- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Eksi olman guzel canim ama cok az geliyorsun takima sendeGeçen cuma:66.1
Bu cuma:65.8
Fark:-300
Yüzde: 0.4
Hedefime ulaşamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksi olman guzel canim ama cok az geliyorsun takima sendeGeçen cuma:66.1
Hedefime ulaşamadım![]()
Valla zor sabrettim haftaya bir kasede olsa yiyicem aşurenin aşure ayında tadı başka oluyoKızlar bu hafta aşure haftası ya belki aşure ye dayanamayıp yemiştir diğer takımlaryine 1.olabilirsek iyi olur
bizim listeden aşure yiyen olmadı sanırım
![]()
Asure yiyeceksen bugun ya da yarin ye canim haftaya kadar etkisi kalmasinValla zor sabrettim haftaya bir kasede olsa yiyicem aşurenin aşure ayında tadı başka oluyo
4 5 kase yedim ben bu haftaValla zor sabrettim haftaya bir kasede olsa yiyicem aşurenin aşure ayında tadı başka oluyo
Metabolizman hizli masallah canim asurelere ragmen eksi ile geldin4 5 kase yedim ben bu hafta![]()
ElhamdulillahhMetabolizman hizli masallah canim asurelere ragmen eksi ile geldin![]()
Geçmiş olsun canım, çok dikkat et. Kalıcı sakatlık olursa cok daha zorlar.
Eksin cok guzel tebrik ederim canım![]()
Harika bir eksi müthiş❤
Selam herkese
Geçen hafta 86.1
Bu hafta 85.1
Listeye haftaya mi giricem
Günaydın canım en azından artı gelmemişsinKizlar günaydın,
Geçen cuma:66,2
Bu cuma:66,2
Sabitim maalesef. ( Haftasonu teyzeme geçtim, yolculuktan mi bilmiyorum bir ara 68 kusuru gördüm. Artıdan sabit aslında)
Çok güzel vermişsin canımGünaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı
Önceki kilo:82.1
Bugün:80.8
Sende güzel vermişsinGeçen cuma : 71.6
Bu cuma: 70.7
Fark: 0,9
![]()
Sanada günaydınGünaydın ☀ ☀☀☀
güzel bir gün dilerim ❤❤❤
Sende güzel vermişsin canım sana da
Hedefine ulasamasanda eksidesinGeçen cuma:66.1
Hedefime ulaşamadım![]()
süperBen dışarıya çıkmak istemiyorum koşu bandına çıkacağım kahvemi içip çamaşır makinamı doldurup çalıştırayım da sonra yürürüm artık![]()
Afiyet olsunValla zor sabrettim haftaya bir kasede olsa yiyicem aşurenin aşure ayında tadı başka oluyo
Senin kilo bildirimi yapmana bunyem alışık degilllCok fazla kilo vermedim bu hafta hedefimde tutmadi
Gecen hafta 55.8
Bu hafta 55.7
Fark 100 gram :))
Olsun ekside olman güzel ama takıma daha çok gelsen emin ol daha fazla veririsinGeçen cuma:66.1
Hedefime ulaşamadım![]()
Tebrikler canimGecen cuma :77.7
Bu cuma : 76.7
Fark: -1 kg
Bende tekstilde çalıştım biliyorum babam tasarımcı zaten ailem tekstilci bizimkiler hatta eşimde her ülkenin kadın vücut ölçüleri farklıdırNooo yanlış biliyosun canım , basen dediğin yer tüm çevre ölçülür sen bacak ölçüsü veriyosun
Tekstilciyim yıllardır prova yaptım
Her ülkenin ölçü tablolarını çevirdim
Basenin bacak en üst çevre olduğunun bilgisini nerden edindin? Belki bizim yanlış bildiğimiz birşey vardır
1 aydir bildirim yapiyorum aslinda 1.gruptayim yaSenin kilo bildirimi yapmana bunyem alışık degilll![]()
Guzel eksi tebrik ederim canımGecen cuma :77.7
Cok fazla kilo vermedim bu hafta hedefimde tutmadi
Gecen hafta 55.8
Bu hafta 55.7
Gecen cuma :77.7
Menu yazarsam takimdan kovulurumSenin menüleri görmüyorum sanki ben. :) 300-400 gram daha versen yetermiş ama menü yazmak lazım. :)
Selam herkese
Geçen hafta 86.1
Bu hafta 85.1
![]()
Listeye haftaya mi giricem
Selam hanımlar. Geçen hafta 87 idim. Maalesef
Bu hafta 86.4.![]()
Günaydın![]()
13 Eylülde kampımız var 5 gün yine Sebahat hanımın ki bize muhakkak katıl sporda olacak kampta
Cok fazla kilo vermedim bu hafta hedefimde tutmadi
Gecen hafta 55.8
Bu hafta 55.7
Harikasın tebrik ederimGecen cuma :77.7