Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 40 dk yürüyüş 100 p yapıyor puan mu dakika mi hatalı burada?Menüm
10:00 2 dilim ekşi mayalı ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 60 gram peynir
16:00 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı tereyağ
18:00 1 şeftali, 15 üzüm
20:00 300 gram tavuk göğüs, 100 gr light yoğurt, 1 dilim ekmek (ekmeğin biri bitti biri kaldı, yakında listeden çıkacak :))
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş (6,5 km/sa), 6 saat boya badana
160 + 180 = 340 puan
Canım bu sabah hatırlayıp ölçmüştümÇok güzel sporlarda öyleyarın bildirimden sonra vaktin olursa ölçüleride bekliyorum hedef tutmuştur sporlar çok iyiydi incelmelerede bakalım
![]()
Bence çok az yediğiniz için metabolizma hızınız düşmüş olabilir benim tavsiyem ciddi bir diyetisyene gidip o hızı artırmak doğru beslenerek kg vermek normalde haftada 1 kg verirsiniz iyi bir diyet listesi ile mesala benim elimde örnek bir liste var fikir olsun diye ama siz muhakkak gidin bence diyetisyeneBen 4 aydır diyetteyim vucut duraklamaya girdi sanırım. Çok az yememe rağmen veremiyorum. Ama tabiki var hedefim. Evet minimum 3 kilo vermek istiyorum. Bilemiyorum siz ne dersiniz kaptanım .
Canım aynı örnek listeyi sana da gönderiyorum menülerinize bir el atın lütfen kg vereceğim diye sağlıksız beslenip daha çok kg almayın bunu dost acı söyler olarak yazıyorum çok özür dileyerekBugünkü menüm
Sabah soğanlı yumurta
Peynir zeytin
1 dilim tb ekmeği
Akşam
Bir tabak çorba
Bir şeftali
2 incir 2erik
3 lt su
Şekersiz çay
Teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım. Ben 102 kg ile başladım. Şuan 86 yım. Ve bayaa yavaşladı. Hayırlısı bakalım. Günaydın bu arada.Bence çok az yediğiniz için metabolizma hızınız düşmüş olabilir benim tavsiyem ciddi bir diyetisyene gidip o hızı artırmak doğru beslenerek kg vermek normalde haftada 1 kg verirsiniz iyi bir diyet listesi ile mesala benim elimde örnek bir liste var fikir olsun diye ama siz muhakkak gidin bence diyetisyene
Gunaydin abla erken tartilmissin yeniden tartılacak misin 86 yi mi alalimTeşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım. Ben 102 kg ile başladım. Şuan 86 yım. Ve bayaa yavaşladı. Hayırlısı bakalım. Günaydın bu arada.![]()
Namaza kalkmıştım şimdi biraz daha yatacağım. Görüşürüz.
![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın hayirli cumalar bol eksili gununüz olsun![]()
![]()
Hadi ben kaçar![]()
bu aralar iş yerinde cok yoğunum
Zaten gecem sene olan elbiseyi giymiştim ona rağmen iste1bugün mu oldu bunlar
Her halimle güzelim de.
Bide aynı kıyafetlerle 10 kilo verip foto at azmin zaferi yaz
bende
Tanıdığın başına da geldi yılbaşı zamanı 1 ay çekti eşine birşey olmadı çocuğu ile birlikte hastalandı çocuğa influenza dediler .
Tanıdık öksürükten konuşamıyormus.
Bende gıcık oluyorum böyle tiplere yaa. Biz kşlomuzdan veriyoruz karakterden değil çok şükür, o zayıf karakterine neyapsa kilo aldıramaz![]()
Ağzına saglik☺Fıstık gibisin.Kaç kilosun burada?
Kalori az olmakla beraber tercihler karbonhidrattan yana olmuş. :) Acıktırmaz umarım.
İddialı bir cuma arifesi menüsü olmuş. :) Akşam kriz gelirse yoğurt ye.
Ne zaman ne kadara aldın? Nereden aldın? :)
Kendi kıskançlığından veya ezikliğinden demiştir. Kendini ezik görmeyen insan başkasına öyle şeyler demez. O olmak da zordur.Salla gitsin. Sen 10-15 kilo verince psikolojin sağlıklı olur, onunki yine böyle karmaşık komplekslerle dolu kalır.
Söyle sana biraz ayırsın. Yarın tartıldıktan sonra yersin. Aman bu saatte yeme hatasına düşme.
Abartılmış hiçbir şey yok, şahane olmuş. :)
Bu enerjinin kaynağı ne?![]()
Günaydın cnmGunaydin kizlar![]()
![]()