Canım , ben menü yorumlarının hepsini yapmaya çalışıyorum
Genwl olarak çok toleranslı ve iyi niyetli bir yapın olduğu için aşağı yukarı liste ağzına kadar dolu, sonuçta sensin kaptan, bana kalsa çoğunu liste dışında bırakırım isteyen sohbete gelsin tabi.
Senin direktiflerinle hareket edebiliriz
Menü yorumlarında bu olmamış dediğimizde çok sert tepki verenler oldu geri adım attık
X üyeyi çıkaralım menü yazmıyor dersem linç edilebilirim![]()
Ben yıllar önce en son girdiğim zamanlar bir takımda deneme süresindeyim, menülere yorum yapıyorum. Herkes müthiş az yiyor. Ben de hep "Çok az yiyorsunuz bence." tarzı yorumlar yapıyorum. En sonunda bir kere "Yine bu takımın klasiği düşük kalorili menüler yazılmış. Bu menülerle kilo verdiğinizi gördüğümde bu konuda çenemi kapatacağım," yazdım. Kaptanın bir küfretmediği kaldı. Yani abarttıığımı, yazdığım bir şeyi sakladığımı falan sanıyorsunuz bunu okurken değil mi? Bütün olay bu. Bazı insanlar sıkıntılı olabiliyor.
Ama bu takımda menüler de iyi geliyor genelde zaten, kimsenin yorum kaldıramayacağını da sanmıyorum. Zaten menüsüne kötü yorum yapıldı diye sorun çıkaranın bu yarışmada ne işi var yani, öyle değil mi? Sorun çıkaranı kaptan çıkarsın bence. Önce uyarsın, sonra çıkarsın. Menülerde biraz düzensizlik var gerçekten.
Haftaya 90lara veda var![]()
Eveeeeeet.