- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hasben gelburaya kimle aldatiyosun beni kimin bacağı uzunBacakların ne kadar uzunmuş canım. Fiziğini çok beğendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasben gelburaya kimle aldatiyosun beni kimin bacağı uzunBacakların ne kadar uzunmuş canım. Fiziğini çok beğendim
Sizin de yüzünuz çok gzelYaaaaaa offfff![]()

AyyyySizin de yüzünuz çok gzel![]()
Dogal guzellikAyyyyteşekkür ederim hicte öğle değil tarlada yandim
![]()
Pazar günü başlıyoruz aç karına tartılıp güle güle gezFelicio canım bugün ve yarın il dışında olacağım. Spor hususunda senden izin istiyorum. Pazar evdeyim ama telafi ederim.
Evet o attığım mesaja tıklarsan listeler gelecek listeye uygun hareket ediyoruz tüm açıklamaları yazmıştım su hariçCanım evde beyaz çayım var
Yemek listesi de mi var
Aynen canım vücudumuzu en iyi kendimiz biliyoruz abartmadan istediğiniz gibi revize edebilirsiniz spor konusunda Hassasız sen biliyorsun eşine de yaptır zorla balımAdamına göreNormalde sivri dilliyimdir
Leyla canım hafta içi canlı ders okul vs olduğu icin kahvaltı saatine cakisiyor ama ben düzenliycem birde sporu akşam yapmadığım için gündüz yaptığım için akşam spor sonrası protein almaya bilirim çünkü 16 /8 if saatini bozuyorsa tüketme yebilirim.Yada 14/10 aralığına uyarsa tüketirim.Kendime göre revize edeceğim.Esimi de sokucam![]()
Bugunde ikinci olduk kizlar tebrik edeeim hepinizi![]()
Sozumuzu geri aldık 1. Lik geldiKızlar kilo veren herkesi ve 2. Ligimizi tebrik ediyorummmmmhelal olsun hepinize
![]()

Boşverelim o zaman sportiemCanm yeni bişey değildi zaten sıkıntı yok yani![]()
Yine benden önce davrandin2.yiz demistim ya değişti artik 1.ciyiz kizlar![]()
Vuu başarı tesadüf değildir2.yiz demistim ya değişti artik 1.ciyiz kizlar![]()
Etiket yapmazsan herkes üstüne alinir
İsteyerek yapıyor kız zora gelmez.Ben yapıp 10 kilo verince birde o kadar incelince oda özendiAynen canım vücudumuzu en iyi kendimiz biliyoruz abartmadan istediğiniz gibi revize edebilirsiniz spor konusunda Hassasız sen biliyorsun eşine de yaptır zorla balım ❤❤❤
Hangi takım yendi kaptanım ben kendi içimizde ne oldu onu da çok merak ediyorum2.yiz demistim ya değişti artik 1.ciyiz kizlar![]()
Kız dün aksam seni bizim takıma transfer ediyordu yaHangi takım yendi kaptanım ben kendi içimizde ne oldu onu da çok merak ediyorumsonngulen rağmen yenersek diğer takımı mükemmel olurdu
![]()
Büyük listede birinci olduk yetmedi bide bizi mı yencenHangi takım yendi kaptanım ben kendi içimizde ne oldu onu da çok merak ediyorumsonngulen rağmen yenersek diğer takımı mükemmel olurdu
![]()
Bu mesajı buldum da iki grup şeklinde olan değilmiş.Bu hafta direk hedefe ulasan oldu mu?4-25 Eylül Hedefleri
@Elhan 63.5 => 59.9
@Lili 38 61.6 => 59.9
Zipzip- 55.7 => 53.0
@asysss 67.5 => 65
@Yazagelen 91.6 => 88
@sportie 57.5 =>54.9
@Nidsalii 56=>54
Felicio =>57.8 => 56
Gulumse24 75.3 => 72
@Zeynolin44 77.5 => 76
@Puffer 70.7 => 68
sonngulen 68.5 => 65