arada Nasıl gidiyor yarın beni altedecek misin 🤨 çok çabaladım ama birazıda şans kabul edelim💕 yarın bildirimini heyecanla bekleyeceğim 😘
65 razıyım valla :KK60:

Keşke yemeseydin işi ciddi ciddi ele alma vakti geldi bu kadar tatil yeter bonusum 😞

63 rahat olursun ki sen ne kilolardan düşmüşsün 🤩🤩🤩

Antikor testi varda pahalı bildiğim 😘
Bu arada Nasıl gidiyor yarın beni altedecek misin 🤨 çok çabaladım ama birazıda şans kabul edelim💕 yarın bildirimini heyecanla bekleyeceğim 😘

Doğru diyosun

Back
X