Geçmiş olsun canımValla imkansız canım seni altetmem, sabah 68.3 gördüm. Gidip diş çektireceğim şimdi, bu hafta antibiyotik falan kullandım, tek suçluyu o buldum![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımValla imkansız canım seni altetmem, sabah 68.3 gördüm. Gidip diş çektireceğim şimdi, bu hafta antibiyotik falan kullandım, tek suçluyu o buldum![]()
![]()
Sendeki şu enerjinin yarısı bende olsa maşAllahNeysem yemegimi yiyeyim sindirmeye vakit kalsin yuruyuse cikicaz daha haydi kızlar canlanın biraz![]()
Huy ısde yaaa bukadar tez canli olmak istermiydin diye bi sor hele, istemezdim bu kadarini ama isde huy olunca istesende istemesende yapiyorsunSendeki şu enerjinin yarısı bende olsa maşAllah![]()
Zamanında çok söyledim benim boostedimi 4puan yapılır mı diye ama kimse dinlemedikiNeden baslangic kardiyo ortasi sonu degilde baslangic oluyormus![]()
Ohaaaa demedin zaten bizde duymadikOhaa falan demek geldi icimden ama tabiki icimden![]()
Çok kötüyüm canım, iki saati geçti cektireli. Yüzüm davul gibi, 3 tane uyuşturucu iğne yaptılar, kanama devam ediyor, canım yanıyor.Geçmiş olsun canımantibiyotik kg yapıyor şişlik yapıyor maalesef
sen iyi olda ❤❤❤
Geçmiş olsun canimÇok kötüyüm canım, iki saati geçti cektireli. Yüzüm davul gibi, 3 tane uyuşturucu iğne yaptılar, kanama devam ediyor, canım yanıyor.
Çok geçmiş olsun canimmÇok kötüyüm canım, iki saati geçti cektireli. Yüzüm davul gibi, 3 tane uyuşturucu iğne yaptılar, kanama devam ediyor, canım yanıyor.
Bende aynı sorunları yaşamaya başladım önceden böyle olmuyordu neyden kaynaklı bu sorunBir harfi yanlis yazinca silmek istedigimde silme tusuna basiyorum klavye gidiyor ve tek tek harfi silerken her defasinda aynısını yasiyorum
Hic bilmiyorum canım ama cabuk cozulsun yaa gicik oldum bu duruma dunden beriBende aynı sorunları yaşamaya başladım önceden böyle olmuyordu neyden kaynaklı bu sorun
Çok geçmiş olsun canım yeni fark ettimÇok kötüyüm canım, iki saati geçti cektireli. Yüzüm davul gibi, 3 tane uyuşturucu iğne yaptılar, kanama devam ediyor, canım yanıyor.
Geçmiş olsun canim
Çok geçmiş olsun canimm![]()
Sağolun arkadaşlarÇok geçmiş olsun canım yeni fark ettim![]()
2keremi cay ictin 2keremi çerez yedinSabah 11 00
Akşam 17 50
Su 4 litre olucak sanirsam
Bitki cayida yaptım 1 litre
Bir kahve hakkım daha var
Zipzip-
Arkadaşlar 4 demiş 4 olsun o zamanDonus yapmadilar daha :))
Tekrar sorariz fikri olanda yazabilir![]()
Oy çok geçmiş olsunÇok kötüyüm canım, iki saati geçti cektireli. Yüzüm davul gibi, 3 tane uyuşturucu iğne yaptılar, kanama devam ediyor, canım yanıyor.