Videoyu birebir yaptım ben 5 hareket her hareket 4 kez bu durumda 50*4= 200 puan mı oluyor yaniUnutmuşum ben onubir seti 50 puan 2 set yapmak iyi olur bence
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Videoyu birebir yaptım ben 5 hareket her hareket 4 kez bu durumda 50*4= 200 puan mı oluyor yaniUnutmuşum ben onubir seti 50 puan 2 set yapmak iyi olur bence
![]()
Kolay gelsin canımbakalım ya çocuklarla çok zor bugün kitap dağıttık ama veli çoluk çocuk
Çörekotu direk de cigneyp az bir sey yiyebilirsin.Peynire filan kat cigne biraz acı ama .Evden calisma senin için iyi olmuş maske bunaltmaz en azından
İyhh anlatınca bile içim tuhaf oldukız sirk yılanı yazık uyuşuk zaten mayısıkyoksa nasıl ekliyim
zaten yağlı yağlı tuhaf bir derisi vardı kaygan
çörekotu içiyor musun?vitamin al bol bol.ilac yoksa mandalina çıkmış ye.
tamam umarım yaparım.bolgesel yapmaya yapmaya paslanmısim
![]()
 bence videoyu tamamlayınca 50 puan
dün 12 bin adım attım akşam annemle
ve 100 tanede ipsiz atlama yaptım
bugün sabah malesef birşey yemedim ama
öğlen 1 yumurta biraz yeşil zeytin salatalık ve kefir içtim
akşamada salata yemeyi planlıyorum bolcana..
sonra yine yürüyüş ve ipsiz atlama
veee suyumu 2 lt yaptım
Ben zaten yemek seçen biriyim cok abur cubur yerim onu kestim elimden geldiğince işte birşeyler yapmaya çalışıyormBütün gün girmeyince başka şeyler yapmış oldum yine spor adına.Neyse, yaptım en azından. :)
Hareket ediyor olman çok güzel. Ama kendini günde 300-400 kcal'e mahkum ediyor olman o kadar güzel mi?Yağları azaltmaya çalışırken başka şeylerden olmamak lazım. 1200 kcal'in altında yemeyin diyorlar.
İyhh anlatınca bile içim tuhaf oldu![]()
Takim sessiz 2-3 gündür:))Bugün sessiz mi buralar sankiUykum geldi benimde
Yoğurt yedim ondan zaar
Spor da yapamadım bugün N Nidsalii bugünkü sporlar yer sporu olduğu için dışardan gelince sacim yere değsin istemedim 2 kere de duş almaya erindim yarın yapsam olur mu?
Galiba 2 günde bir spor paylasacaksin eğer yanlış anlamadiysam
![]()
Canlı ders varya farklı saatlerde ondan dir zaarTakim sessiz 2-3 gündür:))
Modum dusuk 2 gündür genelde buralardayim okuyup cikiyorum
Dogru canim bizim evde kucuk cocuk kalmayinca pek bilmiyorum :))Canlı ders varya farklı saatlerde ondan dir zaarHer evde en az bir çocuk var sonuçta
![]()
ya haklısın ama tekrar yasaklar gelirse enerji moral depolamak lazım ama nasılModum dusuk 2 gündür genelde buralardayim okuyup cikiyorum
Annemler koydeler sinavdan sonra gittiler yine:))
Ne yazik ki herkes artti diyor Ankara icin Evden cikmiyorum ama kardeslerim gidiyor mecburen![]()
Ünv.ler uzaktan eğitime hala başlamadı mı?Dogru canim bizim evde kucuk cocuk kalmayinca pek bilmiyorum :))
Yasaklar kolay kolay gelmeyecek gibi duruyor canim herkes onlemini alsa düğünler iptal edilse, eğlenceler ertelense hersey daha guzel olacakya haklısın ama tekrar yasaklar gelirse enerji moral depolamak lazım ama nasılgünlük bir saat yürüyüş var moral kaynağım radyo da istediğim şarkılar ve yürümek su an en büyük özgürlük bu
kimsenin olmadığı güneşin yoğun olduğu saatte çıkıyorum mecbur yoksa köşe kapmaca oynamak insanlarla çok sinir bozucu
Ünv.ler uzaktan eğitime hala başlamadı mı?
Yurt dışında filan açıldı okullar.Yegenlerim gidiyor.
Hayırlısı olsun.Saglik olsun demekten başka çare yok.Yasaklar kolay kolay gelmeyecek gibi duruyor canim herkes onlemini alsa düğünler iptal edilse, eğlenceler ertelense hersey daha guzel olacak
Daha baslamadi dersler ekim gibi baslayacak sanirim uzaktan egitim olacak ama belki yuz yuze egitimde olabilir uygulamali dersleri var
Aynen oyle canim uzaktan egitim ile devam etseler keske çünkü farkli sehir gidip gelmek ve surekli kalmak büyük sıkıntıHayırlısı olsun.Saglik olsun demekten başka çare yok.
Orjinalisim test sonucun çıktı mı merak ettim iyi misin?