• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım hedef -1.7 kilo yani 71,9
hadi canım🥰🥰🥰
ya sen ne tatlısın 😍 nasıl motive kaynağısin 😘😘😘
ay ben kaç yıldır hepsini unutuyorum 😜 sen
canım tekrar dene yürü bide kendin say.sifirla not et dene bir daha.hareket sensörünu aç dene
9.yilin kutlu olsun 🥰

Desene sayende berabere olduk.🤣geçen hafta sen yücelttin😁😁😘
Sırf senin için kuşum 😍😍

Kizlar yeniden rakip gruplar olusturalim mi
Diger gruplarda gelmeyen cok fazla uye var
evet
Sürekli gelenlerle yeni grup yapabiliriz canım. Ya da free liste ve asil liste yarışması da yapabiliriz.
buda mantıklı
kıskandım ya 😁 bende istiyorum 🥰
Insan yeterki iştesin çözümü bulur güneşin tam tepede olduğu bir saattte bile gölge buldum hemde en güzelinden ha diğer tarafa geçmiyorum hep bu tarafta gidip geliyorum ama olsundu🤭
Sabah yürüyüş saatimde boosted yaptimda siralama değişti.
ayy ne güzel yer 😁orda olaydım beraber yürürduk 🥰
Boyun kaç bilmiyorum ama 160'ın altında değilse kilon ideale gelmiş artık, daha yavaş gider. Eğer uzun süre düşük kalorili rejim yaptıysan vücut bazal metabolizma hızını düşürmüş de olabilir. Alman gereken kaloriyi ve aldığın kalorileri elinden geldiğince kesin hesapla. 7000 kalori 1 kg yağ demek, hepimiz biliyoruzdur bunu artık. :)

Bu arada 10 Ağustos'tan beri 2 kilo da günde 700 kcal kesintiye denk geliyor. Hiç az değil yani kilona göre, hatta fazla bile denebilir. Kilo hesabına değil de yüzde hesabına bakmamız lazım. 80 kiloda verilen 2 kiloyla 60 kiloda verilen 2 kilo bir değil.
bayılıyorum şu bilimsel konuşmalarına ya😘😘😘
😉😉😉😉
i

nejjjj 15 ..bende erken evlendim diyordum 22 ..artilari da var eksileri de ..hayattan kacirdiklarina uzuldugun oldu mu?
bendensin aynı yaş 😁😁😁
Aşure mi yaptım sonunda şükür👍
Akşam yemeğimde Aşure var🙈🙈
Sorun olmaz dimii
Eki Görüntüle 2685273
afiyet olsun 🥰
Oranlar ne gormedik henüz nasıl bir farkla yenildik aceba😂
Bende çok merak ediyorum 🤭

evet
buda mantıklı
kıskandım ya 😁 bende istiyorum 🥰
ayy ne güzel yer 😁orda olaydım beraber yürürduk 🥰
bayılıyorum şu bilimsel konuşmalarına ya😘😘😘
😉😉😉😉
bendensin aynı yaş 😁😁😁
afiyet olsun 🥰

Bende çok merak ediyorum 🤭
Yesili cok severim ve tam bir yesilliklerin ortasindayim desem yeridir 4 etrafim park yanim fakultenin sit alani cok seviyorum semtimi yaa🥰🥰
Keşke hepimiz kayseride olsaydık bir yuruyuse çıkardık hababam sınıfı gibi pes peşe subhanAllah boncugu gibi😂😂

Oranlar ne gormedik henüz nasıl bir farkla yenildik aceba😂
Yaa simdi onu hesaplatmayin bana cok yoruldum:-)
Free listeden sil dedin sonrasinda sadece aylik hedefe ekledim seni :))
Grup 1 e ekliyorum o zaman
Ben free listeden dedim ayol grubun fitilini çeken benim 24 eylül diye kaptan beni bir paçavra gibi fırlatıp attı 😩😩😩😩
Sadece hedef listesinde olmak istiyorsun diye anlamisti m :)))

Yesili cok severim ve tam bir yesilliklerin ortasindayim desem yeridir 4 etrafim park yanim fakultenin sit alani cok seviyorum semtimi yaa🥰🥰
Keşke hepimiz kayseride olsaydık bir yuruyuse çıkardık hababam sınıfı gibi pes peşe subhanAllah boncugu gibi😂😂
Aslında bir ara Kayseri ye yerleşme planım vardı ama şu an sallantıda herşey belirsiz.
Şimdilik İstanbul devamke😁😁😁

Yaa simdi onu hesaplatmayin bana cok yoruldum:-)

Free listeden sil dedin sonrasinda sadece aylik hedefe ekledim seni :))
Grup 1 e ekliyorum o zaman

Sadece hedef listesinde olmak istiyorsun diye anlamisti m :)))
Süper süper 1.listede ben de varım 😁😁😁ama Songül de var😁😁😁

Back
X