• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar , dün baş ağrısından neredeyse hiç giremedim foruma, uyumuşum yazdıklarınızı okurken 😊 yemeğimi yaptım çocukları bekliyorum araba yıkamaya gittiler. Burası cokkk sıcak hala 🥵 siz neler yapıyorsunuz 😊
Geçmiş olsun canim burasida cok sicak bugun bende kardesimin yemegini hazirladim bulaşıkları yikaidm forumda geziyorum :)))

giymek istedigim kiyafetler icin zayiflamak istiyorum ve bir daha asla kilo almayacagim bir ömur saglikli dikkatli yasayacagim kendime söz verdim ..yemegi cok ama cok seviyorum hem yiyip hem spor yapacagim:confused: hele bir ideal kiloma geleyim..cok doldum cok kizlar
Kendimi gördüm sanki 😊 yaza kaynım evleniyor ilk defa elti olacağım 😅 bunca yıl sonra tahtım sallanıyor 😂 arada da 10 yaş var gelin hanımla bari zayıflayayım da o farkı bir nebze kapatayım diyorum 😅😅 istediğim kıyafeti giymek istiyorum ben de 😔

Kendimi gördüm sanki 😊 yaza kaynım evleniyor ilk defa elti olacağım 😅 bunca yıl sonra tahtım sallanıyor 😂 arada da 10 yaş var gelin hanımla bari zayıflayayım da o farkı bir nebze kapatayım diyorum 😅😅 istediğim kıyafeti giymek istiyorum ben de 😔
Yaza kadar istedigin kiloya gelirsin birakma burayi canim
Boyumuz ayniymis seni 6 li hatta 5 li rakamlarda gorelim yaza kadar 🤩🤩

daha iyiyim kendime geldim
ekimi bekliyorum
inşallah burda çifte kutlama yaparız kuzum
Bebegiiimmmmm 😍 yapacağız inşallah. Özelde mi tedavi goruyordun canım ? Ben devlet Hastanesindeyim de. Bu ayın sonunda korona sebebi ile yine durdurma kararı almışlar tedavileri

Spor geldi hanımmm :spor:
Eki Görüntüle 2687020
Bugün ki sporumuz bu:KK49: videoyu açamayacaklar için hareketleri anlatacağım:KK54:Eki Görüntüle 2687021
1. Harekette tam yere uzanıp mekik çekerken sağa sola döneceğiz
2. Harekette resimdeki gibi sağa sola eğileceğiz
3. Harekette sağa sola eğilme ilk sağa 4. Harekette sürekli sola yapılıyor
6. Resimde plank pozunda kalçayı yuvarlıyoruz
8. Resimde sabit duruluyor
Hareketler 50 sn yapılıp 10 sn ara verilecek:KK76: Her set 100 puan🐣
@asysss @sudem34 hemen çıkacağım için etiketleyemedim herkesi özür dilerim🙁
. Canım elleine sağlık süpersin 💪

@sudem34 Zipzip- Zipzip- canım koşun koşun, eksi gördüm sonunda 🤩🤩

Harika haberler 🤩 bende biraz uzanmıştım rüya görmüşüm o arada rüyamda çikolata ısırdım, sonra aklıma şekersiz orucum geldi 😱
Bir de aklıma sen 😃

Tünaydın hanımlar. Ben bugün ölçü verecektim ama ; sabah 6.30 evden çıktık diş jastanesine gittik belki sıra alabilirim diye ama vermediler. Bu arada eşim biraz rahatsız covit şüphesi vardı içimizde başka hastaneye geçtik ve ikimizde test yaptırdık. Eve geliş 11.00 i buldu. Kahvaltı falan derken bu saate geldik. Artık yarı a kaldı. Ölçüler. Yarın test sonuçları çıkarmış. Allah esirgesin olmaz inşallah. o_O o_O o_O o_O

Canım çok geçmiş olsun , inşallah test sonuçları iyi çıkar, daha önce geçirdin mi canım covid ? O zaman nerden kapmıştın ?

Selam kızlar , dün baş ağrısından neredeyse hiç giremedim foruma, uyumuşum yazdıklarınızı okurken 😊 yemeğimi yaptım çocukları bekliyorum araba yıkamaya gittiler. Burası cokkk sıcak hala 🥵 siz neler yapıyorsunuz 😊
Nerde oturuyosun canım bana sıcak lazım, çok severim sıcağı, 😍 ben sweat shirt ve çoraplayım valla, birde ev güney cephe değil iyice serin , hiç bana göre değil 😕

giymek istedigim kiyafetler icin zayiflamak istiyorum ve bir daha asla kilo almayacagim bir ömur saglikli dikkatli yasayacagim kendime söz verdim ..yemegi cok ama cok seviyorum hem yiyip hem spor yapacagim:confused: hele bir ideal kiloma geleyim..cok doldum cok kizlar
Neden dolsun, ne oldu canım.

. Canım elleine sağlık süpersin 💪

Harika haberler 🤩 bende biraz uzanmıştım rüya görmüşüm o arada rüyamda çikolata ısırdım, sonra aklıma şekersiz orucum geldi 😱
Bir de aklıma sen 😃

Canım çok geçmiş olsun , inşallah test sonuçları iyi çıkar, daha önce geçirdin mi canım covid ? O zaman nerden kapmıştın ?

Nerde oturuyosun canım bana sıcak lazım, çok severim sıcağı, 😍 ben sweat shirt ve çoraplayım valla, birde ev güney cephe değil iyice serin , hiç bana göre değil 😕
Ahhh şu kilolar, rüyada bile rahat yok. Normalde çikolata pek aramam ama benim bile canım çekti şu an 😋😋
Ben Aydın'da oturuyorum, coookkk sıcak buyur gel 🤩

Yok sudemcim. Eşim emekli. Evde yani. Ve inanılmaz titiz. Ama evde iki oğlu var ; onlarda bir o kadar dikkatsiz ve umarsızlar. Tabiki illaki onlardan olacak diye birşeyde yok amaa ?? Eşim ve benim kadar titiz davranan yok maalesef. :eek::duduk::KK36:
Umarım değildir/değilsinizdir🙏 Eşimin oğlu derken sizin oğlunuz değil mi? Atlatmışsınız bu çok iyi 👍 bende hastayım bugün üşütmüştüm acaba diyorum korona mıyım? Ateşim yok bu hastalık beni/bizi psikolojik olarakta çok etkiledi

Ahhh şu kilolar, rüyada bile rahat yok. Normalde çikolata pek aramam ama benim bile canım çekti şu an 😋😋
Ben Aydın'da oturuyorum, coookkk sıcak buyur gel 🤩

Valla ne güzel olurbüyük teyzem didimde bir arkadaşımız da Aydın da oturuyor, güney ege benlik valla , 😍

Umarım değildir/değilsinizdir🙏 Eşimin oğlu derken sizin oğlunuz değil mi? Atlatmışsınız bu çok iyi 👍 bende hastayım bugün üşütmüştüm acaba diyorum korona mıyım? Ateşim yok bu hastalık beni/bizi psikolojik olarakta çok etkiledi
Geçmiş olsun canım, insan en ufak hastalıkta şüpheye düşüyor artık.

Back
X