• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende bunu soracaktim kampla ilgili hiçbir bilgim yok nasıl olacak
5 günlük diyet programı ve en az 200p spor programı olacak nazi subayınız olarak tam uymanızı isteyeceğim hedef olarak 700 gram-1,5 kg arası vermeyi hedefliyoruz ayın 13 ünde pazar tartılıp başlıyoruz bu perşembe diyet menü listelerini paylaşacağım 💕 Elhan Elhan

5 günlük diyet programı ve en az 200p spor programı olacak nazi subayınız olarak tam uymanızı isteyeceğim hedef olarak 700 gram-1,5 kg arası vermeyi hedefliyoruz ayın 13 ünde pazar tartılıp başlıyoruz bu perşembe diyet menü listelerini paylaşacağım 💕 Elhan Elhan
Heyecanla bekliyorum. :KK36:

Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates biber 4 zeytin bir çay kaşığı ile ýapilmis omlet 2 kaşık lor 1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 küçük yeşil elma
Öğle nohut yemeği etli 1 dilim çavdar ekmeği 1 tane kırmızı köz biber
Akşam ali nazik yanında 1 domates yarim dilim çavdar ekmeği
3 kupa çay yanında beşer tane ceviz badem antep fıstığı
3 ten fazla şu 4 olmadı
30 dk bölgesel 180 puan 30 dk leslie 120 puan 1 saat ev işi 30 puan 10000 adım 150 puan toplam 480 puan Zipzip- Zipzip- N Nidsalii

Aynen canım bu hafta kafamıza göre takılalım haftaya en az 200 puanlık sporu kampa konu edelim ne dersin? 200 iyi mi en az için?

Ay bayılırım kamplara 🥰, 200 alt limit olarak iyi bence 👍

Bende geçen sene düşünmüştüm ama tırstım vazgeçtim☺️

Bi doktor var, ipi kasa bağladığını çok iyi olduğuyla övünüyorda 5-6 bin tl demişti o kadar param yok valla 😕 annemle teyzem yaptırmıştı, yaş ileri olunca fark oluyor ama çok çok şahane bir görüntü olmuyor tabi

Gözün aydın atlattım sınav stresini. Nasıl yaptın boş bıraktın mı. Bende denemek için girdim bugün ama süreyi yetiştiremedim 😆😆😆 90 soruda kaldım asıl kolay olanlar sondaydı. Benim şu illa sıralı gitme huyum yokmu 🙈

Canım geçmiş olsun , güzel sonuç alırsın umarım 🙏

06.09.2020
09.00 İki bardak siyah çay
Kahvaltı 11.35
Bir buçuk haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşillik, çiğ fındık, çiğ badem, çay

13.30 Sade Türk kahvesi

16.30 Bir kase yoğurt, haşlanmış et, domates, soğan salatası, yarım dilim tb ekmek
19.55 İki kupa limonlu yeşil çay
İki litre su
Eki Görüntüle 2686304
Spor puanım 155.82
Felicio Felicio
Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii

Elhanım yakıp yıkıyosun ortalığı maşallah canım menü spor şahane 🧿👍
Yarından itibaren benden de güzel menüler gelecek , sporda level atladım şükür , 4 ay olmuş spora başlayalı vücudum gerçekten epey açılmış, ileri seviyeleri rahat yapmaya başladım 😍 şınav hariç😜

Zordu gerçekten Ama en azından Şu anlık stresim kalmadı bi süre rahat olacağım:KK76:
Hadi geçmiş olsun bitanem hakkınızda hayırlısı olsun

Bugün menü yazmasaydım daha iyiydi 😢
Sabah
Domates
Peynir
2 yumurta
Zeytin ezmesi
2 dilim ekmek
öğle ve akşam birleşti çünkü mangala gittik Allah ne verdiyse yedim et tavuk köfte ama bir saat yürüdüm içim açıldı .

Akşam etler ekmeksiz olsa gayet iyimiş ama yanında cıslar vardı sanırım 😍

Bugünkü menüm
Sabah 12:00
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Bir tane poğaça
Şekersiz çay
Akşam 16:30
200 gr doner (ekmeksiz yedim)
Bir kase mercimek çorbası

Ara 2lt su
4 tane incir

Poça pastane mi ev poçası mıydı ? Ben gayet beğendim ama spor isterim spoooor 😍

İyiaksamlar herkese :KK200: :KK200: :KK200:
İyi geceler kuzum umarım sabaha bişeyin kalmaz canım 😘

İyi akşamlar Zipzip- Zipzip-
Bugün içli köfteler beni aldı kendime ceza olarak 30 dk Leslie boosted yapacağım🙃
Spor olarak N Nidsalii
90 dk Leslie 5K 360 p
60 dk bölgesel karın bel kol popo 360 p
8000 adım 120p
30 dk boosted 120p
Toplam 960p
Canım sen nasıl bi spor yaptın böyle 😳😳😳
Bravo 👋👋👋

Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates biber 4 zeytin bir çay kaşığı ile ýapilmis omlet 2 kaşık lor 1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 küçük yeşil elma
Öğle nohut yemeği etli 1 dilim çavdar ekmeği 1 tane kırmızı köz biber
Akşam ali nazik yanında 1 domates yarim dilim çavdar ekmeği
3 kupa çay yanında beşer tane ceviz badem antep fıstığı
3 ten fazla şu 4 olmadı
30 dk bölgesel 180 puan 30 dk leslie 120 puan 1 saat ev işi 30 puan 10000 adım 150 puan toplam 480 puan Zipzip- Zipzip- N Nidsalii

Şahane menü ve spor 👋👋👋

Bi doktor var, ipi kasa bağladığını çok iyi olduğuyla övünüyorda 5-6 bin tl demişti o kadar param yok valla 😕 annemle teyzem yaptırmıştı, yaş ileri olunca fark oluyor ama çok çok şahane bir görüntü olmuyor tabi

Yarından itibaren benden de güzel menüler gelecek , sporda level atladım şükür , 4 ay olmuş spora başlayalı vücudum gerçekten epey açılmış, ileri seviyeleri rahat yapmaya başladım 😍 şınav hariç😜

Bravo 👋👋👋
Pastane canım sınırlı sayıda aldirdim kendim yapsaydım bitene kadar kaçamak olurdu :KK48:

Bravo 👋👋👋
Şiportim iki yıl önce fitness salonuna gidiyordum haftada dört bazen beş gün senin gibi spora doyamiyordum evde bile durmuyordum vücut istiyor bir zaman sonra. Sonra bıraktım kapalı yer sıkıcı gelmeye başladı dışarıda yürümeye başladım. O da gidince elimde bir şey kalmadı... Menüde sıkıntı yaşamıyorum.Sporsuz çok işe yaramıyor... Evde eliptik var çıkıyorum beş dakika sonra sıkılıyorum. Eşim letgoya verecem deyince bir iki çeviriyorum sonra yine nevresim asmalik oluyor.
25 Eylül hedefi için gaza geldim ekiple her şey güzel olacak. Sporda beni iteklemene çok ihtiyacım var. :KK74:

Şiportim iki yıl önce fitness salonuna gidiyordum haftada dört bazen beş gün senin gibi spora doyamiyordum evde bile durmuyordum vücut istiyor bir zaman sonra. Sonra bıraktım kapalı yer sıkıcı gelmeye başladı dışarıda yürümeye başladım. O da gidince elimde bir şey kalmadı... Menüde sıkıntı yaşamıyorum.Sporsuz çok işe yaramıyor... Evde eliptik var çıkıyorum beş dakika sonra sıkılıyorum. Eşim letgoya verecem deyince bir iki çeviriyorum sonra yine nevresim asmalik oluyor.
25 Eylül hedefi için gaza geldim ekiple her şey güzel olacak. Sporda beni iteklemene çok ihtiyacım var. :KK74:

Harikasın en çok neye güldüm 🤣🤣🤣 bende çarşafları eliptiğe asıyorum 🤣🤣🤣

Eliptiği de bıraktım bu aralar , kardio yapıyorum sabahları da 30 dakika yapalımmı 😜 birde sevdiğimiz müzikleri açalım 7 -8 şarkıda zaman geçer 🤩

Eliptiği de bıraktım bu aralar , kardio yapıyorum sabahları da 30 dakika yapalımmı 😜 birde sevdiğimiz müzikleri açalım 7 -8 şarkıda zaman geçer 🤩
Ama çok güzel kurutuyor çarşafları :KK70:
Sabahları sporu 11' e kadar yapabilirim canım. 12' de TYT kursum var okula gidiyorum. 14.00 gibi evde oluyorum. Perşembe hiç dersim yok. Yarın deneyeceğim. Erken kalkarım olur.

İyi geceler. Menümü vereyim. :kk77::kahve:
Kilom.86.5
Sabah.
2 bardak çay.
2 kaşık menemen.
1 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
2 bardak form çay
Öğlen
1 kase pudink
2 tane peynirli börek.
Akşam patlıcan musakka
90 dk tempolu yürüme.
15 dk.bisiklet çevirme :KK9: :KK68::spor:
2, 5 lt su
Sabah görüşmek üzere. İyi uykular. :uykucu::uykucu::uykucu:

Müzikle spor yapmayı bende çok severim. Müziğin hızı ile orantılı daha iyi hareket yapılıyor. :spor::spor::KK49::KK49:

Ama çok güzel kurutuyor çarşafları :KK70:
Sabahları sporu 11' e kadar yapabilirim canım. 12' de TYT kursum var okula gidiyorum. 14.00 gibi evde oluyorum. Perşembe hiç dersim yok. Yarın deneyeceğim. Erken kalkarım olur.

Bende sabah 8 gibi min 30 dakika yapıyım diyorum 👍

Back
X