• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümü yazıp yatcam annemler mutfağı yaptırıyorlar hep mesguldum gelemedim özür dilerim
Sabah 11:00 pastırmalı yumurta yağsız ceviz peynir zeytin 1 hurma
Ara 14:00 kahve bir kare bitter
Akşam 18:00 karnıyarık salatalık bir avuctan az fındık
Ara 19:00 5-6 incir ağaçtan taze
Spor 30 dk yürüyüş 75 puan
Az biliyorum evden çıkamadım köpekler vardı akşamda yarın denize gidebilirim hem yuzerim hem yürürüm inşallah 🤗
N Nidsalii Felicio Felicio

Menüm
10:00 2 dilim ekşi mayalı ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 60 gram peynir
16:00 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı tereyağ
18:00 1 şeftali, 15 üzüm
20:00 300 gram tavuk göğüs, 100 gr light yoğurt, 1 dilim ekmek (ekmeğin biri bitti biri kaldı, yakında listeden çıkacak :))

Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş (6,5 km/sa), 6 saat boya badana
160 + 180 = 340 puan
Canım 40 dk yürüyüş 100 p yapıyor puan mu dakika mi hatalı burada?

Çok güzel sporlarda öyle😻 yarın bildirimden sonra vaktin olursa ölçüleride bekliyorum hedef tutmuştur sporlar çok iyiydi incelmelerede bakalım:KK49:
Canım bu sabah hatırlayıp ölçmüştüm💕
Fark şu şekilde;
Ölçüler

17.08.20 60,4 kg Göğüs :88 Kollar:27 Bel:71 Alt Karın:97 Basen:101 Bacak:56 Boyun: 31
yağ oranı %30
05.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30
yağ oranı: %29

İyi akşamlar arkadaşlar ❤️❤️❤️
son 2 gün kaldı Cuma ve Cumartesi
challenge kıyasıya rekabetle sürüyor, listede çok değişiklikler olduğunu görüyorum ❤️❤️❤️ 3 kişi şimdiden beni sollamış 😍😍😍
Geçen haftaya kıyasla daha fazla efor sarfeden arkadaşlarımı tebrik ederim 💕harikasınız🧿🧿🧿 vücudunuza olumlu katkıları en büyük ödülümüz 🏆Perşembe dahil listenin güncel durumu puan sıralamasına göre aşağıdadır 👏🏻👏🏻👏🏻 Üst sırada olanı geçmeye alt sırada olanla arayı açmaya bakıyoruz 2 gün daha aynı modda devam ediyoruz 🏆🏆🏆🏆🏆
Lili 38 Lili 38 1752p
Diyette Diyette 1525p
Felicio Felicio 1275p
sudem34 sudem34 1224p
PAPATYAM PAPATYAM 1054p
Orjinalisim Orjinalisim 955p
F Faunaaa 950p
missadangel missadangel 920p
Tesnim1903 Tesnim1903 803p
Yazagelen Yazagelen 580p
sonngulen sonngulen 485p (hasta oldu)

Ben 4 aydır diyetteyim vucut duraklamaya girdi sanırım. Çok az yememe rağmen veremiyorum. Ama tabiki var hedefim. Evet minimum 3 kilo vermek istiyorum. Bilemiyorum siz ne dersiniz kaptanım .
Bence çok az yediğiniz için metabolizma hızınız düşmüş olabilir benim tavsiyem ciddi bir diyetisyene gidip o hızı artırmak doğru beslenerek kg vermek normalde haftada 1 kg verirsiniz iyi bir diyet listesi ile mesala benim elimde örnek bir liste var fikir olsun diye ama siz muhakkak gidin bence diyetisyene

Eklentiler

• 3E8CD08A-EB75-4331-8ABB-D0D31A2AEC6A.webp
    3E8CD08A-EB75-4331-8ABB-D0D31A2AEC6A.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 33
Bugünkü menüm
Sabah soğanlı yumurta
Peynir zeytin
1 dilim tb ekmeği
Akşam
Bir tabak çorba
Bir şeftali
2 incir 2erik
3 lt su
Şekersiz çay
Canım aynı örnek listeyi sana da gönderiyorum menülerinize bir el atın lütfen kg vereceğim diye sağlıksız beslenip daha çok kg almayın bunu dost acı söyler olarak yazıyorum çok özür dileyerek ❤️❤️❤️

