Günaydın cnm elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum da dizlerim ağrımaya başladı sol dizim kitlamaya başladıGünaydın sportif insan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cnm elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum da dizlerim ağrımaya başladı sol dizim kitlamaya başladıGünaydın sportif insan![]()
Günaydın kızlar![]()
Allah yardımcısı olsun kalemi doğruları işaretlesin
Günaydın cnm hadi hayırlısı olsun bakalım bol bol eksilelimGünaydın bugün ilk günüm diyete başladığım. Bakalım nasıl geçecek![]()
Çok tşk ederiz teyzesiAllah yardımcısı olsun kalemi doğruları işaretlesin![]()
Dikkat et canım benimde namaz kılarken kütürtüler geliyor ikisindendeGünaydın cnm elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum da dizlerim ağrımaya başladı sol dizim kitlamaya başladı
GünaydınGunaydinnnn❤❤❤
günaydın kaptanGunaydin kizlar![]()
![]()
günaydınGünaydın![]()
Yağmurlu bursa sabahından günaydin![]()
![]()
Ve ben evdeyim incire gitmedim![]()
Menüm
11:30 3 krep, 100 gr light peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 salatalık
14:00 20-30 üzüm
18:00 1 ölçek protein tozu (120 kcal)
20:00 1/2 tabak kabak çorbası, 1 tabak türlü, 1 tabak zeytinyağlı fasulye
Spor 60 dk yürüyüş (5 km/sa) 150 puan (hızı biraz düşürdüğüm için tempolu yürüyüşten saydım)
Biraz yürüyüşe ara versem olacak yani koşu bandı yürüyüşüneDikkat et canım benimde namaz kılarken kütürtüler geliyor ikisindende
Yok canım regl değil, antibiyotik kullanıyorum, o yapar deniliyor ve ben biraz fazla yedim.
Kocani alip izmire neden gittin çabuk gelburayaGünaydın
günaydın kaptan
günaydın
Ay günaydın Bursa ya yağmur geç bile kalmış ağustos ortası hava serinlemeye başlıyor orda
Bursa geliniyim ya ondan biliyorum ama kocamı aldım geldim izmir e ...![]()
Tempolu yurumudekten sonra sorun olmaz diyete ilk başladığımda yürüyüş yaparken diz kapagim aniden dönüyordu sanki ama şimdi öyle bir sorunum kalmadı çok şükür normal olsun koşu bandinda olsun tempolu yürüyüş yapmaBiraz yürüyüşe ara versem olacak yani koşu bandı yürüyüşüne
Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin.Şuan resmen vücudum zonkluyo yorgunluktan. Oğlum çok zıpır kız hareketlendi hep kucak istiyo. İkisiyle aynı anda ilgilenmek o kadar zor kioğlum gecen evde düştü dudağı patladı çenesi yarıldı sonra dün kustu hasta gibiydi bi yandanda bi bebekle uğraşmak çok vaktimi alıyo asla giremiyorum
![]()
Ben gelim miKocani alip izmire neden gittin çabuk gelburaya![]()
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin canimŞuan resmen vücudum zonkluyo yorgunluktan. Oğlum çok zıpır kız hareketlendi hep kucak istiyo. İkisiyle aynı anda ilgilenmek o kadar zor kioğlum gecen evde düştü dudağı patladı çenesi yarıldı sonra dün kustu hasta gibiydi bi yandanda bi bebekle uğraşmak çok vaktimi alıyo asla giremiyorum
![]()
Temizlik yapıyordur garibim anne zoruyla

Geçmiş olsun geçene kadar tempoyu düşünebilirsin canım sakın bırakmaGünaydın cnm elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum da dizlerim ağrımaya başladı sol dizim kitlamaya başladı