• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kiloyu cumaya halledersin canım ben sporla ilgili yazmak istiyorum. Kilon şu an fazla olduğu için eklemlere yük bindirecek hareketler yapmamalısın. Ben 78 kilo ile başladığımda jumping Jack en fazla 3 tane yapabiliyordum. İpsiz ip atlama 10 tane yapınca ağrım tutuyordu. O yüzden ilk zamanlar yürüyüş ve hafif Leslie yaptım, kilom 70in altına düşünce 2000 tane zıpzıp bile yapabilir oldum ve ağrı sızı yapmıyordu. Tanıdık birileri yok ancak kendimden örnek verebildim canım.

Kesinlikle katılıyorum canım 👍

Merhaba:KK54: Bugün egzersiz bırakıp kaçayım:KK51:Eki Görüntüle 2686489
10 dk sürüyor ısınmaya gerek kalmıyor isterseniz sporların sonuna ekleyebilirsiniz kendi kondisyonunuza göre hareket sürelerini ayarlayabilirsiniz:KK28:
Eki Görüntüle 2686491
Videoya bakamayacaklar için Her hareket sağ 30 Sol 30 sn yapıldıktan sonra 15-20 sn ara veriliyor 2 set daha fazla yapabilirsiniz video 100 puandan sayabiliriz:super:
@PAPATYAM @asysss sudem34 sudem34 @Orjinalisim @Faunaaa @Yazagelen sonngulen sonngulen Felicio Felicio @Lili 38 Zipzip- Zipzip- @Yarenzzzz Tesnim1903 Tesnim1903 @missadangel Elhan Elhan
Spor sınırı olmamasına karar verdik eğer güzel olursa her gün atabilirim en olmadı haftalık bir spor belirleyebiliriz spor için bişiler yapmak güzel olur sizler nasıl derseniz:KK60:
Güzel günleriniz olsun:KK54:
Yaptım canım çok sağol 😍 değişiklik oldu.
Telefona format atınca bölgesel program filan hep gitmişti.
Yüklemem lazım yine😍
Bayadir bölgesel yapmadığımi fark ettim.İyi terletti.
1 saat tempolu 150 puan
Egzersizler 100 puan.
Toplam 250 N Nidsalii

Yaptım canım çok sağol 😍 değişiklik oldu.
Telefona format atınca bölgesel program filan hep gitmişti.
Yüklemem lazım yine😍
Bayadir bölgesel yapmadığımi fark ettim.İyi terletti.
1 saat tempolu 150 puan
Egzersizler 100 puan.
Toplam 250 N Nidsalii
Canım 2 set yaptıysan 200p 🥰

Güzel kadinlar nasılsınız ? 😊 Ben hastaneden geldim şimdi eve. gayet iyiyim rahminin durumu çok iyi dedi doktor 10 gün sonra yine kontrol. Duruma göre transfer için gün verecekler.
Canım çok sevindim bu habere, bugün güzel haberler geliyor çok şükür. Çok sevdiğim birinin tüp bebek transferi pozitif sonuç vermiş, gebelik haberini aldık. Darısı siz bekleyenlerin başına olsun inşallah

7 Eylül pazartesi menüsü (şekersiz 21 güne başladım)
13.15 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 kaşık lor peyniri, domates salatalık, 3 yeşil zeytin, 2 dilime yakın ekşi mayalı ekmek, şekersiz çay.

15.00 ara şekersiz türk kahvesi

18.15 akşam
Hamsi tava, roka, çoban salata.

19.15 ara (canım çok tatlı çekiyordu böyle bastırdım) 2 kaşık yoğurdun içine yarım muz, 8 tane çiğ badem, tarçın, hindistan cevizi tozu.

3 lt su
Sporu ayrıca yazacağım.

Canım çok sevindim bu habere, bugün güzel haberler geliyor çok şükür. Çok sevdiğim birinin tüp bebek transferi pozitif sonuç vermiş, gebelik haberini aldık. Darısı siz bekleyenlerin başına olsun inşallah
Benim adıma da tebrik et ayyyy çok sevindimmm ❤️❤️❤️ çok teşekkür ederim amin amin 😘😘😘

Back
X