• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydinnnn❤❤❤
Günaydın 😍😍😍
günaydın kaptan 💃💃💃
günaydın 💞💞
Yağmurlu bursa sabahından günaydin :KK68: :KK68: :KK68:
Ve ben evdeyim incire gitmedim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ay günaydın Bursa ya yağmur geç bile kalmış ağustos ortası hava serinlemeye başlıyor orda
Bursa geliniyim ya ondan biliyorum ama kocamı aldım geldim izmir e ...😜😜😜🤭🤭🤭🤭

Günaydın herkese. :KK54:

Menüm
11:30 3 krep, 100 gr light peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 salatalık
14:00 20-30 üzüm
18:00 1 ölçek protein tozu (120 kcal)
20:00 1/2 tabak kabak çorbası, 1 tabak türlü, 1 tabak zeytinyağlı fasulye

Spor 60 dk yürüyüş (5 km/sa) 150 puan (hızı biraz düşürdüğüm için tempolu yürüyüşten saydım)

Dünkü spora N Nidsalii yi eklemeyi yine unutmuşum.
Haftasonu çok giremeyebilirim. Herkes güzel zaman geçirsin. :KK15:

Günaydın 😍😍😍
günaydın kaptan 💃💃💃
günaydın 💞💞

Ay günaydın Bursa ya yağmur geç bile kalmış ağustos ortası hava serinlemeye başlıyor orda
Bursa geliniyim ya ondan biliyorum ama kocamı aldım geldim izmir e ...😜😜😜🤭🤭🤭🤭
Kocani alip izmire neden gittin çabuk gelburaya :KK12:

Biraz yürüyüşe ara versem olacak yani koşu bandı yürüyüşüne
Tempolu yurumudekten sonra sorun olmaz diyete ilk başladığımda yürüyüş yaparken diz kapagim aniden dönüyordu sanki ama şimdi öyle bir sorunum kalmadı çok şükür normal olsun koşu bandinda olsun tempolu yürüyüş yapma

Şuan resmen vücudum zonkluyo yorgunluktan. Oğlum çok zıpır kız hareketlendi hep kucak istiyo. İkisiyle aynı anda ilgilenmek o kadar zor ki😐😐 oğlum gecen evde düştü dudağı patladı çenesi yarıldı sonra dün kustu hasta gibiydi bi yandanda bi bebekle uğraşmak çok vaktimi alıyo asla giremiyorum :KK43::KK43:
Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin.

Şuan resmen vücudum zonkluyo yorgunluktan. Oğlum çok zıpır kız hareketlendi hep kucak istiyo. İkisiyle aynı anda ilgilenmek o kadar zor ki😐😐 oğlum gecen evde düştü dudağı patladı çenesi yarıldı sonra dün kustu hasta gibiydi bi yandanda bi bebekle uğraşmak çok vaktimi alıyo asla giremiyorum :KK43::KK43:
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin canim

Back
X