• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eklentiler

• IMG_20200906_210508.webp
    IMG_20200906_210508.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20200906_210441.webp
    IMG_20200906_210441.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20200905_212607.webp
    IMG_20200905_212607.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20200905_183004.webp
    IMG_20200905_183004.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20200830_163853.webp
    IMG_20200830_163853.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200830_153322.webp
    IMG_20200830_153322.webp
    17 KB · Görüntüleme: 26
Inşallah canım rabbim sana da bu tedavide bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Sen çoktan haketmissin zaten. Sana hemen versin inşallah canım. İnan tüm hissettiklerini kalbimde hissediyorum şuan. Allah gönlümüzdekini bize hayırlı eylesin

Menümü yazıp kacicam
Sabah
10: 1taze incir
Üzerine 2 bardak su

Geç kahvaltı yaptım
12: yulaflı sütlü 2tane yumurta çırpıp omlet yaptım
Domates
Bol peynir
Ekmek tatlı tüketmedim

Ara
Rezene
2 hurma

Akşam 19.30 da yemeyi düşünüyorum
Arnavut ciğeri
Soğan salatası
Madensuyu

Ara olarak
Siyah üzüm
Sarı üzümsüz miktarda yemeyi düşünüyorum
Suyumu bolbol içtim 2 saat kan ter içinde temizliğini yaptım
Yatmadan öncede zumba30 dakika yapmayı düşünüyorum
Hedefim 60 kilo
Sağlıklı şekilde vermek
Inşallah veririm
Daha dikkat edip protein ağırlıklı Beslenicem
Ev yoğurdum bitti süt alıp mayalamyi dusunuyore❤❤😎
Afiyet olsun canim menü guzel ekmek tuketmemissin bugün çok güzel ınsallah hedefine ulaşırsın
Bugünkü menüm kızlar 🥰
Sabah (11.00)
2 yumurta, 2 kk peynir, bal, 2 dilim tb ekmek
Öğle (16.00) bir kase aşure :KK22:
Akşam (19.00) bir tabak fırın sebze, bir kase cacık
Su 2 lt, bir saat de ev temizliğim var.
Şu regl bitsin de düzenli spor yapmam lazım artık . Bir inanılmaz tatlı isteği ve iştah yapıyor bende. Cuma gününden korkuyorum şimdiden :KK17:
Afiyet olsun menü güzel aşure dışında spor yapıp dengeleyebilseydin daha iyi olacaktı
Bugünkü menümü yazıyım

Sabah 9.00
1 sahanda yumurta
1 parça peynir
2 y zeytin
Söğüş
1 nektarin 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

14.00
Tavuklu mantar sote
2 kaşık yoğurt

17.30
1 muska pestil içi fındıklı

19.15
Fırın patlıcan kabak kıymalı
Söğüş salata

Allahım akşam gelecek browni den koru beni yarabbim çok çok amin 🙏

N Nidsalii canım 1 saat pilatesim var 360 p

Niyetim senin sporunu da yapmak misafirlerim gittiğinde yapabilirsem yazarım 😘
Afiyet olsun menüde sporda güzel
:kk77:
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.30)
- 5-6 kaşık menemen:KK52:1 dilim peynir
Ara (16.00)
- sütlü filtre kahve, 2 erik
Akşam (19.30)
- 2 dolma biber, 1 kase cacık, yarım dilim karpuz
Yatmadan yoğurt kürü
Su: 2.5 lt
Spor: 80 dk cardio, 15 dk zumba
Toplam: 540p:KK49:
Afiyet olsun menüde sporda güzel

Bahçemde 25 kadar çam var 1 tane ismini bilmediğim gölge ağacı bir erik , bizde kiraz ektik bir de 2 okaliptüs ağacı ektik

Beni kesmiyor işte , kendi evimi kiraya verdim buraya kiraya geldim çok bişey farketmiyor

Ben ege istiyorum bodrum istiyorum hep yaz olsun istiyorum çok şey istiyorum
Buna şükretmek lazım
olur canım sen çok iyi niyetli bir insansin hiç kalp kirmazsin tatlı dilli sin yolun açık 😘😘😘😘
Hemde nasıl bunaltıyor maske beni 😔 dediğin gibi deneyeyim
dene dene🤗🤗🤗
Selammm🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
Dışarı çıktım kardeşimle eve giremedim hala
🙈 O fotodaki iki ayak bana ait😆 akşam yürüyüşümüz yapamadım henüz ve kardeşim de illa kırk yılda bir biraraya geldik otur diyince sandalyede spor yapmaya çalışan ben🤭🤭🤭 ayak kaldırıp indiriyorum işte boş duranı Allah sevmezmiş ya👍
🙈Eki Görüntüle 2687336
ya sen çok tatlısın ya ne güzel bir anlatım öyle 🤭🤭🤭😁😁😁🤩🤩🤩
5 kere tüp bebek deneyimi geçirmiş biri olarak her zaman dertlesmek istediğinde veya kafana birşeyleri taktığında buradayiz
canım diyet senin kafanı müthiş dağıtacak sonra bebek konusunu sen unutup stresi bırakınca kendinden hamile kalacaksın inanıyorum buna 🤗🤗🤗🤗
Yaa en baştaki beyaza bayıldım 🤩🤩🤩🤩

