- 17 Mart 2010
- 26.728
- 68.451
- 1.123
Gozun aydınAy çok heyecanlıyım bugün
Annemler geliyor
Allah nasip ederse Yarın sabah göreceğim onları. çok özlemişim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydınAy çok heyecanlıyım bugün
Annemler geliyor
Tabi kiTatlım ben de mutlu oldum. Birbirimize destek olabiliriz o halde.![]()
Sanırım uykusunu kaçırmış ki bende de öyle oluyor geç içinceKız yeşil çay napıyor ki?
Ben her akşam içiyorum![]()
![]()
Cnm ekmekleri fırında az kurut hafif kızarsın rondoda çek dondurucuya at köftelerde kullanırsın ben öyle yapıyorum kalınca
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun![]()
Çok teşekkür ederim ablacımGeçmiş olsun![]()
Teşekkür ederim tatlım şükür daha iyiyim ilk gün ben gidiciyim heralde dedimAaaa çok geçmiş olsun kuzucum![]()
Ölümüne kankayız (Avrupa yakasındaki replik geldi aklıma.) Evet canım çok pis rakibizbende hesapladım meraktan dayanamadım iki türlü de aradaki yüzde farkı 0.4 oluyor
Eee artık bireysel rakip miyiz![]()
Bana da yetmiyor canım ya burada havalar gündüz çok sıcak gece soğuk o salak gibi yapıyor beni. İnşallah senin de hemen düzene girerGünaydın cnm kolay gelsin çabuk çabuk bitsin inşallah...
Gunaydin sana da kaptanım..
Gunaydin cnm iyiyim uykusuzum bana bu aralar uyku yetmiyor sersem gibiyim
Günaydın şekerim![]()
yaa valla gündüz tempolu yürüyünce her akşam 9 da yeşil çay içiyorum .Gece de uykum gelir uyurumTabi kisen kampa katılacak mıydın canım, liste ife uygun gibi.
Sanırım uykusunu kaçırmış ki bende de öyle oluyor geç içince![]()
En son Leyla ya dediğinde gördükÖlümüne kankayız (Avrupa yakasındaki replik geldi aklıma.) Evet canım çok pis rakibizyenecem seni sudem34
![]()
Zaman zaman hepimize çok zor geliyor canım, maddi açıdan çok zorluk cekerdik ama özlediğim o kadar çok şey var ki.Iyi geceler kaptanım
BIz çocukken annem kahvaltılarda yapardı çok severek yerdik o günler geldi aklıma...
Çocukluk saflik ...
Şimdi hayat çok zor geliyor bazen bana...
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim.Faranjit olmuştum ama şimdi iyiyim üst üste geldi bazı şeyler![]()
Neyi özledin kız?Zaman zaman hepimize çok zor geliyor canım, maddi açıdan çok zorluk cekerdik ama özlediğim o kadar çok şey var ki.
Ayyy şaka mı bu yaa, derece mi gelmiş, çok mutlu oldumCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 691.ETAP
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. (6.takim) ==> %0.801![]()
![]()
2. (9.takim) ==> %0.779![]()
![]()
3. (5.takim) ==> % 0.676![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
![]()
1. Lusi ==>%2.68==> 9.TAKIM
2. blume90 ==> %2.23==> 4. TAKIM
3.sonngulen ==> %2.04==> 6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
candy_candy ==> %-2.97==> 13.TAKIM
Çok teşekkür ederim canım
Sevin sevinAyyy şaka mı bu yaa, derece mi gelmiş, çok mutlu oldum![]()
Afiyet olsun canım menün çok güzel.Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
domates
Biber
4 Zeytin
2 dilim peynir
2 kaşık lor
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı reçel
1 dilim çavdar ekmeği
Ara yok
Öğle
Tavuk haşlama
1 domates
1 köz kırmızı biber
1 çavdar ekmeği
Ara 2 kuru incir
Akşam
Az börülce haşlama
1 dilim karpuz
Yarim dilim çavdar ekmeği
3 litre su
Spor maalesef yok dün çok yorulmuşum zor toparlandim bugün
Afiyet olsun canım menün ve sporun çok güzel
Aşure yemişsin ama akşamı yememissin canım, inşallah eriyip gitmiştir yaptığın işlerle.Herkese iyi geceler eve geldim internet yoktu paketim de bitti müşteri hizmetlerini aradım ama nafile akşama geldi anca gelemedim buralara bu yuzfen neyse tüm gün temizlik yaptım menümü yazıp yatayım çok yorgunum![]()
Sabah 11:00 3 dilim organik ekmek kızarmış salatalık domates peynir zeytin azıcık bal
Ara: 1 kupa kahve bir kase bol findikli aşure
Akşam bir kase cacık az fındık bir nektarı
Kötü menü biliyorum ama aşure hakkımı kullandım bugün de böyle olsun
Spor 2 saat ev temizliği 50 dk yürüyüş 185 puan oluyor sanırım
N Nidsalii
Herkese tatlı rüyalar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gözün aydın canim şimdiden. Güzel güzel vakit geçirin inşallah.Ay çok heyecanlıyım bugün
Annemler geliyor
Canım artan yemekleri bizler yemeyelim, bizim evde nerdeyse hiç israf olmuyor, eğer çok olmuşsa ya da fazladan kalıyorsa mutlaka hayvanlara uygun hale getiriyorum. Pilav ve ekmek gibi şeyleri dolapta saklıyorum, marketten kırıntı tavuk bazen de tüm tavuk alıp haşlıyorum, onu da parçalara ayırıyorum. Ekmek veya pilavla karışım yapıp günde iki kere falan kedilere veriyorum. Tavuk alamazsam ekmekleri sütle ıslatıp yine veriyorum. Öneri olsun sana da, hem onların da karnı doymuş olur.Babam koca tencere pilav yapmış, doğru düzgün yenmedi. Çöpe gitmesine acıdığım için yedim. Tabi haklısınız sözlerinizde, belki de acımayıp dökmek lazım böyle durumlarda. Bugün de herkes gitti ve beni 3 tane kocaman beyaz ekmekle baş başa bırakmışlar.Onlar kesin çöp olacak. Sokakta bir yere asacağım, belki yiyecek birileri alır da yazık olmaz.
Tebirkler herkese.
Yalnız sonuç listelerinde 1. olan 1. takımmış gibi görünüyor. 1. takım da kapalı sanırım. :) Bilmiyorum düzeltmek gerekir mi...