• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında
Hedefimiz 1 hafta değil her hafta 1. cilik

2.grup

@Felicio
Ben haftalık ortalama 700 gram vermeyi planlıyorum o da ortalama %1,2 civarı yapar
@leydii18
Canım şu 3 haftada en azından daha çok gel aramıza haftaya 13 ünde kamp başlatacağız ona da katılımını bekliyorum 💕
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Duraklama dönemine bir son verelim senin çok güzel kg verdiklerini de gördüm🧿 muhakkak eksiyle gelelim 💕
@birmuhendisanne
Bu hafta yine yüksek kg vereceğini düşünüyorum daha çok katılım sağlarsan her hafta olur birmühendisarkadaşım ❤❤❤
@Yarenzzzz
Sen sporda çok iyi gidiyorsun sıfır kaçamakla kesin 1. Yapacaksın bizi 💕
Tesnim1903 Tesnim1903
Proteine dikkat edince bence çok güzel sonuçlar gelecek heyecanla bekliyorum 💕
@Bonus
Aynı takımdayız artık bizim için de istikrar bekliyoruz 3 haftada 3-5 kg Verde kimmiş bonus herkes tanısın 💕
Lili 38 Lili 38
Lilim sen zaten efsanesin 😍😍😍
@Yazankalem
Sporu devam ettirirsen önünde hiç birşey duramaz bence ❤❤❤
@missadangel
Canım seninle birlikteyiz gösterelim günlerini 💕
@zipzip
Kaptanım 13 ünde kampa ve spora sizde katılın🙏 eksi gelen olmasın lütfen 😂😂😂 hedefler tutturulacak ❤❤❤
Elhan Elhan
Dediğini yaparsın biliyorum hedefini gördüm şimdiden kolaylıklar diliyorum 💕
Aslında çok yemiyorum sporda yapıyorum ama istedigim gibi veremiyorum bir yerlerde yanlis yapıyorum sanirim

normalde off günü değil herkes istediği gün off yapabilir sadece liste bildirim gününü değiştirdim yine yedi günlük alacağım bu haftalık sadece altı oldu belki ondan karışmıştır:KK37:
Aynını diyecektim of gününü herkes kendine göre belirlesin diye sen demissin zaten🤭

4-25 Eylül Hedefleri
Elhan Elhan 63.5 => 59.9
Lili 38 Lili 38 61.6 => 59.9
Zipzip- Zipzip- 55.7 => 53.0
asysss asysss 67.5 => 65
@Yazagelen 91.6 => 88
sportie sportie 57.5 =>54.9
@Nidsalii 56=>54
@Felicio =>57.8 => 56
Gulumse24 Gulumse24 75.3 => 72
@Zeynolin44 77.5 => 76
@Puffer 70.7 => 68
@snglmlk 68.5 => 65
@Bonus 109.4=> 103.5
@Yarenzzzz 73 => 70
@Yazankalem 85.9 =>83.5
Tesnim1903 Tesnim1903 76.7 => 73.9
@sudem34 73.6 => 71.9
@Faunaaa 80.8 => 79
@Sguat girls 77 => 76
@Orjinalisim 86.4 = >79.9
@missadangel 85.1 => 83
Ellerine sağlık kuzum :KK74:
Her dakika gözümün önünde olsun istiyorum bu liste...:KK76::KK76:açip açıp bakasim var. :super:

Kocani alip izmire neden gittin çabuk gelburaya :KK12:
Biz tayinciyiz Muş ta çalıştık 8 yıl sonra Bursa yazdık ilk tercihe Kesin ilk tercihimiz gelecek diye davranıyoruz hazırlıkları ona göre planları ona göre yapıyoruz pat bi geldi 3. Tercih izmir
Herkes şok oldu tabi benim annemler çok sevindi aldım kocamı geldim ben de Izmır e annemin evine yerleştim müstakil apartmanımız var

Bugün tartıda ben 63 geldim. Dum 61 buçuk gelen ben🤦‍♀️ tum motivasyonum bitti gibi oldu sonra leylanın mesajıyla dayan dilek biraz daha dedim du bakalim motivem gelir gelir umarim.
Lilim hafta ici ben de 63.2 dim. Kaçamak olmadığı halde 63.5 gösterdi tartı. Üzüldüm ama yapacak bir şey olmuyor. Biz devam edelim. Su çok ictigimde oluyor genelde azaltiyorum öyle deneyecem. Moralini bozma duracak zaman değil....

Maalesef eşimin Covit testi pozitif. İş arkadaşından kaptı. muhtemelen bende öyle Pozitifim yeni başlamıştım diyete ama başla zamana kaldı bitsin şu bela geleceğim yine🙋🏻‍♀️ Dua edin 5 aylıkta bebeğim var atlatırız inşallah
Yavrum ya çok üzüldüm. Tedaviyle iyileşirsiniz inşallah. Allah tez zamanda şifa versin. Moralinizi yüksek tutun.

Maalesef eşimin Covit testi pozitif. İş arkadaşından kaptı. muhtemelen bende öyle Pozitifim yeni başlamıştım diyete ama başla zamana kaldı bitsin şu bela geleceğim yine🙋🏻‍♀️ Dua edin 5 aylıkta bebeğim var atlatırız inşallah
Rabbim iyiligini versin canim, bağışıklığını güçlendirmeye geliş vitaminli beslen😔
Belirtileri nasıldı nasıl şüphelendiniz?

Canım çok üzüldüm oo çok fena inşallah sıkıntısız atlatırsınız

Back
X