- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel eksi tebrik ederim canımSelam herkese
Geçen hafta 86.1
Bu hafta 85.1
Listeye haftaya mi giricem
Teşekkür ederim. Ama duraklama dönemine girdi benim vucut sanırım. Bakacacağız bakalım . Bundan sonrasına. Aslında herşeyden az az da olsa yemeye gayret ediyorum .Canım çok geçmiş olsun. Vücudu kıtlığa sokmamak gerek.
Ben dışarıya çıkmak istemiyorum koşu bandına çıkacağım kahvemi içip çamaşır makinamı doldurup çalıştırayım da sonra yürürüm artıkyaa çarşamba daha iyiydim şimdi sorunlar var
ben yürüyüşü yaptım yapamayan düşünsün
üstümdeki biraz hava geçiren bişey değildi terletti biraz
Zaten taş gibisin![]()
Selam canim ,Selam kızlar
Geçen hafta 69.5
Bugün 69.4
Vermişsin cnm ya oda güzel. alçalmalar bende de oluyor arada sonra yine yükseliyor merak etmeSelam hanımlar. Geçen hafta 87 idim. Maalesef
Bu hafta 86.4.![]()
Sabah 86 yim yazmissinSelam hanımlar. Geçen hafta 87 idim. Maalesef
Bu hafta 86.4.![]()
Tebrikler canimGeçen cuma : 71.6
Bu cuma: 70.7
Fark: 0,9
![]()
Muhteşemdin canisi
Tebrikler canimGünaydın kilo bildirimi
Cuma 78
Bugün 77.5
_500
Tebrikler canimGeçen hafta 68.2
Bu hafta 67.5
Fark -700 gr
Yüzde 1.03
Memnun değilim sonuçtan daha fazla istiyordum
Kilo bildirimi
Geçen cuma kilom : 73,9 kg
Bu cuma kilom : 72,5 kg
Fark : 1.4 kg
Sanırım Bu hafta güzel gittim, bu sabah iyi çıktım bende inanamıyorum Eki Görüntüle 2685052 ☺,
![]()
Ben popo olan yederden ölçtüm basen diye yanlismi ozaman?Basen ile kalca farklidir:) kalca popo diye tabir ettiğimiz yer basen ise kalçanın assagisi bacağın yan tarafları oluyor :) baya karıştırılıyor::)
Tebrikler canimSelam herkese
Geçen hafta 86.1
Bu hafta 85.1
Tebrikler canimmSelam kızlar
Geçen hafta 69.5
Bugün 69.4
GünaydınGünaydın fit hanımlar
Güzel bir cuma olsun ❤
Tartılar gelmeye başlamış, çok merak ettiklerim var , bu uzun yolda pes etmeden ilerliyoruz, mükafatımızı alacağız
Araya tatil girmesinden dolayı bende hedef epey uzak kaldı, tatile 57 ile gittim , geldim kilo almışım , tatilden gelişimin 5. Günü 57,500 üm
24 eylül hedefim 54,900
@NidsaliiFelicio @sudem34 Beni tüm spor meydan okumalarına alın tamammı
Sağol canım biseyler ters yapıyorum belli duzelticemCanım aynı örnek listeyi sana da gönderiyorum menülerinize bir el atın lütfen kg vereceğim diye sağlıksız beslenip daha çok kg almayın bunu dost acı söyler olarak yazıyorum çok özür dileyerek ❤❤❤
Kolay gelsin canimKızlar okuldayım, birkaç evrak işi var, onları yapıp muhabbete yetişirim inşallah, gelirim tekrardan.
kilomu bırakayım şuraya. Haydi bismillah.
Bugün 68,5
Listeye giriş kilom budur, inşallah güzel eksilerle geleceğim her hafta, liste beni motive ediyor.
Tebrikler canimSelam herkese
Geçen hafta 86.1
Bu hafta 85.1
Tebrikler canimSelam kızlar
Geçen hafta 69.5
Bugün 69.4
Canım sportienin bize gönderdiği bir kılavuz vardı ben ona göre ölçüyorum ve ekstra boyun ölçtümFelicio
Canım az önce ölçüm listeni gördüm dediğin şekil bende ölçtüm. Göğüs camasirsiz olculecek demi?
Göğüs 90
Bel 72.5
Kol 25.5
Alt karin 87
Basen 93
Bacak 49
Boyun 32
Daha önce kol bacak ve alt karin ölçmemiştim ama diyete başladığında doge ryerleri ölçmüştüm 10 cm den fazla incelmisim
Bende Menümü vereyim sabah azcık abartmış olabilirim
Sabah 09:00
Aç karnına 2 bardak su biri limonlu, 2 kuru kayısı, 1 ceviz
Kahvaltı 10:00
50 gr kadar beyaz peynir
2 tatlı kaşığı lor peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates, 1 yeşil biber
4 siyah zeytin
2 ufak sigara böreği
3 şekersiz çay
1 kupa yeşil çay
Saat 11:00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 maden suyu
Öğle 14:30
1 dilim kavun
Akşam 17:30
6 yaprak marul, 1 yeşil biber, 1 domates, 2 ceviz, 3 çiğ fındık, 160 ge lıght ton balığı ile hazırlanmış salata ve 1 adet kepekli galeta
1 maden suyu
Saat 19:30 şekersiz Türk kahvesi
Şuan itibari ile 3, 5 litre su bitti
Saat 22: 00 gibi yeşilçayımı içerim
Zipzip-
Egzersiz
10.000 adım_ 150 puan
Dışarıda 2.5 saat kaldım geldiğimde bu adım vardı ☺ hızlıda yürüdüm aslında
30 dakika Tempolu yürüyüş _ 75 puan
10 dakika bölgesel _ 60 puan
Toplam : 285 puan
Boosted yapasım var ama ayağım ağrıyor biraz cesaret edemiyorum
@Nidsalii
Felicio
Günaydın hayirli cumalar bol eksili gununüz olsun![]()
![]()
Hadi ben kaçar![]()
Gunaydin kizlar![]()
![]()
Günaydın hepinizegünaydınnnnnnnn![]()
Dogru bende boyle olctumCanım sportienin bize gönderdiği bir kılavuz vardı ben ona göre ölçüyorum ve ekstra boyun ölçtüm
Balım -300 desin değil mi? Geçen hafta O kadar kg verip bu hafta artı gelmemen bile mükemmel bir sonuçKızlar okuldayım, birkaç evrak işi var, onları yapıp muhabbete yetişirim inşallah, gelirim tekrardan.
kilomu bırakayım şuraya. Haydi bismillah.
Bugün 68,5
Listeye giriş kilom budur, inşallah güzel eksilerle geleceğim her hafta, liste beni motive ediyor.
Geçen cuma:66.1leydii18 kac gundur yoksun bildirimini unutma canim