Eklentiler

• 5174427F-FA57-4653-AABA-2638B4682663.webp
    5174427F-FA57-4653-AABA-2638B4682663.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 24
Bence çok az yediğiniz için metabolizma hızınız düşmüş olabilir benim tavsiyem ciddi bir diyetisyene gidip o hızı artırmak doğru beslenerek kg vermek normalde haftada 1 kg verirsiniz iyi bir diyet listesi ile mesala benim elimde örnek bir liste var fikir olsun diye ama siz muhakkak gidin bence diyetisyene
Teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım. Ben 102 kg ile başladım. Şuan 86 yım. Ve bayaa yavaşladı. Hayırlısı bakalım. Günaydın bu arada. :KK9: :KK36::KK36: Namaza kalkmıştım şimdi biraz daha yatacağım. Görüşürüz. :KK36::KK36::KK15:

Teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım. Ben 102 kg ile başladım. Şuan 86 yım. Ve bayaa yavaşladı. Hayırlısı bakalım. Günaydın bu arada. :KK9: :KK36::KK36: Namaza kalkmıştım şimdi biraz daha yatacağım. Görüşürüz. :KK36::KK36::KK15:
Gunaydin abla erken tartilmissin yeniden tartılacak misin 86 yi mi alalim

bugün mu oldu bunlar 🙄
Her halimle güzelim de.
Bide aynı kıyafetlerle 10 kilo verip foto at azmin zaferi yaz🤩🤩🤩
bende

Tanıdığın başına da geldi yılbaşı zamanı 1 ay çekti eşine birşey olmadı çocuğu ile birlikte hastalandı çocuğa influenza dediler .
Tanıdık öksürükten konuşamıyormus.
Zaten gecem sene olan elbiseyi giymiştim ona rağmen iste1🙄😁
Ay Bn de hamileyken oldum 2 hafta gelemedim kendime domuz gribi demişlerdi çok kotuydum
Bende gıcık oluyorum böyle tiplere yaa. Biz kşlomuzdan veriyoruz karakterden değil çok şükür, o zayıf karakterine neyapsa kilo aldıramaz 👍

Aynen öyle valla :)

Günaydın
Dün yazamadım çok ama çok yorgundum
Sabah 7 de kalktım kalkar kalkmaz
1 dilim tahin helvası 1 koca bardak su içtim
Sabah bilindik kahvaltı
Yumurta
Domates
1 çay k. Kayısı reçeli
Accuk fındık ezmesi dayanamiom buna
2 dilim ekmek
Peynir çok yerim
Öğle
1 adet Lahmacun
1 kase aşure efsane bişeydi
Ara
Rezene 2 adet hurma
Evet tatlı çok tüketmişim
Akşam
Aşure yarim kase
Dün çok tatlı yedim aşureye dayanamadım😪

Fıstık gibisin. :KK37: Kaç kilosun burada?

Kalori az olmakla beraber tercihler karbonhidrattan yana olmuş. :) Acıktırmaz umarım.

İddialı bir cuma arifesi menüsü olmuş. :) Akşam kriz gelirse yoğurt ye.

Ne zaman ne kadara aldın? Nereden aldın? :)

Kendi kıskançlığından veya ezikliğinden demiştir. Kendini ezik görmeyen insan başkasına öyle şeyler demez. O olmak da zordur. :KK45: Salla gitsin. Sen 10-15 kilo verince psikolojin sağlıklı olur, onunki yine böyle karmaşık komplekslerle dolu kalır.

Söyle sana biraz ayırsın. Yarın tartıldıktan sonra yersin. Aman bu saatte yeme hatasına düşme. :KK20:

Abartılmış hiçbir şey yok, şahane olmuş. :)

Bu enerjinin kaynağı ne? :KK48::nazar:
Ağzına saglik☺

Back
X