- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yapan yok diye biliyorum takimda naısl bir etkisi var merak ettimSabahları 1 incir 7 zeytin e başlıyorum yapan varmi
Hiç duymadım benSabahları 1 incir 7 zeytin e başlıyorum yapan varmi
Guzel eksi tebrik ederim canımCuma: 56.6
Güncel: 56
Fark: 0.6
Yüzde: 1.06 @
Aslında hedefi tutturmuştum ama Dün regl oldum Bi umut bekledim 0,2 ona vuruyorumŞu bahanelerle 55 inemiycem sanırım
Ölçülerimide aldım o da çok farketmedi
Göğüs: 88/88
Kol: 23/23
Bel: 72/70
Kalça: 91/90
Bacak: 51/50
Alt karın: 83/80
Artık 25 eylüle tutturmam lazım![]()
Misal ben o kadar aşureendiye canım çekti bir kaşık bile yemedim bulamadığımdan değil aslaListeee olmayanlar bol bol yedi de listede yiyen olmadi diye hatirliyorum![]()
Bu kismini yine takimda duymustum ama sadece bunlar mi yenecek kahvaltidaKuran da geçiyormuş bilim adamları bile onaylamış baya şaşırdım 7 zeytin 1incir yeme olayına vaybe rabbimin mucizesi
Video attım kahvaltıdan önce 7 zeytin ara koymadan incir yenilmeli ardından hemen su içilmeli Ben bilmiyordum hemen su içtim zaten hem sabah hem gece yatmadan önce bayağı bayağı faydalıymış 21 gün uygulanması gerekiyor ondan sonra bir hafta ara verip tekrardan başlaması gerekiyormuş Ben de eskiden duymuştum hem tokluk hissi veriyormuş hem de hücreleri yeniliyor olmuş vücudu temiz diyormuş hem de antidoksan olduğu için gençleştiriyor Muş yaşlandırmayı geciktiriyor Muş daha doğrusuBu kismini yine takimda duymustum ama sadece bunlar mi yenecek kahvaltida
Misal ben o kadar aşureendiye canım çekti bir kaşık bile yemedim bulamadığımdan değil asla![]()
Günaydın cnmGünaydınn![]()
Izledim videoyu canim tesekkur ederimVideo attım kahvaltıdan önce 7 zeytin ara koymadan incir yenilmeli ardından hemen su içilmeli Ben bilmiyordum hemen su içtim zaten hem sabah hem gece yatmadan önce bayağı bayağı faydalıymış 21 gün uygulanması gerekiyor ondan sonra bir hafta ara verip tekrardan başlaması gerekiyormuş Ben de eskiden duymuştum hem tokluk hissi veriyormuş hem de hücreleri yeniliyor olmuş vücudu temiz diyormuş hem de antidoksan olduğu için gençleştiriyor Muş yaşlandırmayı geciktiriyor Muş daha doğrusu
Evde 2 kavonoz zeytin var pek sevmem ama tuketicem artık incirde almistimIzledim videoyu canim tesekkur ederim![]()
Kilonla ölçülerinde çok güzel boyun kaçCuma: 56.6
Güncel: 56
Fark: 0.6
Yüzde: 1.06 @
Aslında hedefi tutturmuştum ama Dün regl oldum Bi umut bekledim 0,2 ona vuruyorumŞu bahanelerle 55 inemiycem sanırım
Ölçülerimide aldım o da çok farketmedi
Göğüs: 88/88
Kol: 23/23
Bel: 72/70
Kalça: 91/90
Bacak: 51/50
Alt karın: 83/80
Artık 25 eylüle tutturmam lazım![]()
Iyiyim sırtım deli gibi ağrıyor salonda uyuduk eşimle klima orda serin serin uyuyalım dedikNasılsın canım![]()