olur canım sen çok iyi niyetli bir insansin hiç kalp kirmazsin tatlı dilli sin yolun açık 😘😘😘😘
dene dene🤗🤗🤗
canım diyet senin kafanı müthiş dağıtacak sonra bebek konusunu sen unutup stresi bırakınca kendinden hamile kalacaksın inanıyorum buna 🤗🤗🤗🤗

Zaten her tedavide kilo alımı oldu ve zamanla sabitlesti kilolar o yüzden burada kilo vermeden tedaviye baslamiycam

dene dene🤗🤗🤗

Teşekkür ederiz efendim. Sordum o da sana bayılmış 😍😁

Zaten her tedavide kilo alımı oldu ve zamanla sabitlesti kilolar o yüzden burada kilo vermeden tedaviye baslamiycam
Canım çok güzel ilerliyor sun.Cok kısa sürede verirsin zaten kilolarıni🤗🤗🤗Takımı bırakma seni fıstık gibi yapmadan bırakmayız 🥰🥰🥰🥰

Teşekkür ederiz efendim. Sordum o da sana bayılmış 😍😁
Kız Allah seni 😁😁😁Akşam akşam güldürdün beni😁😁😁Normalde kedilerden korkarım eşim Van kedisi alacaktı korkudan istemedim😁😁😁 Çocukken üstüme atlamısti😁😁😁Kaç kere rüyama girdi😁😁😁Beni düşünsene 171 boy 73 kilo kadin kedi görünce kaçarım 😁😁😁Geçen okulda bir kedi kovaladı beni ben nasıl kaçıyorum bir gör 😁😁😁Çığlık çığlığa 😁😁😁

Kız Allah seni 😁😁😁Akşam akşam güldürdün beni😁😁😁Normalde kedilerden korkarım eşim Van kedisi alacaktı korkudan istemedim😁😁😁 Çocukken üstüme atlamısti😁😁😁Kaç kere rüyama girdi😁😁😁Beni düşünsene 171 boy 73 kilo kadin kedi görünce kaçarım 😁😁😁Geçen okulda bir kedi kovaladı beni ben nasıl kaçıyorum bir gör 😁😁😁Çığlık çığlığa 😁😁😁
Ayy ben kıyamam sana yaa 😁 senin söylediklerinde ben de köpek görünce oluyor. Ahh köpekler çocukken neler ettiler bana 😊 kediler ne yaparsa yapsın vazgeçemiyorum onlardan ben de az suratıma tırnak yemedim 🤣 ama şunu fark ettim ki kedilerle aram iyi oldukça köpeklerden de eskisi gibi korkmuyorum artik. Yan komşum hayvan korkusunu bizim afacanlar sayesinde yendi

[/QUOTE]
Kendimi gördüm sanki 😊 yaza kaynım evleniyor ilk defa elti olacağım 😅 bunca yıl sonra tahtım sallanıyor 😂 arada da 10 yaş var gelin hanımla bari zayıflayayım da o farkı bir nebze kapatayım diyorum 😅😅 istediğim kıyafeti giymek istiyorum ben de 😔
benimde kaynim evleniyor yazin kaderimiz bir😂 benim tahtim sallandi bile nispetler basladi😱 nispeti kaynana görumce yapiyor simdilik velhasil benden uzak allaha yakin olur mutlu olur beni görmezler hic ins🤗 yinede guzel fizikle halayda olma fikriiiii:super:

Son düzenleme:
İyi akşamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltisi:2 haşlanmış yumurta,2 domates, salatalık,biber,peynir,2 fincan yeşilçay
Ara:Sade nescafe
Akşam yemeği:Büyük kase tavuklu salata,bir kase baharatlı haşlanmış nohut
11000 adım: 165 puan
5 km tempolu koşu:45 dk:270 puan
Bugünün dersi 8dakikalik egzersiz 1set:100 puan
Toplam:535 puan
@Nidsalii, Zipzip- Zipzip-

Neden dolsun, ne oldu canım.
doldum walla hamile kalmak icin ilac kilo dogum sureci kilo koca ilgi vermez kilo dertlenir kilo ..guzelim fizigi bozmaya odaklanmisim resmen ..kadin olmak zor..diyet sevmiyorum yemegi cok seven biri olarak cididi ciddi aciyip uzuluyorm halime..bir daha asla kilo almam verme sureci bitsin..resmen sana da acildim😊😊

Back
X