• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sorma gelsin de ceza vereceğim baska topiklere yaziyor tost yemiş dun aksam 9.30 da :-)
cezaaaaaaa en sevdiğimmmmmmmmmmmmm
heleki Kmsl Hnd Kmsl Hnd verilecekse :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Yaaaaaaaaaaq seni gidi seniiiiiiii Zeynolin44 Zeynolin44 kız sen mi söyledin yine yoksaaaa:63::63::63:

Yok canım dikkat ediyorum ama daha regl olmadım karnım acayip şiş ve ilk defa canım tatlı yemek istedi evde de vardı sırf onu yememek için kepek ekmeğiyle tost yaptım yedim normalde hiç çay sevmem ama dün onu bile aşırı canım istedi 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Yaaaaaaaaaaq seni gidi seniiiiiiii Zeynolin44 Zeynolin44 kız sen mi söyledin yine yoksaaaa:63::63::63:

Yok canım dikkat ediyorum ama daha regl olmadım karnım acayip şiş ve ilk defa canım tatlı yemek istedi evde de vardı sırf onu yememek için kepek ekmeğiyle tost yaptım yedim normalde hiç çay sevmem ama dün onu bile aşırı canım istedi 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Yok kendim buldum bu sefer:-)
Ilac etki etmedi mi canım regl icin :(

Dünkü Menümü vereyim unutmadan
Sabah aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu
3 kuru kayısı, 1 ceviz

Kahvaltı saat 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kepekli grisini
100 gr kadar beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 domates
3 şekersiz çay
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
1 kupa yeşilçay

Saat 11:00 şekersiz Türk kahvesi

Öğle saat 13:30
4 hünnap meyvesi, 4 çiğ badem

Akşam saat 19:00
1 etli biber dolması
1 bardak ayran
Saat 21:00 şekersiz Türk kahvesi
Gün içinde 3 litre su bitti

Zipzip- Zipzip-
Egzersiz
1 saat Tempolu yürüyüş _ 150 puan
15 dk bölgesel egzersiz_ 90 puan
Toplam= 240 puan
N Nidsalii

Dünkü Menümü vereyim unutmadan
Sabah aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu
3 kuru kayısı, 1 ceviz

Kahvaltı saat 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kepekli grisini
100 gr kadar beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 domates
3 şekersiz çay
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
1 kupa yeşilçay

Saat 11:00 şekersiz Türk kahvesi

Öğle saat 13:30
4 hünnap meyvesi, 4 çiğ badem

Akşam saat 19:00
1 etli biber dolması
1 bardak ayran
Saat 21:00 şekersiz Türk kahvesi
Gün içinde 3 litre su bitti

Zipzip- Zipzip-
Egzersiz
1 saat Tempolu yürüyüş _ 150 puan
15 dk bölgesel egzersiz_ 90 puan
Toplam= 240 puan
N Nidsalii

Afiyet olsun öenün sporun şahane miss ❤️
Bize de dün hünnap geşfi tazesini hiç yememiştim hoşuna gitti baya tatlı isteğini yatıştırıyor 😍

Afiyet olsun öenün sporun şahane miss ❤
Bize de dün hünnap geşfi tazesini hiç yememiştim hoşuna gitti baya tatlı isteğini yatıştırıyor 😍
Bende seviyorum ama çok sık alıp yiyemiyorum heryer satmıyor. evdekiler pek sevmiyor o nedenle az az kendim için alıyorum normalde ☺️
Baya faydalı bir meyve aslında 👍 bu kez 3 kg aldım konsantre yapacağım şekersiz meyve suyu niyetine bakalım becerebilirim inşallah ta boşa gitmez canım meyveler☺️

Back
X