• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bakalım ya çocuklarla çok zor bugün kitap dağıttık ama veli çoluk çocuk 🙄

Çörekotu direk de cigneyp az bir sey yiyebilirsin.Peynire filan kat cigne biraz acı ama .Evden calisma senin için iyi olmuş maske bunaltmaz en azından
Kolay gelsin canım 💕

kız sirk yılanı yazık uyuşuk zaten mayısık😁😁yoksa nasıl ekliyim🤭🤭zaten yağlı yağlı tuhaf bir derisi vardı kaygan😁😁
çörekotu içiyor musun?vitamin al bol bol.ilac yoksa mandalina çıkmış ye.
tamam umarım yaparım.bolgesel yapmaya yapmaya paslanmısim😁😁

🤭🤭🤭
İyhh anlatınca bile içim tuhaf oldu 😁😁

Bütün gün girmeyince başka şeyler yapmış oldum yine spor adına. :KK48: Neyse, yaptım en azından. :)

dün 12 bin adım attım akşam annemle :KK36::KK36:
ve 100 tanede ipsiz atlama yaptım

bugün sabah malesef birşey yemedim ama
öğlen 1 yumurta biraz yeşil zeytin salatalık ve kefir içtim

akşamada salata yemeyi planlıyorum bolcana..

sonra yine yürüyüş ve ipsiz atlama :KK9::KK9::KK9:

veee suyumu 2 lt yaptım

Hareket ediyor olman çok güzel. Ama kendini günde 300-400 kcal'e mahkum ediyor olman o kadar güzel mi? :110: Yağları azaltmaya çalışırken başka şeylerden olmamak lazım. 1200 kcal'in altında yemeyin diyorlar.

Bütün gün girmeyince başka şeyler yapmış oldum yine spor adına. :KK48: Neyse, yaptım en azından. :)

Hareket ediyor olman çok güzel. Ama kendini günde 300-400 kcal'e mahkum ediyor olman o kadar güzel mi? :110: Yağları azaltmaya çalışırken başka şeylerden olmamak lazım. 1200 kcal'in altında yemeyin diyorlar.
Ben zaten yemek seçen biriyim cok abur cubur yerim onu kestim elimden geldiğince işte birşeyler yapmaya çalışıyorm

Bugün sessiz mi buralar sanki😁Uykum geldi benimde 🤭Yoğurt yedim ondan zaar🙄Spor da yapamadım bugün N Nidsalii bugünkü sporlar yer sporu olduğu için dışardan gelince sacim yere değsin istemedim 2 kere de duş almaya erindim yarın yapsam olur mu?🙄Galiba 2 günde bir spor paylasacaksin eğer yanlış anlamadiysam 🤗

Bugün sessiz mi buralar sanki😁Uykum geldi benimde 🤭Yoğurt yedim ondan zaar🙄Spor da yapamadım bugün N Nidsalii bugünkü sporlar yer sporu olduğu için dışardan gelince sacim yere değsin istemedim 2 kere de duş almaya erindim yarın yapsam olur mu?🙄Galiba 2 günde bir spor paylasacaksin eğer yanlış anlamadiysam 🤗
Takim sessiz 2-3 gündür:))

Zipzip- Zipzip- napıyon ?Online sin🤩🤩🤩Annenler köyde mı?Ankara da vakalar çok arttı diyor herkes😣😣😣
Modum dusuk 2 gündür genelde buralardayim okuyup cikiyorum
Annemler koydeler sinavdan sonra gittiler yine:))
Ne yazik ki herkes artti diyor Ankara icin Evden cikmiyorum ama kardeslerim gidiyor mecburen :(

Modum dusuk 2 gündür genelde buralardayim okuyup cikiyorum
Annemler koydeler sinavdan sonra gittiler yine:))
Ne yazik ki herkes artti diyor Ankara icin Evden cikmiyorum ama kardeslerim gidiyor mecburen :KK43:
ya haklısın ama tekrar yasaklar gelirse enerji moral depolamak lazım ama nasıl🙄🙄günlük bir saat yürüyüş var moral kaynağım radyo da istediğim şarkılar ve yürümek su an en büyük özgürlük bu😉kimsenin olmadığı güneşin yoğun olduğu saatte çıkıyorum mecbur yoksa köşe kapmaca oynamak insanlarla çok sinir bozucu
Dogru canim bizim evde kucuk cocuk kalmayinca pek bilmiyorum :))
Ünv.ler uzaktan eğitime hala başlamadı mı?
Yurt dışında filan açıldı okullar.Yegenlerim gidiyor.

ya haklısın ama tekrar yasaklar gelirse enerji moral depolamak lazım ama nasıl🙄🙄günlük bir saat yürüyüş var moral kaynağım radyo da istediğim şarkılar ve yürümek su an en büyük özgürlük bu😉kimsenin olmadığı güneşin yoğun olduğu saatte çıkıyorum mecbur yoksa köşe kapmaca oynamak insanlarla çok sinir bozucu

Ünv.ler uzaktan eğitime hala başlamadı mı?
Yurt dışında filan açıldı okullar.Yegenlerim gidiyor.
Yasaklar kolay kolay gelmeyecek gibi duruyor canim herkes onlemini alsa düğünler iptal edilse, eğlenceler ertelense hersey daha guzel olacak

Daha baslamadi dersler ekim gibi baslayacak sanirim uzaktan egitim olacak ama belki yuz yuze egitimde olabilir uygulamali dersleri var

Yasaklar kolay kolay gelmeyecek gibi duruyor canim herkes onlemini alsa düğünler iptal edilse, eğlenceler ertelense hersey daha guzel olacak

Daha baslamadi dersler ekim gibi baslayacak sanirim uzaktan egitim olacak ama belki yuz yuze egitimde olabilir uygulamali dersleri var
Hayırlısı olsun.Saglik olsun demekten başka çare yok.
Orjinalisim Orjinalisim test sonucun çıktı mı merak ettim iyi misin?

Back
X