- 10 Aralık 2014
- 4.568
- 16.337
- 408
Ta
Tamam inş ben varımHerkese iyi akşamlarrrBütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz
Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız
En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum
Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır
Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum
listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte
ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor
herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok
menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum
PAPATYAM
sudem34
asysss
Orjinalisim @Faunaaa @Yazagelen @Zeynolin44
Puffer @snglmlk @Gulumse25 @safsular
Felicio @leydii18 @Kmsl Hnd
birmuhendisanne
Diyette
Tesnim1903 @Bonus @Lili 38 @Yazan kalem @missadangel
Zipzip-
sportie @selensu82 @Hedef 55 kilo @yet07
Elhan
En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum
Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır
ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor
..2 grub uyesi olarak hedefimi gerceklestirecegim