• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hadi canım ne ara oldu bu çıkmalar ben niye görmedim en son bıraktığımda gülümse kılıçları çekmişti Allah Allah edalariyla geliyordu hele diyorum bu gülümse neden hiç gelip yarıştan bahsetmiyor🥺
Burdan uzak olunca motivasyon düşüyor lilim o yüzden bu aralar pek diyet modunda değildim kendi halimde takiliyordum sabah başlayıp akşama bitiyordu yanlız olunca sorumluluk olmayınca kaçıra biliyor insan ama toparlamam lazım msj yazarken ekran donuyor ya sizdede oluyormu

Hadi canım ne ara oldu bu çıkmalar ben niye görmedim en son bıraktığımda gülümse kılıçları çekmişti Allah Allah edalariyla geliyordu hele diyorum bu gülümse neden hiç gelip yarıştan bahsetmiyor🥺

İşte o çok sivri keskin uçları birbirimize batırdık demek fıs diye bi ses çıktı bizden

Burdan uzak olunca motivasyon düşüyor lilim o yüzden bu aralar pek diyet modunda değildim kendi halimde takiliyordum sabah başlayıp akşama bitiyordu yanlız olunca sorumluluk olmayınca kaçıra biliyor insan ama toparlamam lazım msj yazarken ekran donuyor ya sizdede oluyormu
Evet hatta 3 gundur sayfa yenilerken baya bir bekliyorum😤😤
Lütfen sende biran önce nasıl moda görmek gerekiyorsa gir aramıza dön cabucak :KK67:

Bende de klavye sıkıntısi var klavyem gidiyor :-)

Gidiyor derken yazmıyor demi takılıyor bende tuşlara basıyorum yazmıyor çıkış yapıp ger ekrana geliyorum çok sıkıcı ama
Bir harfi yanlis yazinca silmek istedigimde silme tusuna basiyorum klavye gidiyor ve tek tek harfi silerken her defasinda aynısını yasiyorum

Bonus Bonus başlayalım mı ne dersin artık bahanemiz yok kış geliyor

Hiç bırakmamıştık ki

d0feee14405193aa5d1de724c5cbd21c.webp

Back
X